امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 دي 1398 - 09:18
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس اعلام کرد:

اتحادخبر: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از محکومیت میلیاردی یک قاچاقچی ارز که قصد داشت مقادیری غیرمتعارفی ارز را از کشور خارج کند، خبر داد.

اتحادخبر: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از محکومیت میلیاردی یک قاچاقچی ارز که قصد داشت مقادیری غیرمتعارفی ارز را از کشور خارج کند، خبر داد.

قاچاق ارز

علی مبشری یکشنبه اول دی، در بیان اقدامات انجام شده از سوی تعزیرات حکومتی در مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: بعد از آنکه ماموران بازرسی فرودگاه شیراز مقدار قابل توجهی ارز از کیف یک مسافر کشف کردند، پرونده به تعزیرات ارجاع داده شد.

 

او گفت: از کیف فرد بازداشت شده در فرودگاه شیراز، بیش از ۷۴ هزار پوند، ۸۰ هزار کرون، ۴ هزار دینار بحرین، ۸ هزار ریال عربستان و ۴ هزار بات تایلند کشف شده بود.

 

مبشری با بیان اینکه این مقدار ارز بسیار بیشتر از حد مجاز ارز مسافرتی محسوب می‌شود، گفت: علاوه بر ضبط ارز مکشوفه، متهم این پرونده از سوی شعبه چهارم تعزیرات فارس به ۲۱ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.

 

این مقام مسئول همچنین از صدور حکم قانونی برای پرونده تخلف یک شرکت تولید کننده مواد غذایی خبر داد و گفت: با گزارش بازرسین شبکه بهداشت مبنی بر تخلف در تولیدات یک شرکت تولید کننده مواد غذایی در شیراز، پرونده‌ای تشکیل و برای رسیدگی به شعبه دهم تعزیرات حکومتی استان فارس ارجاع شد.

 

وی با بیان اینکه طبق گزارش بازرسین، انواع فلافل تولیدی این شرکت به علت رعایت نشدن فرمول ساخت، غیرقابل مصرف تشخیص داده شده بود، گفت: براساس رای صادره توسط شعبه رسیدگی کننده، ۲۸۸ بسته فلافل و ۱۷۰ کیلوگرم چربی مکشوفه از این شرکت معدوم شد.

 

مدیر کل تعزیرات حکومتی فارس در ادامه از کشف یک دستگاه خودروی تویوتا هایلوکس قاچاق در شهرستان استهبان و صدور حکم توقیف آن خبر داد.

او خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی شهرستان استهبان بعد از مشکوک شدن به یکدستگاه خودروی تویوتای هایلوکس آن را متوقف کرده و در بررسی مدارک آن متوجه شدند که این خودرو فاقد اسناد معتر گمرکی است.

 

مبشری با اشاره به تشکیل پرونده برای مالک خودروی مکشوفه افزود: طی بازجویی از متهم و تحقیقات انجام شده در شعبه اول اداره تعزیرات حکومتی شهرستان استهبان، تخلف این فرد محرز شد و نهایتا شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط خودرو به نفع دولت و اخذ جریمه ۶ میلیارد ریالی از مالک آن صادر کرد.

 

مدیر کل تعزیرات حکومتی فارس با اشاره به اینکه یکی از نمایندگی‌های خودرو در شیراز به دلیل تخلف به پرداخت جریمه محکوم شده است، گفت: بعد از مراجعه فردی به تعزیرات و تنظیم یک شکایت از این نمایندگی، پرونده برای رسیدگی تشکیل شد.

 

مبشری گفت: شاکی در شکایت خود ادعا کرده بود که بخاطر انجام نشدن خدمات گارانتی توسط نمایندگی مذکور، خودروی وی دچار خسارت شده است.

این مقام مسئول با اشاره به احضار مسئول نمایندگی مورد نظر به تعزیرات، گفت: با توجه به کارشناسی‌های انجام شده بر روی خودرو، مشخص شد که این نمایندگی علی رغم تعهدات، خدمات گارانتی را در مورد این خودرو انجام نداده است.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس خاطرنشان کرد که این نمایندگی خودرو به پرداخت یک میلیارد ریال خسارت به شاکی و پرداخت ۲ میلیارد ریال جریمه محکوم شد.

 

 

 

ایسنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...