امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 فروردين 1398 - 06:43

اتحاد خبر : بعد از گرفتن تنها دو امتیاز در هفته اول و چهار امتیاز در هفته دوم، حالا همه فوتبالدوستان ایرانی خواهان این هستند تا سه نماینده کشورمان در این هفته از دور گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا بتوانند بهترین نتایج را کسب کنند تا شانس خوبی برای صعود به دور بعدی داشته باشند.

اتحاد خبر : بعد از گرفتن تنها دو امتیاز در هفته اول و چهار امتیاز در هفته دوم، حالا همه فوتبالدوستان ایرانی خواهان این هستند تا سه نماینده کشورمان در این هفته از دور گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا بتوانند بهترین نتایج را کسب کنند تا شانس خوبی برای صعود به دور بعدی داشته باشند.

 

هر سه تیم ایرانی در این هفته ‌باید در خارج از ایران به میدان بروند. سرخابی‌های پایتخت رو در روی دو تیم قدرتمند عربستانی قرار می‌گیرند و باید در زمین ثالث کار خود را به سرانجام برسانند. ذوب‌آهن نیز در امارات به مصاف میزبان خود الوصل خواهد رفت. در ادامه نگاهی به آخرین وضعیت سه حریف نمایندگان ایران می‌پردازیم.

 

الوصل امارات

 

تقریبا الوصل، شرایطی مشابه با ذوب‌آهن را در لیگ امارات دارد. آنها در این فصل نتوانسته‌اند فروغ همیشگی را داشته باشند. زردپوشان فعلا در جدول 14 تیمی رتبه نهم را مال خود کرده‌اند. نه شانسی برای کسب سهمیه فصل بعد از لیگ قهرمانان آسیا دارند و نه شرایط‌شان آنچنان بحرانی است که خطر سقوط تهدیدشان کند. الوصل 30 گل به ثمر رسانده و 37 بار دروازه‌اش باز شده است.

 

کایو و لیما دو ستاره اصلی تیم به حساب می‌آیند که روی هم دو‌سوم گل‌های این فصل الوصل را وارد دروازه رقبا کرده‌اند. الوصل در لیگ قهرمانان آسیای این فصل ابتدا در خانه با تک‌گل فابیو لیما از سد النصر‌عربستان گذشت اما در گام دوم با پنج گل مغلوب الزورای عراق شد تا هم‌اکنون با سه امتیاز پایین‌تر از ذوب‌آهن باشد.

 

نماینده شناخته‌شده فوتبال امارات در چهار بازی اخیر خود سه شکست داشته و باید دید چه عملکردی مقابل شاگردان علیرضا منصوریان خواهد داشت.

 

الهلال‌ عربستان

 

قدرترین تیمی که در این هفته به مصاف نمایندگان ایرانی می‌رود الهلال عربستان است. یکی از پرافتخارترین و با‌سابقه‌ترین تیم‌های قاره‌کهن که در نقل‌و‌انتقالات این فصل، فعالیت فوق‌العاده زیادی داشت و ستاره‌های گران‌قیمتی را به خدمت گرفت. هلالی‌ها با این حال در چند بازی اخیر خود عملکرد پرنوسانی داشته‌اند. آنها بعد از یک تساوی و یک باخت، در دو دیدار اخیر خود به دو پیروزی سخت با نتیجه 3بر2 دست پیدا کرده‌اند و دومین پیروزی درحالی رقم خورد که با دو گل عقب بودند.

 

آبی‌پوشان عربستانی به‌تازگی صدر جدول را در لیگ حرفه‌ای این کشور از دست داده‌اند. آنها بعد از باخت 3بر2 مقابل النصر به رده دوم سقوط کردند و حالا با 60 امتیاز تیم دوم هستند و با تیم صدر جدولی یک امتیاز فاصله دارند. تنها چهار هفته تا پایان مسابقات باقی‌مانده و تیم زوران مامیچ همچنان از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است. آنها چهار روز بعد از رقابت با استقلال خود را برای یک مسابقه حساس مقابل الاهلی مهیا می‌کند.

 

الهلال بهترین خط حمله لیگ عربستان را با 61 گل زده دراختیار دارد. آنها البته در فاز دفاعی آنچنان پرقدرت نبوده‌اند و می‌توان به باز کردن دروازه‌شان امیدوار بود. الهلال هم‌اکنون با 6 امتیاز، صد در صد امتیازات این فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را مال خود کرده است. این تیم بعد از شکست یک بر صفر العین در استادیوم هزاء‌بن‌زاید با نتیجه 3بریک میهمان خود الدحیل را از پیش رو برداشتند و حالا در قطر به دیدار شاگردان وینفرد شفر می‌روند.

 

الاهلی عربستان

 

رقیب همیشگی سرخ‌پوشان تهرانی این‌بار در یک وضعیت نه‌چندان فوق‌العاده به دیدار آنها خواهد رفت. الاهلی دیگر شانسی برای قهرمانی در لیگ حرفه‌ای عربستان ندارد و تمام تلاش آنها این است تا از التعاون و الشباب سبقت بگیرند و با کسب عنوان سوم، سهمیه فصل بعد لیگ قهرمانان را به دست بیاورند.

 

شاگردان خورخه فوساتی در اولین بازی این فصل با دو گل از سد السد گذشتند و چشم‌ها را خیره به خود کردند اما در دومین گام، در عین ناباوری با یک گل به میزبان خود پاختاکور ازبکستان باختند تا حالا با سه امتیاز در رده دوم جای بگیرند. الاهلی دو بازی آخر خود را پیش از جدال با پرسپولیس برده و هیچ گلی هم نخورده است و همین مساله شاید در روحیه آنها تاثیر مثبتی داشته باشد.

 

سبز سفیدها قبل از اینکه تیم‌های الشباب و الفهیا را شکست دهند با نتیجه عجیب 5 بر4 به الرائد باختند. آنها یکی از عجیب‌ترین دیدارهای این فصل از رقابت‌های لیگ عربستان را تجربه کردند. در شبی که ابتدا باخت 2برصفر را با برد 4بر2 عوض کردند اما در ادامه سه گل دریافت کردند و با نتیجه 5 بر4 شکست را پذیرا شدند.

 

الاهلی در فاز هجومی تیم ترسناکی بوده و سومین خط‌حمله قدرتمند را مال خود کرده است اما در کارهای دفاعی استحکام لازم در بین بازیکنان این تیم به چشم نمی‌خورد. باید دید شاگردان برانکو می‌توانند اولین برد خود در این فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را دشت کنند یا خیر.

 

 

 

 

فرهیختگان

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...