امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 اسفند 1395 - 08:10

اتحادخبر: توجه به تاریخ تولد نوزاد و یا رند شدن آن گاهی برای زوجین و یا یکی از والدین آنقدر مهم میشود که بیاطلاع از عوارض احتمالی، اصرار بر تعیین تاریخ سزارین در زمانی مشخص البته در همان محدوده ای که پزشک اعلام می کند، دارند.

اتحادخبر: توجه به تاریخ تولد نوزاد و یا رند شدن آن گاهی برای زوجین و یا یکی از والدین آنقدر مهم میشود که بیاطلاع از عوارض احتمالی، اصرار بر تعیین تاریخ سزارین در زمانی مشخص البته در همان محدوده ای که پزشک اعلام می کند، دارند. در این خصوص شاید در موارد معمول حتی برخی پزشکان برای کسب رضایت بیمار و به عبارتی مشتری اقدام به این کار کنند اما حتی یک درصد هم در صورت اورژانسی شدن وضعیت جنین ممکن است سلامت نوزاد به خطر بیفتد.

«خبرجنوب» نوشت؛ توجه به طي كردن روند طبيعي دوران بارداري و گذشتن از 39 هفتگي، امكان تولد نوزاد نارس را كاهش مي دهد و شايد در مواردي بتوان چند روز تاريخ سزارين را تغيير داد، اما به تاخير افتادن بيش از حد، ممكن است مشكلات بسياري را به وجود آورد.

فلوشيپ نازايي و استاديار دانشگاه علوم پزشكي شيراز در اين خصوص مي گويد: چندان فرقي نمي كند كه از نظر تقويمي، نوزاد، دوم يك ماه به دنيا بيايد يا نوزدهم و تنها چيزي كه بسيار اهميت دارد حفظ سلامت جنين و مادر است تا فرزندي كه يك خانواده چشم انتظار او هستند به موقع به اين دنيا پا بگذارد و همه آنها را خوشحال كند. دكتر صديقه عمويي در گفت وگو با خبرنگار «خبرجنوب» مي افزايد: برخي درخواستها كه در بين افرادي حتي تبديل به مد مي شود، نامطلوب است و بايد آنها را كنار گذاشت؛ چرا كه اگر اين قبيل مسايل حتي به يك نوزاد هم آسيب بزند ديگر پشيماني سودي ندارد.

وي يادآور مي شود: البته تغيير تاريخ سزارين به ميزان 3 تا 4 روز معمولا مشكلي به وجود نميآورد و در هر صورت پزشك سلامت بچه را فداي درخواستهاي غيرمنطقي احتمالي والدين نمي كند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز ميگويد: با وجود همه درخواست ها، تولد زودهنگام نوزاد به نارسي و تولد ديرهنگام ممكن است به پاره شدن كيسه آب جنين منجر شود.

دكتر عمويي مي افزايد: در صورتي كه وضعيت مادر و جنين به دليل تغيير تاريخ تولد، اورژانسي شود اين امر مي تواند خطرناك باشد و به همين دليل پدر و مادر نبايد اصرار به تولد نوزاد در موعد خاصي داشته باشند.

مسئول بخش لاپاراسكوپي زنان دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم مي گويد: هرگونه ريسكي در مورد زمان سزارين ممكن است باعث تولد نوزاد نارس و يا بروز مشكلات ديگري شود. دكتر سعيد البرزي مي افزايد: در اين خصوص شايد تغيير 3 تا 4 روزه تاريخ به دنيا آمدن نوزاد مسئله اي ايجاد نكند اما طول كشيدن بيش از اين ممكن است باعث دفع مدفوع توسط جنين و يا بروز اتفاقاتي براي بند ناف شود.

اين فلوشيپ ناباروري و اندوسكوپي زنان عنوان ميكند: علاوه بر موارد يادشده، به تاخير افتادن تولد، كاهش مايع دور جنين را نيز ممكن است به همراه داشته باشد، اما تولد نوزاد از هفته 38 تا انتهاي هفته 41 مشكلي ايجاد نمي كند.

دكتر البرزي مي گويد: با وجود همه عوارض احتمالي و يا عدم بروز مشكل، از والدين مي خواهيم كه به مسايلي از قبيل تاريخ رند تولد توجه نكنند و بدانند تنها چيزي كه بايد برايشان مهم باشد، سلامت جنين است.

يك فلوشيپ طب مادر و جنين دانشگاه علوم پزشكي شيراز نيز مي افزايد: تصور نمي كنم كه پزشكي چنين مسئوليتي مبني بر تغيير تاريخ سزارين و يا تولد را به دليل اصرار والدين قبول كند اما توجه به عوارض احتمالي اين مسئله حتي در صورت وجود يك مورد هم مهم است.
 
دكتر نسرين اسدي يادآور مي شود: جنين در 39 هفتگي تكامل مي يابد و اگر تولد در 40 هفتگي هم انجام گيرد مشكلي پيش نمي آيد. در هر صورت نظر پزشك در اين خصوص مهم است و والدين به دليل عدم آشنايي با مسايل مربوطه نبايد در اين زمينه دخالت كنند.

وي مي گويد: به تاخير انداختن تولد نوزاد ممكن است باعث شروع درد در مادر در هنگام شب و اورژانسي شدن وضعيت او شود و به دليل احتمال دسترسي كمتر در آن ساعات به امكانات، مشكلاتي را به همراه داشته باشد.

دكتر اسدي مي افزايد: به مادر و پدرها توصيه ميكنيم هر زماني را كه پزشك براي تولد مشخص ميكند بپذيرند چرا كه به دنيا آمدن زودهنگام هم نارسي را به دنبال دارد./ج


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...