امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 آذر 1395 - 12:17
اتحاد خبر: در آستانه شب یلدا، بازار آجیل و شیرینی‌جات با رونق همراه شده و در میان انواع محصولات مغز فندق، بادام هندی، گردو و میوه خشک از گران‌ترین محصولات و کشمش، نخودچی و بادام زمینی جزو ارزان‌ترین اقلام به حساب می‌آیند.

اتحاد خبر: بازار انواع آجیل، شیرینی و شکلات در آستانه شب یلدا داغ شده و رفت و آمد و جنب و جوش خاصی پیدا کرده است، هر چند که به گفته برخی از فروشندگان  میزان تقاضا نسبت به سال‌های قبل‌ پایین‌تر آمده است اما با این وجود بازار این محصولات نسبت به دیگر ایام و مقاطع سال از رونق بیشتری برخوردار می‌شود.


به گزارش ایسنا ، بررسی وضعیت قیمت‌ انواع شیرینی و آجیل در سطح شهر نشان از ثبات نسبی و عدم تغییر قیمت بیشتر اقلام در مقایسه با قیمت‌های اسفند ماه سال گذشته دارد. به گفته فروشندگان آجیل بازار ظرفیت افزایش تقاضا را ندارد و پیشبینی می‌کنند که قیمت‌ها در حداقل در آینده نزدیک به سمت افزایش نرود.

رویین‌تن - مدیرکل دفتر میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی- درباره وضعیت بازار و عرضه محصولات مختلف آجیل گفت که انواع خشکبار به غیراز دو محصول بادام هندی و فندق از وضعیت مناسبی از نظر تولید، عرضه و قیمت برخوردارند و هیچ مشکلی برای بازار شب یلدا وجود ندارد.

وی تصریح کرد که قیمت انواع آجیل و خشکبار در سال جاری به مراتب بهتر و ارزان‌تر از پارسال است، چرا که به گفته وی فاصله قیمت محصول باغداران تا بازار مصرف چندان زیاد نیست و همین عامل، سبب شده رقابت در بازار با توجه به تنوع و تکثر محصول افزایش یابد.  

البته بررسی قیمت‌ها از سطح شهر تقریبا در بیشتر اقلام حاکی از ثبات در مقایسه با ماه‌های قبل است و نه کاهش قیمت. در مورد شیرینی و شکلات هم تقریبا همین شرایط وجود دارد و به جز مورد که درصدی افزایش قیمت پیدا کرده‌اند سایر اقلام تغییر قیمتی نسبت به قیمت‌های اسفند سال قبل نداشته‌اند.  

آخرین مشاهدات و بررسی ها از بازار آجیل نشان می‌دهد که مغز فندق و گردو که به ترتیب هر کیلوگرم آن 75 و 70 هزار تومان و همچنین توت خشک با قیمت کیلویی 80 هزار تومان گران‌ترین محصولات آجیل در بازار شب یلدا به حساب می آیند.

همچنین در میان سایر اقلام که بیشترین عرضه را در بازار دارند، انواع پسته بین کیلویی 40 تا 65 هزار تومان، بادام خام کیلویی 63 هزار تومان، بادام هندی کیلویی 70 هزار تومان، بادام زمینی کیلویی 25 هزار تومان، تخمه آفتاب گرnان کیلویی 15 هزرا تومان، تخمه کدو کیلویی 33 هزار تومان و هر کیلوگرم تخمه هندوانه کیلویی 19 هزار تومان فروخته می‌شود.  

از سوی دیگر فندق با پوست کیلویی 50 هزار و  انجیر 60 هزار تومان قیمت دارد و نخودچی و کشمش که جزو ارزان‌ترین این محصولات هستند به ترتیب کیلویی 12 و 15 هزار تومان عرضه می‌شود.  

همچنین در بازار شرینی جان و شکلات، به طور متوسط هر کیلوگرم باسلوق 11 هزار تومان، گز کیلویی 13 هزار تومان، ‌ انواع سوهان‌های ساده و عسلی کیلویی 25 تا 40 هزار تومان، شکلات کاکائویی کیلویی 3000 تا 25 هزار تومان، ‌ پای سیب کیلویی 18 هزار تومان، شیرینی کشمشی 15 تا 20 هزار تومان، شیرینی پاپیونی کیلویی 10 هزار و 500 تومان و شیرینی دانمارکی کیلویی 9600 تومان قیمت دارد. 
 
قیمت آجیل و شیرینی در آستانه شب یلدا 
قیمت آجیل و شیرینی در آستانه شب یلدا


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...