امروز: دوشنبه 12 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 دي 1398 - 10:16

اتحادخبر: حوالی ساعت شش امروز بود که یک دستگاه هواپیمای ۷۳۷ تنها شش دقیقه بعد از بلندشدن از باند فرودگاه امام خمینی(ره) با ۱۷۶ خدمه و مسافر در محدوده شاهد شهر سقوط کرد.

اتحادخبر: حوالی ساعت شش امروز بود که یک دستگاه هواپیمای ۷۳۷ تنها شش دقیقه بعد از بلندشدن از باند فرودگاه امام خمینی(ره) با ۱۷۶ خدمه و مسافر در محدوده شاهد شهر سقوط کرد.

سقوط هواپیمای اوکراینی مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور با تایید این خبر گفت: ۲۲ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس از سوی اورژانس به محل سقوط این هواپیما اعزام شده‌ است. مرتضی سلیمی رییس سازمان امداد  ونجات هلال احمر نیز اعلام کرد که ۶۰ تیم عملیاتی و دو بالگرد هم  از سوی سازمان امداد و نجات به محل اعزام شده‌است.

دقایقی بعد با انتشار نخستین فیلم‌ها و تصاویر از محل حادثه مشخص شد که عمق حادثه بسیار بالا بوده است، به طوریکه مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به ایسنا گفت:‌ بر اساس شواهد، احتمالی برای زنده بودن سرنشینان هواپیما وجود ندارد.

۱۰:۰۵ : به گفته مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران سوله مدیریت بحران در مرکز کهریزک برای تحویل اجساد آماده شده است. بر این اساس اجساد سانحه سقوط هواپیما بعد از جمع‌آوری به مرکز تشخیص آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران در کهریزک منتقل خواهد شد تا پس از آن اقدامات برای شناسایی و تعیین هویت آغاز شود.

 

 

۹:۵۶:  گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ اوکراین که صبح روز چهارشنبه (امروز) تنها دقایقی بعد از پرواز از فرودگاه امام خمینی در تهران سقوط کرد و تمامی ۱۷۶ نفر مسافر و خدمه پروازی آن در این حادثه جان باختند، متعلق به هواپیمایی اوکراین اینترنشنال (Ukraine International) بوده است. این هواپیما که قرار بوده در ساعت  ۵:۱۵ به مقصد کیف، اوکراین پرواز کند، با تاخیر یک ساعته در ساعت ۶:۱۲ پرواز کرده است. هنوز معلوم نیست که این تاخیر به علت نقص ایمنی بوده است یا خیر. طبق اطلاعات مندرج در وب سایت سیمپل فلایینگ، مدل این هواپیما بوئینگ ۷۳۷- ۸۰۰ بوده است که ساخت شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکاست و تنها سه سال از عمر آن می گذرد.

 

۹:۵۰:  مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور از آمادگی این سازمان برای تحویل گرفتن اجساد جانباختگان سانحه سقوط هواپیمای مسافربری در جنوب تهران خبر داد و اظهار کرد: به دنبال سقوط هواپیما، مرکز تشخیص هویت پزشکی قانونی استان تهران در کهریزک به آماده‌باش درآمد تا اجساد جانباختگان این سانحه را دریافت کند، اما تاکنون طبق گزارش‌های دریافتی هیچ جسدی به مرکز تشخیص هویت کهریزک تحویل داده نشده است.

۹:۴۱ : بر اساس مشاهدات خبرنگار ایسنا از محل حادثه؛ هواپیمای اوکراینی در منطقه خالی از سکنه و زمین  کشاورزی سقوط کرده است و به خانه‌های اطراف محل خسارتی وارد نشده است.

 

هم اکنون نیروهای امدادی، انتظامی و تشخیص هویت و ... در محل حضور دارند و در حال امدادرسانی و انتقال پیکر جانباختگان این سانحه هستند.

 

 

۹:۴۱: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت که بیشتر مسافران هواپیمای سقوط کرده اوکراینی، اتباع جمهوری اسلامی ایران بودند و مسافرینی با سایر ملیت‌ها نیز در این پرواز حضور داشتند. 

 

۹:۳۶ : سازمان هواپیمایی کشوری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک فروند هواپیمای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با علامت ثبت UR-PSR که با شماره پرواز ۷۵۲ در ساعت ۶:۱۲ روز چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف پرواز کرده بود، پس از قطع ارتباطات با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶:۱۸ در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد.

 

۹:۲۷ : رییس مرکز اطلاع‌رسانی ناجا در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرد که تیم‌های تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا به محل سقوط هواپیمای اوکراینی در جنوب تهران اعزام و اقدام به تامین امنیت محل کردند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

 

۰۹:۱۰ : در همین راستا رئیس اورژانس کشور نیز از جانباختن تمام سرنشینان هواپیمای اوکراینی خبر داد و گفت که اجساد غالبا قطعه قطعه هستند و همکاران فوریت‌های پزشکی در حال کمک‌ کردن برای جمع آوری اجساد هستند تا برای شناسایی به پزشکی قانونی منتقل شوند.

 

۰۸:۴۲ : شدت حادثه شناسایی جانباختگان را نیز غیر ممکن کرده است؛ به طوریکه دکتر صابریان، رئیس مرکز اورژانس تهران به ایسنا گفت:‌ با توجه به وضعیت سقوط امکان شناسایی مسافران و خدمه پرواز بسیار سخت است. اجساد تقریبا متلاشی شده‌اند و باتوجه به وضعیت سقوط ، امکان شناسایی مسافران و خدمه پرواز که گفته می‌شود ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز هستند بسیار سخت است.

