امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 شهريور 1396 - 10:58

اتحاد خبر: معاون شرکت مخابرات ایران با اشاره به اجرای طرح حذف کاغذ در دفاتر خدماتی منطقه ۸ تهران، از ارسال قبض پیامکی برای شش میلیون مشترک در راستای حذف کامل قبوض کاغذی تا پایان امسال خبر داد.

اتحاد خبر: داوود زارعیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرآیند دیجیتال‌سازی خدمات مخابرات اظهار کرد: در زمینه دیجیتال کردن خدمات، در چند حوزه کار را شروع کردیم. یکی از این کارها راه‌اندازی پورتال تجاری است. ما برای این که رفت‌وآمدها را کاهش دهیم و در راستای همان دیجیتال‌سازی خدمات، ثبت‌نام تلفن ثابت کل کشور را بر بستر پورتال راه‌اندازی کردیم.

وی با بیان اینکه که در این مدت استقبال از پورتال بد نبوده است، افزود: بیش از ۲۰۰۰ نفر ثبت‌نام از طریق پورتال برای تلفن ثابت داشتیم. پیش از این در حوزه مخابرات مشترکان حتما باید به مرکز خودشان برای دریافت تلفن ثابت مراجعه می‌کردند، اما اکنون امکان الکترونیکی آن فراهم شده که تحول بزرگی است. تلاش می‌کنیم بتوانیم با استقبال مردم، امکانی فراهم کرده که همه ثبت‌نام‌ها در این بستر صورت گیرد.

معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران در پاسخ به برنامه برای تغییر تعرفه تلفن ثابت بیان کرد: هزینه ۲۰۰ تومان برای واگذاری تلفن ثابت مناسب است اما معتقدیم تعرفه و آبونمان آن باید تغییر پیدا کند، زیرا این مبلغ در حال حاضر بسیار پایین است. البته از آنجایی که چون هزینه نگهداری تلفن ثابت بالا است، آبونمان آن باید افزایش پیدا کند. ما این پیشنهاد را به سازمان تنظیم مقررات می‌دهیم و امیدواریم تا رگولاتوری این مساله را حل کند.

حذف کاغذ در دفاتر منطقه هشت تهران

زارعیان با اشاره به ایجاد دفاتر الکترونیکی در راستای دیجیتال‌سازی، گفت: بنا داریم در کل کشور به تدریج کاغذ را جمع‌آوری و فرآیند ثبت‌نام را الکترونیکی کنیم. در حال حاضر در دفاتر مراکز منطقه هشت تهران که حدود یک میلیون مشترک هست، طرح حذف کاغذ به طور کامل اجرا شده و حذف پرونده کاغذی به دنبال آن است.

وی ادامه داد: منطقه هشت تهران جزو مناطق آزمایشی ما بوده و این طرح از خرداد انجام شده است. بنابراین مشترکانی که به مراکز منطقه هشت مراجعه کنند، از طریق امضای دیجیتال و سیستم الکترونیکی ثبت‌نام می‌شوند. اولویت این است که مشترکان مراجعه حضوری به دفاتر نداشته باشند، اما اگر کسی خواست مراجعه حضوری هم داشته باشد، فرآیندها الکترونیکی انجام می‌شود.

ارسال قبض پیامکی برای شش میلیون مشترک

معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تاکید بر تلاش برای حذف قبوض کاغذی گفت: موضوع دیگری که در راستای الکترونیکی کردن و حذف کاغذ دنبال می‌کنیم، حذف قبوض است. ما حذف قبوض به مبنای کامل را تا پایان سال در برنامه داریم. در مردادماه برای اولین بار به صورت آزمایشی از طریق پیامک برای حدود شش میلیون مشترک در ۲۰ استان قبض ارسال کردیم و هزینه ارسال پیامک هم توسط مخابرات است. اکنون در حال ارزیابی عکس‌العمل‌ها و بازخوردها هستیم.

زارعیان با بیان اینکه به تدریج در حال کم کردن چاپ قبوض هستیم، افزود: پیش از این قبض را دو ماه یک بار ارسال می‌کردیم و قبض‌های چاپی همچنان دو ماه یک بار است. اما برای مشترکان آزمایشی، پس از صدور قبض تیر، در ماه مرداد قبض پیامکی صادر کردیم. بنابراین در این ماه برای کسانی که متن پیامکی ارسال شد، صورت‌حساب کاغذی ارسال نشد.

وی همچنین به تشویق مشترکان برای پرداخت غیرحضوری صورت‌حساب‌ها اشاره و بیان کرد: برای تشویق مشتریان به پرداخت غیرحضوری از طریق سیستم‌های الکترونیک، ۲۴ ساعت مکالمه رایگان درون‌شبکه در نظر گرفتیم که نسبتا در پرداخت قبض به صورت الکترونیکی تاثیر خوبی داشته است./ب



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...