امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 بهمن 1398 - 08:59

اتحادخبر:  رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: با پیگیری این سازمان برای نخستین بار نقشه حریم و بستر آبراهه‌های محدوده ۳۰ هزار هکتاری منطقه ویژه پارس جنوبی تعیین شد.

اتحادخبر:  رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: با پیگیری این سازمان برای نخستین بار نقشه حریم و بستر آبراهه‌های محدوده ۳۰ هزار هکتاری منطقه ویژه پارس جنوبی تعیین شد.

نقشه محدوده ۳۰ هزار هکتاری منطقه ویژه پارس جنوبی تعیین شد

حجت‌الاسلام حسن درویشیان روز چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان عسلویه افزود: نقشه حریم و بستر آبراهه‌ها در منطقه پارس جنوبی به منابع طبیعی منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و سازمان ثبت اسناد ابلاغ شد که با این اقدام از تصرف و تعرض به اراضی ملی جلوگیری و مقرر شد در مجموع  وضعیت اسناد۳۷۱ پلاک واقع در این محدوده (بیش از ۱۰۰ هکتار) برای اصلاح و یا ابطال بررسی شود.

وی همچنین با اشاره به نظارت سازمان بازرسی بر قراردادهای مربوط به فازهای پارس جنوبی بیان کرد: با ورود این سازمان در مجموع ۳۲۰ میلیون دلار در قراردادهای مربوط به این فازها، یا از پرداخت وجه به پیمانکار جلوگیری یا به حساب پیمانکاران منظور شد و یا منجر به کاهش مبلغ قرارداد شده‌است.

درویشیان با انتقاد از هدر رفت گاز مایع ال پی جی در پارس جنوبی افزود: در برخی پالایشگاه‌های این مجتمع به دلیل  فراهم نشدن شرایط صادرات گاز ال پی جی با وجود امکان آن  و وجود تأسیسات موجود هم‌جوار، با عدم‌النفع روزانه حدود یک میلیون دلار مواجه هستیم.

وی گفت: این گاز به طور غالب به خط تزریق و در مواردی در فلرها سوزانده می‌شود که سوختن گازها علاوه بر خسارت ناشی از عدم‌النفع به بیت‌المال، باعث ایجاد آلودگی هوا و صدمه به محیط‌زیست نیز می‌شود و پیگیری این موضوع در دستور کار بازرسی کل استان قرار دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تبریک فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر اظهار داشت: از عوامل اصلی شکل‌گیری انقلاب اسلامی، اعتقاد و باور دینی مردم به اسلام و حضور پررنگ و مداوم مردم در قبل از پیروزی انقلاب و  ۴۰ سال گذشته در صحنه است.

درویشیان در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به تشییع میلیونی شهید سلیمانی بیان کرد: چه کسی فکر می‌کرد که این جمعیت میلیونی مردم در تشییع سردار مبارزه با تروریست، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حضور یابند؟

وی گفت: دشمن وقتی حضور عظیم ملت ایران را مشاهده کرد، جرأت نکرد که پاسخ اقدام موشکی سپاه را بدهد و به دنبال آن وقتی آن جمعیت بی‌سابقه در نماز جمعه مقام معظم رهبری حضور پیدا کرد، دشمنان بار دیگر ناامید شدند و خیلی از توطئه‌های آنها نقش بر آب شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: وقتی مردم با همه مشکلات و ضعف‌هایی که ناشی از عملکرد برخی مسئولا است، این‌گونه پای نظام ایستاده‌اند، آیا مسئولیت ما سنگین‌تر نمی‌شود؟ بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب، نه‌تنها باید در ادارات و دستگاه‌های ما فساد نباشد بلکه حتی کمترین کوتاهی و سهل‌انگاری نیز پذیرفته نیست.

درویشیان با تاکید بر امر نظارت به‌عنوان یکی از عوامل اصلی حکمرانی و مدیریت مطلوب بیان کرد: وظیفه نظارت در قانون اساسی و قوانین عادی برای همه سطوح مدیریتی پیش‌بینی شده‌است و اگر ما شاهد برخی ضعف‌ها، سوء جریان‌ها و کاستی‌ها هستیم، بیشتر به خاطر ضعف نظارت بویژه نظارت‌های درون دستگاهی است.

وی درباره وضعیت بیکاری مردم بومی منطقه عسلویه گفت: چرا باید نیروی انسانی موردنیاز این منطقه با این حجم سرمایه‌گذاری و زمینه اشتغال و با وجود بیش از ۴۶۰ شرکت، از استان‌های دیگر تأمین شود؟ از فرماندار انتظار است که این موضوع را پیگیری کنند تا در اوایل سال آینده در عسلویه از مردم بومی منطقه بیکار نداشته باشیم.

درویشیان همچنین با اشاره به مشکلات منطقه عسلویه گفت: مشکلات مربوط به عوارض قانونی آلایندگی منطقه عسلویه، نبود پزشکی قانونی و زندان در شهرستان‌های عسلویه و جم، تسریع در صدور اسناد اراضی مردم منطقه و عدم وجود بیمارستان مناسب از مشکلات عمده این شهرستان است که این مشکلات فردا در نشستی با حضور ریاست قوه قضاییه پیگیری می‌شود.

 

 

 

ایرنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...