امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 شهريور 1396 - 07:31
با اجرای طرح مهارت آموزی؛

اتحاد خبر: مدیر پالایشگاه نهم پارس جنوبی گفت: با اجرای طرح مهارت آموزی در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی، آموزش نیروهای بومی جویای کار در صنعت نفت و گاز کلید خورد.

اتحاد خبر: مدیر پالایشگاه نهم پارس جنوبی گفت: با اجرای طرح مهارت آموزی در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی، آموزش نیروهای بومی جویای کار در صنعت نفت و گاز کلید خورد.

به گزارش مهر، سید محمد مهدی هاشمی اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلی اشتغال، اقتصاد مقاومتی و همچنین ارتقای توانمندی و مهارت های نیروی انسانی غیر شاغل، تفاهم نامه همکاری بین پالایشگاه نهم و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با حضور عبدالرسول کازرونی مدیر کل این اداره به امضا رسید.

هاشمی خاطرنشان کرد: هدف از امضای این تفاهم نامه، توجه مجتمع گاز پارس جنوبی به محیط پیرامونی و تعاملات اجتماعی که وزیر محترم نفت نیز تاکید بسیاری بر این موضوع دارند تحقق یافته است.

سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم با اشاره به مهمترین اهداف این طرح مهم افزود: مشارکت مجتمع عظیم گازی کشور در توسعه نیروی انسانی به شیوه نوین، تعامل با ذی نفعان به خصوص جامعه محلی، توانمندسازی پیمانکاران با توجه به تجارب کارشناسان و مدیران صنعت نفت به خصوص پالایشگاه های گاز، مشارکت با سازمان فنی حرفه ای به عنوان یک سازمان دولتی از اهداف مهم این طرح است.

وی یادآور شد: به دنبال توانمندسازی و آموزش نیروهای جوان و جویای کار هستیم که مهارت و تخصص کافی در صنعت ندارند اما خواهان حضور در صنعت هستند.

هاشمی با اشاره به اینکه برای نخستین بار است این مهم در بین پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی صورت می پذیرد اظهار داشت: با تلاش و همکاری کارکنان و واحدهای پالایشگاه نهم تاکنون ۳ کلاس آموزشی برای پذیرش کارآموزان مهیا شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با برنامه ریزی های دقیق و نشست های تخصصی، برای پذیرش کارآموزان هیچ گونه محدودیتی نداریم و جوانان منطقه می توانند برای کسب مهارت های لازم در این دوره آموزشی حضور یابند.

مدیر پالایشگاه نهم زمان شروع کلاس های آموزشی را اول مهرماه عنوان کرد و گفت: گواهینامه آموزشی و رزومه از سوی پالایشگاه و فنی حرفه ای استان برای همه کارآموزان صادر می شود.

وی در خصوص شرایط حضور در کلاس های آموزشی گفت: برای آموزش های تخصصی مدرک تحصیلی مورد ملاک قرار می گیرد و حضور درکلاس های HSE نیز عمومی خواهد بود.

این مقام مسئول با بیان اینکه نیروهای کارآموز از طرف سازمان فنی حرفه ای بیمه خواهند شد افزود: برای کارآموزانی که محل زندگی آنان تا پالایشگاه مسافت طولانی دارد خوابگاه نیز پیش بینی شده است.

وی گفت: با اجرای این طرح کارآموزان آماده و مهیای حضور در صنعت نفت و گاز خواهند شد و می توانند در فرصت های شغلی پیش رو وارد مجموعه صنعت شوند./س



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...