امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 خرداد 1399 - 07:48
فرمانده عملیات مدیریت کرونا در تهران اعلام کرد

اتحادخبر: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تعیین مراکز درمانی این دانشگاه به عنوان خطوط مقدم مبارزه با کرونا و وسعت جمعیت تحت پوشش این مراکز، بکارگیری تدابیر مدیریتی توسط مدیران بیمارستان‌ها برای حفظ آمادگی و جلوگیری از  فرسودگی و خستگی نیروهای انسانی و تجهیزات این مراکز را خواستار شد.

اتحادخبر: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تعیین مراکز درمانی این دانشگاه به عنوان خطوط مقدم مبارزه با کرونا و وسعت جمعیت تحت پوشش این مراکز، بکارگیری تدابیر مدیریتی توسط مدیران بیمارستان‌ها برای حفظ آمادگی و جلوگیری از  فرسودگی و خستگی نیروهای انسانی و تجهیزات این مراکز را خواستار شد.

 

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه‌ای که با حضور  معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیران بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی دانشگاه برگزار شد، اقدامات و خدمات مدیریتی صورت گرفته در این مراکز را برای مبارزه با کرونا شایسته تقدیر و قدردانی عنوان کرد.

۹۹؛ سال سخت بیمارستان‌ها / چالش افزایش ۵۰ درصدی حقوق در مراکز درمانی

 وی با اشاره به اهمیت جایگاه مدیران در ساماندهی امور بیمارستان‌ها، بر ضرورت افزایش همگرایی بین برنامه‌های صف و ستاد دانشگاه تاکید کرد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مواجهه بیمارستان‌ها با بحران غیرمترقبه و پیچیده کرونا در سال جدید، گفت: با توجه به قرار گرفتن بیمارستان‌های دانشگاه در خط مقدم خدمت رسانی به بیماران کرونایی و همچنین وسعت جمعیت تحت پوشش، حفظ آمادگی کامل در آن ها اهمیت زیادی دارد.

 

زالی با بیان اینکه مواجهه با بحران کرونا در طول ماه های اخیر موجب کسب تجربه نوین مدیریتی در بیمارستان‌ها شده است، گفت: حفظ آمادگی نیروهای انسانی و تجهیزات بیمارستان و جلوگیری از فرسودگی و خستگی آن‌ها در شرایط استمرار کرونا نیازمند تدابیر مدیریتی است.

 

وی همچنین با اشاره به چالش‌های مالی دولت در سال جاری، اظهار کرد: تغییرات ارزی، چالش‌های مربوط به فروش نفت، تحریم‌ها و همچنین بار مالی سنگین ناشی از کرونا، دولت را در سال جدید با چالش‌های جدی روبرو کرده است که این چالش‌ها به دانشگاه نیز تسری می‌یابد، به همین خاطر در سال جدید از نظر اقتصادی مدیریت پیچیده‌ای را در بیمارستان‌ها پیش رو خواهیم داشت.

 

افت شدید درآمد اختصاصی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر ضرورت مدیریت بهینه و صرفه‌جویی منطقی در منابع، گفت: امسال از نظر مالی سال سختی است و این مسئله باید در اندیشه اجرایی مدیران بیمارستان‌ها متبلور باشد.

 

زالی با اشاره به افت شدید درآمد اختصاصی دانشگاه، مصوبه افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرسنل را که ماهانه ۳۵ میلیارد تومان بار مالی دارد، یکی دیگر از چالش‌هایی عنوان کرد که مدیریت مالی دانشگاه و بیمارستان‌ها را با دشواری رو به رو کرده است.

 

ارتقا و تداوم مدیریت بهره وری در بیمارستان‌ها

وی همچنین با اشاره به قطع بودجه متمرکز دولت برای پرداختی‌های مربوط به بازنشستگی و تامین آن از منابع دانشگاه، یادآور شد: متاسفانه تعرفه خدمات در بخش درآمدهای اختصاصی بیمارستانی رشد ناچیزی کرده است و بین درآمدها و هزینه‌ها تناسبی نخواهیم داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه کرونا فشار زیادی را به بخش های لجستیک بیمارستان ها وارد کرده است، ارتقا و تداوم مدیریت بهره وری در بیمارستان‌ها را خواستار شد.

