امروز: دوشنبه 12 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 شهريور 1397 - 10:29
اتحاد خبر: گردن درد یکی از شایع‌ترین انواع درد است و همه‌ی ما گهگاه آن را تجربه می‌کنیم. این مسأله دلایل مختلفی دارد و با افزایش سن احتمال بروز آن بیشتر می‌شود. این درد‌ها لزوماً حاصل فعالیت‌های شدید و مقطعی بدنی نیستند بلکه بسیاری از عادت‌های به ظاهر بی ضرر ما عامل بروز گردن درد هستند.
اتحاد خبر: گردن درد یکی از شایع‌ترین انواع درد است و همه‌ی ما گهگاه آن را تجربه می‌کنیم. این مسأله دلایل مختلفی دارد و با افزایش سن احتمال بروز آن بیشتر می‌شود. این درد‌ها لزوماً حاصل فعالیت‌های شدید و مقطعی بدنی نیستند بلکه بسیاری از عادت‌های به ظاهر بی ضرر ما عامل بروز گردن درد هستند.

به گزارش وب‌سایت روزیاتو - گلریز برهمند؛ این دردها از صدمه ای حکایت دارد که به گردن وارد شده، بنابراین با ترک این عادت ها سلامت خود را حفظ کنید.

 

۱- از گوشی و کامپیوتر اشتباه استفاده می کنید

این عادت‌های بد باعث گردن دردتان می‌شوند!

نامناسب بودن حالت بدن در زمان نشستن و ایستادن یکی از اصلی ترین دلایل گردن درد است. هر چه زمان بیشتری سر خود را به جلو یا عقب نگه دارید (یعنی همان وضعیتی که هنگام استفاده از تلفن همراه، مدت زیادی در آن قرار می گیرید) کار بیشتری از مهره های پشت گردن تان می کشید. به علاوه، در این حالت عضلات ناحیه ی فوقانی پشت تان سعی می کنند تعادل سرتان را حفظ کنند و در نتیجه به این عضلات هم فشار وارد می شود.

 

سعی کنید تلفن همراه را تا جایی که ممکن است نزدیک به ارتفاع نگاه مستقیم تان نگه دارید تا از گردن درد جلوگیری کنید. این مسأله در مورد کار با کامپیوتر پشت میز هم صدق می کند. وقتی پشت میز می نشینید، مستقیم به جلو نگاه کنید. نگاه شما باید به بالای صفحه ی مانیتور برسد. اگر لازم است، از چند کتاب یا یک جعبه برای بالا بردن ارتفاع مانیتور استفاده کنید.

 

۲- اضطراب شدیدی دارید

اضطراب به صورت درد در گردن بروز پیدا می کند. یکی از واکنش های بدن به اضطراب های روزانه، فشار به عضلات است. به تأثیرات اضطراب بر بدن تان بی توجه نباشید و تلاش کنید خود را آرام کنید. کلاس یوگا بروید، مدیتیشن یا ورزش کنید. انرژی مثبت را استشمام کنید و اضطراب را بیرون بدهید. روش های زیادی برای دور کردن اضطراب وجود دارد.

 

۳- سیگار می کشید

این عادت‌های بد باعث گردن دردتان می‌شوند!

مصرف سیگار بیماری دژنراتیو دیسک را تسریع می کند. در اثر این بیماری دیسک های بین مهره ای ستون فقرات تضعیف و تخریب می شوند. مواد شیمیایی درون سیگار عروق خونی را سفت می کند، به همین دلیل خون کمتری به استخوان ها و دیسک ها می رسد و در نتیجه استخوان های گردن از مواد مغذی محروم می شوند.

 

۴- اشتباه می خوابید

برای آنکه صبح ها بدون گردن درد از خواب بیدار شوید، باید شب ها گردن خود را تا جایی که ممکن است بی حالت نگه دارید. نباید به شکلی بخوابید که سرتان خیلی جلو یا خیلی عقب باشد و یا به یک طرف خم شود.

 

به ویژه کسانی که به شکم می خوابند دچار گردن درد می شوند چون در این حالت، سر به طور خودکار به یک طرف می چرخد. اگر مستعد گردن درد هستید، سعی کنید به پشت بخوایبد چون در این حالت می توانید بالش خود را تکیه گاه سر و گردن تان کنید. همچنین می توانید از بالش هایی استفاده کنید که از جنس فوم هوشمند هستند. این بالش ها به شکل گردن تان در می آیند و کمک می کنند ستون فقرات تان هم تراز باقی بماند.

 

۵- زیاد ورزش می کنید

گردن دردی که حین بلند کردن وزنه سراغ تان می آید، معمولا وقتی در پایان ست تصمیم می گیرید چند حرکت بیشتر بزنید به وجود می آید. هرگز این کار را نکنید چون به راحتی می توانید به بافت اطراف رباط های گردن تان صدمه برنید و خود را گرفتار گرفتگی عضلانی کنید. کشش استخوان های کتف با انجام حرکات کششی قبل از شروع ورزش می تواند به کم شدن فشار روی ناحیه ی فوقانی پشت تان کمک کند، اما بهترین کار توجه به خواسته ی بدن تان است، بنابراین هر زمان که احساس نیاز کردید، به خودتان استراحت دهید.

