امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 اسفند 1395 - 09:16

اتحادخبر: بعد از رسانه‌اي شدن اين موضوع كه برخي بازداشت شدگان صندوق ذخيره فرهنگيان در حال آزاد‌شدن هستند ( با قيد وثيقه آزاد و مجدد بازداشت مي‌شوند)، بار ديگر در روزهاي منتهي به پايان سال، رئيس كميته تحقيق و تفحص از اين صندوق از ممانعت‌هاي صورت گرفته براي انجام تحقيق و تفحص خبر مي‌دهد و در ادامه تأكيد دارد كه سيف و دانش‌آشتياني قصد دارند بدهكار چندصد ميلياردي بانك سرمايه را در تعطيلات نوروز مديرعامل همين بانك كنند.

اتحادخبر: بعد از رسانه‌اي شدن اين موضوع كه برخي بازداشت شدگان صندوق ذخيره فرهنگيان در حال آزاد‌شدن هستند ( با قيد وثيقه آزاد و مجدد بازداشت مي‌شوند)، بار ديگر در روزهاي منتهي به پايان سال، رئيس كميته تحقيق و تفحص از اين صندوق از ممانعت‌هاي صورت گرفته براي انجام تحقيق و تفحص خبر مي‌دهد و در ادامه تأكيد دارد كه سيف و دانش‌آشتياني قصد دارند بدهكار چندصد ميلياردي بانك سرمايه را در تعطيلات نوروز مديرعامل همين بانك كنند.
جوان نوشت: يكي از بحث برانگيز‌ترين پرونده‌هاي سال 95، موضوع صندوق ذخيره فرهنگيان بود كه از اواسط تابستان سال جاري كليد خورد و باب نارضايتي‌ها و انتقادات شديد نسبت به عملكرد مديران اين صندوق به طور رسمي باز شد.
 
طبق معمول، ابتداي كار به تكذيب گذشت، ولي با افشاي جزئيات بيشتر، مدير عامل صندوق ذخيره بالاخره اين فساد را قبول كرد و مدعي شد تنها مبلغ 3 هزار و 500 ميليارد تومان ناپديد شده است.  انكار بخش مهمي از مبلغ به يغما رفته، باعث شد اسناد بيشتري منتشر شود و با باز شدن ابعاد جديد معلوم شد كه عدد 8 هزار ميليارد تومان از صندوق كم شده و به جيب افراد خاصي رفته است؛ هرچند كه در ابتدا فساد مالي 8 هزار ميليارد توماني صندوق ذخيره فرهنگيان از سوي مسئولان صندوق پذيرفته نمي‌شد و همچنان بر بدهي 3 هزار ميليارد توماني پافشاري مي‌كردند.
 
دولت همچنان فساد را معوقه معرفي مي‌كند!
در همين زمان بود كه طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش در صحن مجلس اعلام وصول شد و در حالي كه وي بايد با حضور در مقابل نمايندگان ملت، توضيحات خود را  پيرامون فساد در صندوق ذخيره فرهنگيان ارائه مي‌كرد، قبل از استيضاح، از سمتش كنار گذاشته شد.
فسادي كه به گفته نمايندگان مجلس شوراي اسلامي از آنجايي كه به شكل قانوني دستبرد به اموال عمومي است، اختلاس نامگذاري شد، اما به دنبال معارفه وزير جديد بود كه رئيس‌جمهور در صحن علني مجلس شوراي اسلامي حضور يافت و با بيان اينكه «نمي‌دانم بعضي از رسانه‌ها خوششان مي‌آيد كه بدهي معوق را بگويند اختلاس»، از كنار مسائل پيش آمده عبور كرد.
موضوعي كه معاون اول رئيس‌جمهور در آيين توديع و معارفه وزير آموزش و پرورش تخلفات در صندوق فرهنگيان و بانك سرمايه آن را تأييد كرد و گفت: «فرقي ندارد فساد در دوره قبل رخ داده باشد يا در دوره فعلي. فساد، فساد است فرقي نمي‌كند كسي كه آلوده شده برادر يا دوست من باشد يا از جناح مقابل.»
 
به رغم اينكه گسترده شدن ابعاد اين ماجرا پاي تيم‌هاي بازرسي از نهادهاي مختلف نظارتي و حكومتي را باز كرد و برخي شواهد حكايت از رقم‌هاي 12 ميلياردي دارد، اما باز هم چند شب وزير اطلاعات با حضور در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني مطابق با گفته‌هاي پيشين رئيس دولت يازدهم صحبت كرد و گفت: «اين رقم ۸ هزار ميليارد تومان نيست، بلكه ۶ هزار و ۸۰۰ ميليارد تومان است و اصل پول هم حدود ۲ تا ۳ هزار ميليارد تومان و بقيه، سود و جريمه ديركرد آن است.» علاوه بر اين، يكي از مهم‌ترين ابعاد اين فساد، مربوط به شركت زير مجموعه صندوق ذخيره فرهنگيان يعني بانك سرمايه است كه به گفته   تحقيق و تفحص‌كنندگان، 50 درصد سهام صندوق را در اختيار داشته است.
 