 

اعلام آمادگی برای مدیریت نوآورانه در بیمارستان‌ها

زالی با اشاره ضرورت همگنی فعالیت و پویایی کمیته‌های بهره‌وری در بیمارستان‌ها، از برگزاری جلسات منظم از هفته آینده برای بررسی و تحلیل وضعیت بهره‌وری بیمارستان‌های دانشگاه با شاخص‌های HIM خبر داد.

 

وی ضمن اعلام آمادگی دانشگاه برای فراهم کردن فضای باز برای مدیریت نوآورانه در بیمارستان‌ها، توضیح داد: در برخی از بیمارستان‌ها طرح‌های خلاقانه‌ای همچون مدیریت تله مدیسین بیس و تامین تجهیزات بیمارستانی با راه‌اندازی شرکت دانش بنیان و مواردی از این قبیل در حال اجراست، سایر بیمارستان‌ها نیز می‌توانند بنابر بر مقتضیات خود، مدل‌های نوین مدیریتی را به صورت درون‌زا طراحی، پیشنهاد و دنبال کنند.

 

زالی همچنین با اشاره به پروژه‌های مربوط به توسعه بیمارستان‌ها و همچنین استمرار برنامه‌های آموزشی مدیریتی، خواستار حداکثر بازدهی در خدمات بیمارستانی شد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به اهمیت رضایت سنجی از بیماران، بر ضرورت ارزیابی کمی و کمی‌سازی شاخص‌های مدیریتی برای توسعه و تعالی بیمارستان‌ها تاکید کرد.

 

اشتراک گذاری تجربه‌های موفق مدیران برای تدوین الگوهای مدیریتی

وی اشتراک گذاری تجربه‌های موفق مدیران برای تدوین الگوهای مدیریتی را خواستار شد و گفت: بحران کرونا، باعث توجه و شکوفایی بیشتر ظرفیت‌های مدیریتی شد و اقدامات مدیریتی بسیار خوبی در بحران کرونا شکل گرفت.

 

زالی همچنین با اشاره به اهمیت بهره گیری از ظرفیت خیرین در امور بیمارستان ها، یادآور شد: خوشبختانه در دوران شیوع کرونا، در بسیاری از بیمارستان‌ها از ظرفیت‌های خیرین استفاده‌های خوبی صورت گرفت.

 

وی همچنین با اشاره به مشارکت موثر نیروهای جهادی برای مقابله با کرونا، خواستار بستر سازی برای استمرار بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای مردمی و جهادی در بیمارستان‌ها توسط مدیران شد.

 

لزوم تدوین نقشه جامع یک ساله مدیریتی برای بیمارستان‌ها

وی همچنین با تاکید بر لزوم تدوین نقشه جامع یک ساله مدیریتی برای بیمارستان‌ها، اظهار کرد: تهیه چنین نقشه‌ای درمورد تامین بودجه مدیریت مالی توسعه بخش‌ها و تغییر عملکرد بخش‌های قدیمی، برنامه‌ های مربوط به جذب توریست و  رفع چالش‌های مزمن بیمارستان‌ها و مواردی از این قبیل و در جریان قرار دادن ستاد در مورد این برنامه‌ها اقدامی بسیار ضروری و موثر است.

 

زالی در پایان خواستار برقراری ارتباط مناسب، مستقیم و پویا بین مدیریت با پرسنل، پزشکان و گروه‌های مختلف بیمارستان شد.

 

در ادامه این جلسه دکتر خدادوست - معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز ضمن قدردانی از خدمات مدیران بیمارستان‌ها در مقابله با کرونا، موفقیت در مدیریت این بیماری در بیمارستان‌های دانشگاه را مرهون خدمات ارکان مختلف مراکز درمانی به عنوان خط مقدم مبارزه با کرونا و همچنین فرماندهی دکتر زالی در سطح استان عنوان کرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت خلاقیت و نوآوری در مدیریت بیمارستانی، تدوین نقشه‌ای برای ترسیم تصویر عملکرد بیمارستان در یک سال آینده را ضروری عنوان کرد.

وی همچنین خواستار پررنگ کردن فعالیت کمیته‌های بهره‌وری در بیمارستان‌ها شد و افزود: وضعیت بیمارستان ها بر اساس شاخص های HIM در جلساتی که از هفته‌های آتی برگزار می‌شود، مرور و بررسی خواهد شد.

 

در ادامه این نشست، مدیران بیمارستان‌ها راجع به ظرفیت‌ها، چالش‌ها و مسائل مربوط به امور مدیریتی بیمارستان‌ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • آتشفشان چشمت
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • .: ... حدود 17 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...