امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 مهر 1398 - 08:38

اتحادخبر: اگر در پی یک دمنوش دارویی کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، دمنوش بابونه همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایده‌آل است.

اتحادخبر: اگر در پی یک دمنوش دارویی کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، دمنوش بابونه همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایده‌آل است.

 

زمانی که با احساس خراشیدگی در گلو مواجه هستید و سرفه به سراغ شما می آید، نخستین چیزی که برای نوشیدن انتخاب می کنید، احتمالا یک فنجان بزرگ چای گرم است.

 

به نقل از "پریونشن"، چای یا نوشیدنی های گرم دیگر می توانند به تسکین التهاب، پاکسازی مسیرهای بینی و کاهش مقدار مخاط که از مسیرهای بینی سرچشمه می گیرد و ممکن است گلو را هرچه بیشتر تحریک کند، کمک می کند. برخی انواع چای در تسکین درد نقش داشته و برخی دیگر به تنظیم تولید مخاط کمک می کنند.

 

با این وجود، یک نوع چای را نمی توان برای تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا نسبت به بقیه بهتر و مفیدتر دانست. شما می توانید نوعی که بیشتر از آن لذت می برید را انتخاب کنید. در ادامه با برخی از محبوب‌ترین انواع چای برای تسکین درد گلو بیشتر آشنا می شویم.

 

دمنوش ریشه شیرین بیان

 

۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

ریشه شیرین بیان همان گونه که از نام آن مشخص است مزه ای شیرین دارد و از گیاه Glycyrrhiza glabra به دست می آید. در شرایطی که این نوع چای ممکن است به واسطه خواص تسکین دهنده مشکلات گوارشی، مانند سوزش سردل شناخته شده باشد، مطالعه ای در سال 2015 به خواص ضد میکروب و ضد ویروس آن اشاره داشت که می تواند عاملی کلیدی در مبارزه با باکتری ها و ویروس های مسبب گلودردهای عفونی باشد.

 

دمنوش ریشه مارشمالو


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

ریشه مارشمالو با نام علمی Althaea officinalis یک گیاه دارویی است که ماده ای چسبنده و ژل مانند به نام لعاب را ترشح می کند که می تواند گلو را پوشش داده و اثری تسکین دهنده داشته باشد. مطالعه ای کوچک در سال 2014 نشان داد که ریشه مارشمالو از خواص تسکین دهنده درد، به ویژه زمانی که با التهاب همراه است، سود می برد. التهاب از نشانه های بارز گلودرد است.

 

دمنوش بابونه


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

اگر در پی یک دمنوش دارویی کلاسیک برای تسکین درد گلوی خود هستید، دمنوش بابونه همراه با مقدار کمی عسل انتخابی ایده‌آل است. این چای بسیار آرامش بخش و تسکین دهنده است. بابونه سرشار از آنتی اکسیدان ها است که نشان داده اند به بهبود خشکی و درد گلو کمک می کنند.

 

دمنوش زنجبیل


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

زنجبیل و گالانگال (ریشه ای مشابه با زنجبیل) به واسطه آثار ضد التهاب خود شناخته شده هستند. در شرایطی که درمان التهاب و عفونت احتمالی مرتبط با گلودرد شرایطی خوب را رقم می زند، افزودن اندکی دارچین به این چای می تواند اثرگذاری آن را هرچه بیشتر افزایش دهد. دارچین از خواص ضد باکتری برخوردار است و عطر و طعم فوق العاده ای نیز به این چای می بخشد.

 

دمنوش زردچوبه


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

زردچوبه که به خانواده ای مشابه با زنجبیل تعلق دارد، دیر زمانی است که به واسطه خواص ضد عفونی کننده خود در کشورهای آسیایی استفاده می شود. دمنوش زردچوبه می تواند خواص ضد التهاب و ضد میکروب را ارائه کند. این چای توانایی خود در تسکین ناراحتی معده را نیز نشان داده است.

 

دمنوش نعناع بیابانی


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

اگر در پی اثر خنک کنندگی هستید، نعناع بیابانی می تواند به این نیاز شما پاسخ دهد. نعناع بیابانی سرشار از منتول است که مسئول حس خنک کنندگی مرتبط با نعناع است. نعناع بیابانی و منتول از خواص ضد باکتری برخوردار هستند و می توانند به تسکین گلودرد ناشی از عفونت باکتریایی کمک کنند.

 

دمنوش نارون لغزنده


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

این دمنوش گیاهی از بخش داخلی پوست درخت نارون لغزنده که یک درخت بومی آمریکای شمالی است، تهیه می شود. همانند ریشه مارشمالو، نارون لغزنده سرشار از لعاب تولید می کند که می تواند گلو را پوشش و تسکین دهد. در تولید برخی قرص های مکیدنی برای تسکین گلودرد از این ماده استفاده می شود.

 

دمنوش چای سبز


۸ دمنوش خوش طعم برای تسکین گلودرد

 

احتمالا چیزهای بسیاری درباره فواید فوق العاده چای سبز شنیده اید، اما تکرار آنها همچنان می تواند ارزشمند باشد. این نوشیدنی محبوب سرشار از اسیدهای آمینه، ویتامین ها و مواد معدنی است، اما ستاره واقعی محتوای آنتی اکسیدانی آن است.

 

بر همین اساس است که چای سبز با پیشگیری از بیماری و سلامت بهتر قلب پیوند خورده است. خواص ضد التهاب، ضد باکتری و ضد ویروس این نوشیدنی برای بدن انسان معجزه می کنند. برای بهبود عطر و طعم چای سبز می توانید اندکی عسل یا دارچین به آن اضافه کنید.

 

 

 

 

 

عصر ایران



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • آمریکایی‌ها با ملت ایران دشمنی دارند؛ نباید به آنان خوش‌بین باشیم
  • حوالی زندگی
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...