 

 

۰۸:۳۱ : ساعاتی پس از سقوط هواپیما وضعیت ترافیکی در محل سانحه نیز پرحجم شد. به طوریکه سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا به ایسنا گفت:‌ ترافیک محدوده صباباتری صباشهر نیمه سنگین است  که این ترافیک به علت ازدحام جمعیت ایجاد شده است. همزمان با رحمانی مرتضی سلیمی، رییس سازمان امداد  ونجات جمعیت هلال احمر نیز در گفت‌وگو با ایسنا از مردم خواست که از تجمع در اطراف محل سانحه پرهیز کنند تا امکان تردد خودروهای امدادی سلب نشود.

 

۰۸:۱۸:  رضا جعفرزاده، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور نیز حدود دو ساعت بعد از سقوط هواپیما تعداد مسافران هواپیما را اعلام کرد و به ایسنا گفت:‌بر اساس گزارش دقیق اولیه سانحه سقوط هواپیمای ۷۳۷ اوکراینی ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه سوار این هواپیما شده بودند.

 

 

۰۸:۱۶ : سرهنگ سرپناه، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران نیز از تامین امنیت محل و آماده‌باش پلیس در محل خبر داد و گفت: دقایقی پس ازسقوط هواپیمای مسافربری در محدوده پرندک تهران، چندین تیم از ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شده و نسبت به تامین امنیت منطقه اقدام کردند. در حال حاضر ماموران در آماده‌باش هستند. شدت حریق به حدی بوده است که امکان عملیات امداد و نجات در دقایق اولیه وجود نداشته است.

 

۰۸:۱۶ : شدت این حادثه اما به حدی بوده که تیم‌هایی از آتش‌نشانی تهران به محل حادثه اعزام شدند. سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران دراین‌باره به ایسنا گفت:  سه تیم حریق و سه تیم نجات به محل سقوط هواپیمای اوکراینی در نزدیکی فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام شده است.

 

 

 

 

 

ایسنا

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • وقتی پای اقتصاد از گلیم خانواده‌ ها درازتر می شود!
  • جم پیلن با تجمیع انبارها، زیرساخت توسعه آینده را بنا می‌کند
  • تقویت ارتباطات سازمانی با یک مدیر بومی؛ رییس جدید روابط‌عمومی پتروشیمی جم منصوب شد
  • ارائه بیش از ۳۵۰ هزار خدمت درمانی در پلی‌کلینیک تخصصی بوعلی کنگان
  • ارزیابی عملکرد موکب حضرت سیدالشهدا (ع) پتروشیمی پردیس در خدمت‌رسانی به زائران
  • نرخ حواله ارز در مرکز مبادله؛ دلار ۱.۵۳ میلیون ریال شد
  • کاپ قهرمانی جام جهانی ۶۲ هزار دلار فروخته شد
  • مقام ارشد امنیتی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا داریم
  • حمله به زیرساخت‌های برق ایران، پاسخ علیه آمریکا را در پی خواهد داشت
  • استاندار بوشهر: ۸ پروژه شاخص عمرانی استان نیازمند تامین مالی است
  • فرمان بانک مرکزی برای توقف اضافه‌برداشت بانک‌ها و مهار تورم
  • قانون با کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای چه می‌کند؟
  • سوءمدیریت فرصت ۵ هزار میلیارد تومانی را از بازنشستگان ربود
  • معافیت یک‌ساله مالیاتی واردات کولبری و ملوانی پایان یافت
  • پرداخت سود سهام پتروشیمی خارک زودتر از موعد آغاز شد
  • تفاهم‌نامه تأمین ۵ دستگاه آمبولانس پیشرفته برای مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر امضا شد
  • اهمیت ژئوپلیتیک تنگه هرمز ومنطقه خلیج فارس
  • بخشدار مرکزی دشتستان: دو آب انبار این بخش، مرمت و احیا شدند
  • احسان عبدی پور به مثابه «کنشگر بازپیوند اجتماعی»
  • حل اختلاف میان پتروشیمی جم و مهر حاصل همکاری سران قوا بود/ قرارداد کارگران از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود
  • نوبرانه نخلستان‌های بوشهر به بازار آمد
  • آگهی مزایده شهرداری دالکی / جزییات
  • پتروشیمی جم محور توسعه بوشهر؛ امضای ۴ تفاهم‌نامه با حضور وزیر تعاون
  • نهضت سبز در برازجان؛ آغاز احداث فضای سبز در خیابان شهید جوان
  • واکنش غریب‌آبادی به وعده آمریکا برای اقدام علیه دیوان بین‌المللی
  • موکب حضرت سیدالشهدا(ع) در شلمچه آغاز به کار کرد
  • گام نو در پارس جنوبی: اشتغال پایدار، بیمارستان تخصصی و سند چشم‌انداز در مسیر توسعه متوازن
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد هماهنگی پیاده‌روی بزرگ ولایت سال ۱۴۰۵
  • بقائی: اولویت ایران دفاع در برابر جنایات آمریکا است
  • گمرک: خودروهای فاقد شناسه ارزش با اخذ تعهد ترخیص می‌شوند
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 6 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 7 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 9 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 13 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 14 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 16 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 20 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 21 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...