امروز: جمعه 02 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 خرداد 1396 - 10:53

اتحاد خبر: روزنامه پیام عسلویه در شماره 714 مصاحبه اختصاصی فاضل قنبرپور با مهدی طارمی بازیکن تیم ملی فوتبال با عنوان به عشق بوشهری ها گل می زنم را به چاپ رسانده است.

اتحاد خبر: تیم ملی فوتبال ایران با پیروزی مقابل ازبکستان بلیط جام جهانی روسیه در سال آتی را به نام خود ثبت کرد.

این برد و پیروزی از جهاتی برای فوتبال بوشهر خاص بود که مهدی طارمی ستاره 25 ساله و آینده دار فوتبال ایران در طول سه سال اخیر، بار دیگر خود را در خط حمله این تیم منظم و خاص کیروش جا انداخت و حالا یکی از مهره های کلیدی فوتبال ایران به شمار می رود.
سومین گل پیاپی در دیدارهای مقدماتی جام جهانی و ثبت سه گل از 4 گل اخیر تیم ملی به نام خود، طارمی را به ستاره بی بدیل تیم ملی تبدیل کرده است.
مهاجم بوشهری پرسپولیس، در تیم ملی با خساست خاصی با موقعیت های گلزنی اش رفتار می کند و از معدود فرصت های خود بهترین استفاده را می برد تا تیم ملی بسیار زودتر از سایرین ویزای حضور در جام جهانی روسیه را کسب نماید.
طارمی به مانند قوچان نژاد در سال 2014 در سه دیدار پیاپی تیم ملی (که دو بار آن سه امتیازی بود) گلزنی کرد تا نقش ویژه ای در صعود تیم ملی به جام جهانی داشته باشد. مهاجم شماره 17 تیم ملی در جام جهانی آتی در 26 سالگی قرار خواهد داشت و با درخشش در این مسابقات می تواند بار دیگر پیام آور شادی برای ایرانی ها باشد و آخرین شانس خود را برای حضور در سطح اول فوتبال اروپا جستجو کند.
علاوه برگل انفرادی و فوق العاده طارمی ،این بازیکن در برابر تیم ازبکستان توانست یک پنالتی نیز برای تیم ملی کسب نماید تا درخشش خود را تکمیل کرده باشد و در هنگام خروج اینگونه مورد استقبال نیمکت نشینان قرار بگیرد.
مهدی طارمی بازیکن بوشهری تیم ملی بعد از پیروزی تیم ملی و صعود به جام جهانی گفت: روزی که به پرسپولیس رفتم یکی از دوستان نزدیکم گفت تو باید در جام جهانی بازی کنی و گل بزنی،خدا را شاکرم که در این سه سال هر چه اتفاق خوب بوده برای من رقم خورده و از اینکه هم اکنون عضو تیم ملی فوتبال ایران در راه جام جهانی هستم بسیار خوشحالم.
مهاجم گلزن تیم ملی ایران در ادامه می گوید: شکر خدا که در سومین بازی پیاپی موفق شدم برای تیم ملی گلزنی کنم، در بازی مقابل ازبکها به شدت برای گلزنی به لوبانف دروازبان انها انگیزه داشتم{به شوخی} البته از شوخی گذشته لوبانف دروازبان خوبیست و از روزهایی که در پرسپولیس کنار ما بود خاطرات خوبی داریم.
طارمی این صعود را مدیون همدلی تیم ملی ایران دانست و تاکید کرد: حالا آسیا به ایران و فوتبالش تعظیم می کند چرا که نه تنها شکست تیم ما بلکه گل زدن به ایران برای آنها آرزو شده است. از همان ابتدای بازیها با اقتدار شروع کردیم و طبیعی است که تیم وقتی گوش به فرمان مدیر خود{کیروش} باشد با همه وجود برای پیروزی تلاش می کند. ببینید در ادوار گذشته چقدر با سختی و مشکل راهی جام جهانی شده ایم که انصافا همه بازیکنان دوره های گذشته هم تلاش زیادی داشتند تا برای تیم ملی افتخار آفرینی کنند اما در این دوره هنوز دو بازی مانده و ما به عنوان دومین تیم صعود کننده بعد از برزیل به جام جهانی رفته ایم.به آسیا گفتیم که باید به ما احترام ویژه ای بگذارند و این تازه ابتدای راه است.
بازیکن بوشهری تیم ملی ایران گفت:تا اینجای کار همه به تیم ملی ایمان دارند و از اینجا به بعد کارمان سخت تر خواهد شد و می بایست در مقابل توقعات اهالی فوتبال زحمت و البته تدارک بیشتری ببینیم.بازی با تیمهای پر قدرت دنیا هم لذت بخش است و هم می تواند تجربه ما را بیشتر کند.از نظر من باید همه مسئولان ورزشی و غیر ورزشی کشور برای تدارک گسترده و خوب تیم ملی در جام جهانی روسیه دست به دست یکدیگر بدهند تا در جام جهانی حریف آسانی برای هیچ تیمی نباشیم.
