امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 آذر 1397 - 10:45
اتحاد خبر: استودیو دیزنی با یاری ابرقهرمانان مارول برای دومین بار به گیشه هفت میلیارد دلاری در سینمای جهان دست یافت و حدود سه هفته برای شکستن رکورد تاریخ فرصت دارد.
اتحاد خبر: استودیو دیزنی با یاری ابرقهرمانان مارول برای دومین بار به گیشه هفت میلیارد دلاری در سینمای جهان دست یافت و حدود سه هفته برای شکستن رکورد تاریخ فرصت دارد.

به گزارش همشهری آنلاین؛ دیزنی که دو سال پیش نخستین بار مرز هفت میلیارد دلار را پشت سر گذاشته و ۲۰۱۶ را با رکورد ۷.۶ میلیارد دلار به پایان رسانده بود، در نخستین هفته از آخرین ماه ۲۰۱۷ از مرز درآمد هفت میلیارد دلاری در گیشه جهانی فراتر رفت. این عملکرد خیره‌کننده به لطف موفقیت‌های ابرقهرمانان مارول در اکران جهانی به دست آمده است. حدود چهار میلیارد دلار از این رقم مربوط به بازار جهانی (خارج از آمریکای شمالی) است.

۱۰ فیلم پرفروش ۲۰۱۸

"پلنگ سیاه" با ۷۰۰ میلیون دلار پرفروش‌ترین فیلم دیزنی در منطقه آمریکای شمالی و با ۱.۳۵ میلیارد دلار دومین فیلم پرفروش در دنیاست. این در حالی است که "انتقام‌جویان: جنگ ابدی" در بازار داخلی آمریکا ۶۷۹ میلیون دلار فروخته و تنها فیلم دو میلیارد دلاری در گیشه جهانی لقب گرفته است. انیمیشن "اینکردیبل‌ها ۲" هم با ۶۰۹ میلیون دلار فروش در آمریکای شمالی (۱.۲۴ میلیارد دلار در دنیا) در رده سوم ایستاد.

 

"دنیای ژوراسیک: قلمرو سقوط‌کرده" با ۴۱۷ میلیون دلار (۱.۳ میلیارد دلار در دنیا)، "ددپول ۲" با ۳۱۸ میلیون دلار، "ماموریت: غیرممکن – فال‌اوت" با ۲۲۰ میلیون دلار، "مرد مورچه‌ای و زنبورک" با ۲۱۷ میلیون دلار (۶۲۲ میلیون دلار در دنیا)، "سولو: داستانی از جنگ‌های ستاره‌ای" با ۲۱۴ میلیون دلار، "ونوم" با ۲۱۲ میلیون دلار و "گرینچ دکتر سوس" با ۲۰۷ میلیون دیگر فیلم‌های حاضر در فهرست ۱۰ فیلم پرفروش سال ۲۰۱۸ در آمریکای شمالی هستند.

 

به نظر می‌رسد استودیو دیزنی با داشتن انبانی پر از فیلم‌های پرامید سال ۲۰۱۹ هم حاکم مطلق گیشه سینماهای جهان باشد. "بازگشت مری پاپینز" چند روز دیگر بر پرده می‌آید و دنباله‌های "انتقام‌جویان"، "کاپیتان مارول"، "یخ‌زده"، "داستان اسباب‌بازی" و "جنگ‌های ستاره‌ای" برای اکران در سال آینده برنامه‌ریزی شده‌اند. نسخه‌های زنده "شیرشاه" و "علاءالدین" را هم نباید از قلم انداخت.

 

دیزنی با وجود داشتن پنج نماینده در فهرست پرفروش‌های ۲۰۱۸، در چند مورد به شدت شکست را تجربه کرد. "سولو" در حالی ۳۹۲ میلیون دلار در گیشه جهانی فروخت که فیلم پیشین از مجموعه "جنگ‌های ستاره‌ای" از مرز یک میلیارد دلار گذشته بود و شکست سنگین "سولو" باعث شد دیزنی پروانه تولید چند فیلم دیگر از این مجموعه را موقتا بایگانی کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • سه بیمارستان نیمه‌تمام استان اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • رهبر انقلاب: کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد
  • گل‌محمدی و قلعه‌نویی در مرکز ملی فوتبال رودررو شدند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/14
  • انتقاد نمایندگی ایران در وین از رویکرد دوگانه گروسی
  • شمارش معکوس برای پایان کابوس جاده‌ای در مسیر بوشهر - شیراز
  • قشقاوی: اقدام ایران علیه انگلیس جلوه‌ای از پایان دوران بزن‌دررو است
  • مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ تسویه می‌شود
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/14
  • سردار قاآنی: جبهه مقاومت به قماربازی آمریکا پاسخ قاطع می‌دهد
  • بقایی: وزیر خارجه آلمان توجیه‌کننده شنیع‌ترین جنایات جنگی است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...