امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 دي 1398 - 10:31

اتحادخبر:  تیم فجر شهید سپاسی شیراز با شکست مقابل تیم آلومینیوم اراک به رده چهارم جدول رده بندی سقوط کرد.

اتحادخبر:  تیم فجر شهید سپاسی شیراز با شکست مقابل تیم آلومینیوم اراک به رده چهارم جدول رده بندی سقوط کرد.

فجر سپاسی شیراز به رده چهارم جدول سقوط کرد

در این بازی که از هفته هجدهم رقابت‌های فوتبال دسته یک باشگاه‌های کشور جام آزادگان عصر سه‌شنبه در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز برگزار شد، تیم میزبان با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد تا اراکی‌ها با دست پُر شیراز را ترک و از فجریها در این فصل ۶ امتیاز بگیرند.

در حالی که به نظر می‌رسید تیم میزبان برای انتقام شکست دور رفت پا به میدان گذاشته است اما این شاگردان رسول خطیبی سرمربی تیم اراک بودند که اجازه ندادند میزبان حتی به مساوی برسد.

نیمه نخست این بازی با برتری فجریها آغاز شد و آنها نشان دادند که برای این بازی خانگی حساب خاصی باز کرده‌اند.

در این نیمه اگر چه توپ و میدان در اختیار فجریها بود اما آنها تنها یک بار توانستند به گل برسند و فرصت دیگری هم برای گلزنی ایجاد نکردند تا ضعف‌های این تیم در میانه میدان و خط حمله نمایان شود.

 درآن سوی میدان هم تیم آلومینیوم اراک با دفاع کردن در زمین خودی، چشم به ضد حمله داشت و یک بار هم سعید خردمند بازیکن شیرازی تیم حریف در مصاف تک به تک با دروازه‌بان فجر توپ را به هوا زد تا فجریها نفس راحتی بکشند.

دقیقه ۳۶ این دیدار، تیم میزبان مزد بازی بهتر خود را گرفت، در این لحظه همکاری خوب میلاد غریبی با محمد حسین کریم‌زاده موجب شد، این بازیکن از فرصت استفاده کرده و تور دروازه تیم میهمان را به لرزه درآورد.

در ادامه نیمه نخست هم توپ بیشتر در میانه میدان در حرکت بود و سرانجام این نیمه با همان نتیجه یک بر صفر به سود میزبان پایان یافت.

 

نیمه اراکی‌ها 

 

در نیمه دوم، تیم میهمان که نمی‌خواست تیمش از شیراز با دست خالی باز گردد، منطقی‌تر از میزبان بازی کرد چرا که شیرازی‌ها  به دنبال حفظ گل زده خود که به هیچ عنوان حاشیه امنیت نداشت، بودند و همین امر موجب شد اراکی‌ها برتری خود را به میزبان تحمیل کنند و حاصل آنهم زدن 2 گل بود که برای شکست میزبان نیز کافی به نظر می‌رسید.

دقیقه ۵۵ در میان غفلت مدافعان فجر شهید سپاسی شیراز، توپ ارسالی از کنار زمین با ضربه سر ابوالفضل عکاشه بازیکنی که بتازگی از تیم سپاهان اصفهان به این تیم پیوسته است، گل مساوی تیم میهمان رقم خورد.

به نظر می‌رسید بازیکنان تیم فجر پس از دریافت گل مساوی بازی بهتری نسبت به حریفشان انجام دهند اما اینگونه نشد و این تیم میهمان بود که برتری خود را بازهم به میزبان دیکته کرد.

دقیقه ۶۸ سعید خردمند با شوتی سنگین از پشت محوطه جریمه تیم فجر، دروازه تیم همشهریانش را باز کرد تا میهمان مزد برتری خود را بگیرد.

تیم آلومینیوم اراک پس از زدن گل دوم نیز بازی را کنترل کرد و تیم فجر هم دقایق باقی مانده کار خاصی صورت نداد تا اراکی‌ها سه امتیاز شیرین را با  خود از  شیراز به سوغات ببرند.

سر انجام این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود میهمان پایان یافت تا شیرازی‌ها قدر بازی‌های  خانگی را بهتر بدانند تا در پایان لیگ حسرت این روزها را نخورند.

فجری ها که به دلیل مشکلات مالی نتوانسته بودند بازیکنان مورد نظر خود را در نیم فصل جذب کنند در این بازی نیز کاملا ضعف‌های این تیم به ویژه در خط حمله و میانه میدان آشکار شد.

 

تشویق تیم فجر 

 

پس از پایان این بازی، تماشاگران شیرازی که حدود سه هزار نفر بودند با وجود شکست، تیم شهرشان را تشویق کردند.

در پایان هفته هجدهم، تیم گل ریحان البرز با ۳۶ امتیاز در صدر جدول جای گرفت، تیم نود ارومیه با ۳۵ امتیاز دوم شد و تیم‌های مس رفسنجان و فجر شهید سپاسی شیراز هم با ۳۳ امتیاز به ترتیب سوم و چهارم شدند.

تیم آلومینیوم اراک هم ۲۹ امتیازی شد و به رده ششم رفت.

در رقابت‌های فوتبال لیگ دسته یک کشور ۱۸ تیم شرکت دارند و پس از انجام ۳۴ بازی، تیم‌های اول و دوم جدول جواز صعود به لیگ برتر دوره بیستم در سال ۹۹ را کسب خواهند کرد و ۲ تیم انتهای جدول هم راهی دسته دوم می‌شوند.

رایکا بابل با ۱۳ و شهرداری تبریز هم با هفت امتیاز در خطر سقوط قرار دارند.

 

 

 

 

ایرنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • بقائی: درخواستی برای مذاکره با آمریکا نداشتیم
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...