طارمی در مورد آینده خود خلاصه توضیح داد: فعلا چند روزی برای استراحت به بوشهر می آیم تا دست پخت مادرم را بخورم، به خصوص که خیلی وقت است قیمه های خوشمزه مادرم را نخورده ام ، اجازه دهید این چند روز بگذرد و سپس شما را از تصمیم جدیدم با خبر می کنم. شاید در این سفر یکی دو روزه به شهرم بوشهر یک مهمان ویژه هم داشته باشم که بوشهری ها هم سوپرایز شوند.
مهاجم باشگاه پرسپولیس در خاتمه یادآور شد: هیچگاه گذشته ام را فراموش نمی کنم، من فرزند بوشهرم و با افتخار این جمله را می گویم، شک ندارم همه ایران از جمله پرسپولیسی ها و بوشهری ها برای موفقیت من دعا می کنند . دلم میخواهد برای زادگاهم بوشهر اتفاقات خوبی رقم بخورد، بخصوص که هر سال چند بازیکن خوب و مستعد به فوتبال ایران معرفی می کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازسازی فرودگاه بوشهر آغاز می‌شود؛ وضعیت اتصال استان به خط ریلی
  • هرمز؛ میدان آزمون انسانیت گم شده ترامپ
  • متیونین؛ کالای استراتژیک و نقطه ضعف صنعت ایران
  • سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت
  • بازنگری طرح هادی ۱۱ روستای استان بوشهر تصویب شد
  • بدون بازی تدارکاتی خارجی قهرمان شدیم/والیبال ایران شرایط منصفانه نداشت
  • حق مشروع ایران بر تنگه هرمز از منظر حقوق بین‌الملل
  • فرماندار: یک منطقه در بوشهر مورد حمله قرار گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/05/01
  • عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/01
  • هشدار از مجمع بوعلی؛ چالش خوراک و انرژی، آزمون بزرگ مدیریت و آینده نامشخص تولید و سوآوذی شرکت
  • امام جمعه بوشهر: ظرفیت‌های اقتصادی جنوب کشور فعال شود
  • مجمع نفت سپاهان؛ رشد ۲۰۸ درصدی فروش و سود ۱۷ همتی در سایه اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و عبور از چالش‌های عملیاتی
  • یوسفی: انتقام از دشمن برای ما امنیت‌ساز و اقتدارآفرین است
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • پیام تسلیت دکتر سالاری در پی درگذشت زنده یاد عبدالکریم گراوند استاندار اسبق بوشهر
  • برگزاری آزمون های آمادگی جسمانی و دانش داوری داوران فوتبال استان بوشهر
  • نشست مشترک شهرداری برازجان و دانشگاه علوم پزشکی با محوریت بازگشایی تقاطع ۱۷ شهریور
  • تغییر مالکیت با دستور قاضی؛ پتروشیمی مهر رسماً در اختیار جم
  • با حکم دکتر امیر اکبری، حبیب‌الله دیباجی مدیر اجرایی پتروشیمی مهر سابق شد
  • پیام تسلیت قائم مقام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت درگذشت عبدالکریم گراوند استاندار اسبق بوشهر
  • داور بوشهری مسابقات کشوری کونگ فو و هنرهای رزمی را قضاوت کرد
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر نیرو و استاندار بوشهر از پتروشیمی جم
  • دشمن، زندگی و هویت ایرانیان را هدف گرفته/ دولت بازسازی مناطق آسیب دیده را در دستور کار قرار داده است
  • سلامت روان؛ حلقه مفقوده بهره‌وری در جامعه کار و تولید
  • وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور
  • تارتار انتخاب مناسبی برای پرسپولیس است/ باید آکادمی‌ها را تقویت کرد
  • کشورهای میزبان نظامیان آمریکا آماده دریافت پاسخ باشند
  • قیمت جهانی طلا در مسیر بزرگ‌ترین افت هفتگی در سه ماه اخیر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 3 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 4 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 6 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 10 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 11 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 13 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 14 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 15 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 17 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 24 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...