امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 تير 1398 - 10:24

اتحاد خبر: مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر با گرامیداشت هفته صرفه‌جویی آب از ۱ تا ۷ تیرماه افزود: مدیریت مصرف آب، انرژی و خانواده با راهبرد فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها در مدیریت مصرف و افزایش نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف آب عنوان روز نخست هفته صرفه جویی آب تعیین شده است.

صرفه جویی در مصرف آب، ضرورتی اجتناب ناپذیر برای جلوگیری از بحران
به گزارش اتحاد خبر، سهراب بیانی روز یکشنبه دوم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، افکار عمومی و رسانه" دانست و تصریح کرد: این نام‌گذاری  با راهبرد استفاده گسترده‌تر از ظرفیت وسایل ارتباط جمعی و شبکه‌های اجتماعی به‌منظور افزایش آگاهی عمومی و بالابردن سطح دانش مصرف‌کنندگان آب نسبت به وضعیت منابع اعلام شده است.

وی،ضرورت بسیج همگانی برای بهره‌گیری از فن‌آوری و تجهیزات کاهنده و بهینه‌ساز مصرف  آب را از دیگر اهداف هفته صرفه‌‌جویی آب دانست و با اشاره به  نام گذاری"مدیریت مصرف آب و انرژی، صنعت، معدن، سازمان‌های عمومی و موسسات خصوصی" درسومین روز از هفته صرفه‌جویی آب افزود: روز سه‌شنبه چهارم تیرماه نیز با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست" با راهبرد تشریح نقش آب و انرژی در امنیت غذایی و تشریح نقش منابع طبیعی در توسعه اقتصادی جوامع و ضرورت حفظ محیط زیست برای بقا و تداوم تمدن بشری نامگذاری شده است.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر ، پنجم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌های مردمی و خیران" دانست و گفت: در این روز تشویق و ترغیب دستگاه‌های خدمات‌رسانی به کاهش مصارف آب و انرژی، تشویق و ترغیب مردم و خیران برای سرمایه‌گذاری به منظور توسعه و بهبود زیرساخت‌های تولید صورت می‌گیرد.

بیاتی، روز پنج‌شنبه ششم تیرماه را با عنوان "مدیریت مصرف آب و انرژی، اقتصاد و حقوق شهروندی دانست و خاطر نشان کرد: روز جمعه هفتم تیرماه به‌عنوان آخرین روز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب و برق، روز "مدیریت مصرف آب و انرژی و آموزه‌های دینی" نامگذاری شده  است که اهمیت صحیح مصرف کردن و پرهیز از اسراف از منظر تعالیم دینی و معرفی شیوه‌های صحیح مصرف با اتکا به تعالیم دینی تبیین می‌شود.

وی با تاکید بر مصزرف بهینه آب تصریح کرد:برای عبور از بحران کم‌آبی  نقش مردم تاثیرگذار است چراکه با رعایت الگوی صحیح مصرف آب و پرهیز از از اسراف در مصرف این ماده  حیات بخش، می‌توان از بحران گذر کرد.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر  توسعه تاسیسات نمک‌زدایی را از دیگر برنامه‌ها در راستای تامین آب آشامیدنی دانست و گفت: در این زمینه به ظرفیت ۱۰۰ هزار متر مکعب آب شیرین‌کن در استان بوشهر طراحی شده است.

بیاتی، احیاء چاه‌های محلی، حفر، تجهیز و کف‌شکنی چاه‌ها را از دیگر برنامه‌ها دانست و افزود: در راستای احیای منابع محلی شش حلقه چاه وارد مدار شده که آب آن به مخزن ذخیره برازجان منتقل می‌شود.

وی، اجاره ۵ حلقه چاه کشاورزی در برازجان، وحدتیه، تنگ ارم و شبانکاره را از دیگر برنامه‌ها دانست و خاطر نشان  کرد: این ۵ حلقه چاه روزانه ۱۸۰۰ متر مکعب آب وارد شبکه دشتستان می‌کند.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان  بوشهر  با اشاره به اجرای طرح آب شیرین کن گفت: ۸۵۰۰ متر مکعبی آب پخش و سعدآباد، ۶۵۰۰ متر مکعبی دالکی و وحدتیه، ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر، ۱۷ هزار مترمکعبی برازجان، ۵ هزار متر مکعبی عسلویه و تنگستان از جمله طرح‌های آب شیرین‌کن در شهرهای استان در دست اجراء است./ص


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • حضور 4 بوشهری در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی
  • سرمایه گذاری در میدان نفتی آب تیمور به یک شرکت ایرانی سپرده خواهد شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 25 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...