 

۶- کیف تان سنگین است

این عادت‌های بد باعث گردن دردتان می‌شوند!

اغلب مردم نمی دانند کیف های سنگین شان تا چه حد می تواند به عضلات کتف و گردن شان صدمه بزند. اگر یک بار کیف تان را وزن کنید متوجه خواهید شد هر بار چه فشار زیادی به بدن تان وارد می کنید. بدن با تغییر حرکات طبیعی اش، خود را با این وزن اضافه تطبیق می دهد. در این حالت، دستی که تکیه گاه کیف تان است حرکت طبیعی اش را ندارد، بنابراین دست دیگرتان برای جبران این مسأله بیشتر تاب می خورد.

 

این عدم تعادل می تواند به گردن و پشت تان صدمه بزند. برای آنکه متقارن تر راه بروید، سعی کنید از کیف هایی استفاده کنید که دسته های پهن تری دارند و شانه ی حمل کیف را گهگاه عوض کنید تا تعادل بدن تان حفظ شود.

 

۷- زیاد آدامس می جوید

اگرچه جویدن آدامس به کم شدن اضطراب کمک می کند، حرکت دائم و شدید فک می تواند منجر به گردن درد و سردرد شود. جویدن آدامس به محل اتصال فک به جمجمه فشار وارد می کند و می تواند به عضلات درون سر و گردن صدمه بزند. اگر قصد ندارید این عادت را ترک کنید، گهگاه سمتی از دهان که با آن آدامس را می جوید عوض کنید. فک هم مانند هر عضله ی دیگری، باید فعالیت متعادلی داشته باشد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • وقتی پای اقتصاد از گلیم خانواده‌ ها درازتر می شود!
  • ارزیابی عملکرد موکب حضرت سیدالشهدا (ع) پتروشیمی پردیس در خدمت‌رسانی به زائران
  • استاندار بوشهر: ۸ پروژه شاخص عمرانی استان نیازمند تامین مالی است
  • پرداخت سود سهام پتروشیمی خارک زودتر از موعد آغاز شد
  • ابهام در اثربخشی آنتی‌هیستامین‌ها در تسکین اگزما
  • رئیس اتاق بوشهر: حضور فعالان اقتصادی در تشکل‌های ملی، توسعه صادرات را شتاب می‌بخشد
  • انتقاد از سکوت بین المللی در برابر تهدید سلامت بیماران
  • رفع محدودیت‌های بانکی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی
  • صادقی: با باشگاه‌های بدهکار نباید مماشات کرد
  • معمای بلاتکلیفی رضاییان/ اختلاف مالی با استقلال و دغدغه تیم ملی
  • بخشدار ارم: وحدت ملی سد آهنین در برابر فتنه‌های نوین دشمنان است
  • شیوه‌نامه توزیع شیر مدارس نیاز به اصلاح دارد
  • آموزش هوش مصنوعی به معلمان بوشهری در قالب طرح «ایران دیجیتال»
  • امام جمعه دیّر: مقاومت تنها راه مقابله با زیاده خواهی دشمن است
  • فرماندار تنگستان: مدیریت منابع آب شرط پایداری کشاورزی در شهرستان است
  • تفاهم‌نامه تأمین ۵ دستگاه آمبولانس پیشرفته برای مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر امضا شد
  • اهمیت ژئوپلیتیک تنگه هرمز ومنطقه خلیج فارس
  • بخشدار مرکزی دشتستان: دو آب انبار این بخش، مرمت و احیا شدند
  • احسان عبدی پور به مثابه «کنشگر بازپیوند اجتماعی»
  • حل اختلاف میان پتروشیمی جم و مهر حاصل همکاری سران قوا بود/ قرارداد کارگران از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود
  • پتروشیمی جم محور توسعه بوشهر؛ امضای ۴ تفاهم‌نامه با حضور وزیر تعاون
  • نهضت سبز در برازجان؛ آغاز احداث فضای سبز در خیابان شهید جوان
  • گام نو در پارس جنوبی: اشتغال پایدار، بیمارستان تخصصی و سند چشم‌انداز در مسیر توسعه متوازن
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد هماهنگی پیاده‌روی بزرگ ولایت سال ۱۴۰۵
  • جزئیات ۲ پرونده قتل در دشتستان
  • صادرات همزمان ۳ محموله اوره و آمونیاک پردیس تکمیل شد
  • ادغام شعب ۱ و ۲ تأمین اجتماعی شهر بوشهر انجام می شود
  • پیدا و پنهان کمبود داروهای اعصاب و روان
  • لواسانی: نظارت بر مجتمع‌های خدماتی رفاهی بوشهر تشدید شد
  • جزئیات حملات شب گذشته به استان بوشهر
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 6 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 7 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 9 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 13 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 14 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 16 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 20 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 21 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...