امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 ارديبهشت 1399 - 09:31

اتحادخبر: رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت پوشش ایمن سازی جامعه به ویژه در گروه کودکان، از خانواده‌ها خواست تا برای انجام واکسیناسیون فرزندان خود در اسرع وقت اقدام کنند و موضوع کرونا آن‌ها را از انجام واکسیناسیون غافل نکند.

اتحادخبر: رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت پوشش ایمن سازی جامعه به ویژه در گروه کودکان، از خانواده‌ها خواست تا برای انجام واکسیناسیون فرزندان خود در اسرع وقت اقدام کنند و موضوع کرونا آن‌ها را از انجام واکسیناسیون غافل نکند.

علوم پزشکی شیراز: واکسیناسیون کودکان را عقب نیندازید

به گزارش ایرنا؛ مهرزاد لطفی روز دوشنبه در نشست روزانه بررسی آخرین اقدامات مجموعه سلامت فارس برای مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه خانواده‌ها برای انجام واکسیناسیون فرزندانشان در زمان کرونا نگران نباشند افزود: قدامات مجموعه سلامت فارس پیرامون انجام واکسیناسیون و اقدامات پیشگیرانه در کشور زبانزد است.

 

دکتر لطفی گفت: برای پیشگیری از ابتلای فرزندان به بیماری‌های قابل پیشگیری، لازم است نسبت به انجام واکسیناسیون کودکان اقدام شود.

 

وی همچنین از ارائه پیشنهاد به وزارت بهداشت برای انجام غربالگری مرحله سوم در کشور با محوریت واکسیناسیون خبر داد و با تاکید بر استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی گسترده در این زمینه، هشدار داد: در صورت سهل انگاری خانواده ها در این زمینه، سطح ایمنی جامعه کاهش می یابد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز این امر را موجب پیشگیری از بیماری ها نظیر بیماری های تنفسی و سرخک، طبق جدول مشخص شده از سوی مراکز بهداشت و درمان دانست و ادامه داد: عدم واکسیناسیون برای کودکان، خطر بروز و طغیان بیماری‌ها در جامعه را در پی دارد.

 

لطفی همچنین حمایت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تولیدات داخلی استان فارس را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به بازدید روز گذشته خود از کارگاه های تولیدی ماسک ، فعالیت این مراکز تولیدی و دانش بنیان را بسیار ارزشمند برشمرد و در مورد حمایت دانشگاه از تولید داخلی اعلام کرد: با توجه به اهمیت تامین تجهیزات و اقلام موردنیاز دانشگاه با بالاترین کیفیت، مجموعه سلامت فارس از تولیدکنندگان داخلی به ویژه در استان فارس حمایت می کند.

 

 بی توجهی به واکسیناسیون درفراگیری کرونا، خطر شیوع سراسری سایر بیماری های واگیر را در پی دارد. بیم آن می رود که با سهل انگاری خانواده ها درباره واکسیناسیون کودکان نه تنها دستاوردهای گذشته کشور در این زمینه ضایع شود بلکه در کنار همه گیری کرونا، شاهد همه گیری بیماری های واگیر دیگری همچون فلج اطفال و سرخک نیز باشیم.

 

تمام کودکان کشور علیه بیماری‌ های دیفتری، سیاه سرفه، کزاز، فلج اطفال، سرخک، سرخجه، اوریون، سل، هپاتیت B و هموفیلوس آنفلوانزای تیپ B واکسینه می شوند و بیماری‌های سرخک و سرخجه مادرزادی، کزاز نوزادی در مرحله حذف قرار دارند.

کشور ۲۰ سال است که از پولیو عاری شده و بیماری ‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده ‌اند. همچنین وزارت بهداشت سال گذشته تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را مبنی بر حذف ویروس‌های سرخک بومی کشور اخذ کرد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...