تعويض شش مدير عامل اين بانك طي مدت دو سال، ۷هزار ميليارد تومان معوقات غيرقابل وصول، اعطاي اعتبارات سنگين براي خريد ۸۰۰ دستگاه خودروي لوكس به مديران ارشد، ‌وام‌هاي بالاي ۱۰۰ ميليون توماني قرض‌الحسنه با كارمزد صفر درصد به برخي مديران و اعطاي وام با سندسازي‌هاي صوري تنها بخشي از فساد مشخص شده در اين بانك است كه اكنون به گفته برخي منابع، بدهكاران كلان بانك سرمايه در صدد تغيير مدير عامل اين بانك بر آمدند.
تغييري كه ظاهراً قرار هست در تعطيلات نوروزي   سكوت خبري صورت گيرد و يكبار ديگر بدهكار چند صد ميلياردي به بانك سرمايه در رأس همين بانك گذاشته شود.
 
سوءاستفاده از تعطيلات نوروزي براي از سر‌گيري فساد!
در حالي كه پيش از اين منابع آگاه از معرفي دو گزينه براي مدير عاملي بانك سرمايه به بانك مركزي خبر داده و گفته بودند هر دو فرد 16 اسفند سال 95 از بانك مركزي تأييديه گرفته‌اند و نامه آنها به وزير آموزش و پرورش به عنوان رئيس مجمع صندوق ذخيره فرهنگيان به عنوان سهامدار عمده بانك سرمايه ارسال شده است، اكنون رئيس كميته تحقيق و تفحص از صندوق ذخيره فرهنگيان گفته است: «رئيس بانك مركزي و وزير آموزش و پرورش قصد دارند كه از فرصت تعطيلات نوروزي بهره برده و يك بدهكار چند صد ميلياردي به بانك سرمايه را در رأس همين بانك بگمارند.»
كوچكي‌نژاد كه پيش از از تلاش برخي افراد براي نجات خود از اين پرونده خبر داده و گفته بود: «برخي بازداشت‌شدگان مدام در حال آزاد شدن هستند كه البته با قيد وثيقه آزاد و مجدد بازداشت مي‌شوند.» در روزهاي پاياني سال نيات جديد كه پشت اين پرونده خوابيده را به صورت هشدار گوشزد كرده است.
 
وي با يادآوري هشدارچندباره كتبي و شفاهي به ولي‌الله سيف، رئيس كل بانك مركزي و فخرالدين دانش آشتياني نسبت به تغيير و تحول در رأس بانك سرمايه و انتصاب يكي از بدهكاران عمده بانك سرمايه در رأس اين بانك گفته است متأسفانه رئيس كل بانك مركزي و وزير آموزش و پرورش به توصيه‌ها و هشدارهاي ما توجه نكرده و امروز مطلع شديم كه قصد دارند در فرصت تعطيلات نوروز و تعطيلي عمده رسانه‌هاي كشور، اين فرد را كه ميلياردها تومان از بانك سرمايه براي مؤسسه‌اش وام گرفته است، به رياست اين بانك بگمارند.
 
جالب اين است چندي پيش نيز مطلع شديم كه يكي از مديران نجومي‌بگير صندوق توسعه ملي، در صندوق ملي محيط زيست مشغول به فعاليت شده است و از آنجايي كه به گفته دولتي‌ها از ذخاير انقلاب محسوب مي‌شود، قرار است باز هم به مقام رياست برسد. البته بعد از افشاي اين ماجرا و رسانه‌اي شدن آن، روابط عمومي سازمان حفاظت محيط‌زيست اعلام كرد كه وي از پذيرش مسئوليت در هيئت مديره آتي «صندوق ملي محيط زيست» عذرخواهي كرده است.  گويا در ماه‌هاي پاياني دولت يازدهم، نه‌تنها تلاشي براي خشكاندن ريشه‌هاي فساد صورت نمي‌گيرد، بلكه فسادگران از رأس هرمي به رأس ديگر منتقل مي‌شوند تا به ادامه فساد خود بپردازند. اينبار نيز از آنجايي كه تلاش رسانه‌ها در واكنش به اعطاي سمت مديريتي به مدير نجومي بگير (صفدر حسيني) نتيجه بخش بوده است، احتمالاً قرار بر اين شده تعطيلات طولاني مدت نوروزي و سكوت خبري، گشايشي را در موضوع صندوق ذخيره براي دولت فراهم سازد!/ج


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • قدردانی فرماندار عسلویه از مدیر عامل مخازن سبز؛ بومی‌سازی و مدیریت بحران، محور توسعه پایدار
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • تبیین تجربیات مبین انرژی در حوزه پدافند غیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • شمارش معکوس برای جدال با مصر؛ تنیس ایران در اندیشه شکستن طلسم صعود
  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/11
  • پاسخ فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی به دشمن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/09
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/09
  • غنی‌سازی ۹۰ درصدی در دستورکار ایران باشد؛ برای هر سناریویی آماده‌ایم
  • کارنامه ۳۹ ماهه اسقاط خودرو؛ ۲ میلیارد لیتر بنزین صرفه‌جویی شد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به سرقت اعتبار خرید
  • قضاوت داوران بوشهری در رده‌بندی هندبال ساحلی بانوان کشور
  • نماینده ویژه رهبر انقلاب: مدیریت تنگه هرمز را به هیچ‌کس واگذار نمی‌کنیم
  • ضوابط پیشنهادی برای فعالیت بازار مبادلات آب در بورس انرژی منتشر شد
  • سارق حرفه‌ای در گناوه دستگیر شد؛ کشف ۸ فقره سرقت
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 25 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...