امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 آبان 1395 - 10:00

اتحاد خبر:شب عباس کیارستمی در سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با حضور مدیران سینمایی، هنرمندان و فیلمسازان جوان،‌ با نمایش چند اثر درباره این کارگردان فقید برگزار شد.

اتحاد خبر:به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده،مراسم شب عباس کیارستمی با حضور فرید فرخنده کیش؛ دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران، علیرضا تابش؛ مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، حبیب ایل‌بیگی؛ معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، نگار اسکندرفر؛ مدیر موسسه کارنامه، مجید برزگر، محسن امیریوسفی و تعدادی از هنرمندان و شاگردان زنده یاد عباس کیارستمی در پردیس چارسو برگزار شد.

در این مراسم که شامگاه 21 آبان ماه برپا شد؛ علیرضا کریمی صارمی، مدیر جشنواره فیلم کوتاه تهران با بیان اینکه کیارستمی عاشق ایران و تمام جوانان ایران و جهان بود، گفت: او در کشورهای مختلف کارگاه‌هایی را برگزار و دانشجویان زیادی را تربیت کرد. او جایگاهی ویژه و جهانی دارد.

در ادامه نگار اسکندرفر، مدیر موسسه کارنامه با بیان اینکه این موسسه تنها جایی بود که کیارستمی در طول یک دهه در آن کارگاه برگزار کرد،‌ افزود: یک‌بار به کیارستمی گفتم در همه جای دنیا کارگاه دارید و چرا فکری برای مشتاقان در ایران نمی‌کنید. او هم پذیرفت که کارگاهی در کارنامه برگزار کند.

او با اشاره به اینکه پس از اعلام برگزاری کلاس‌های فیلمسازی، در سه روز اول یک‌هزار و 200 نفر ثبت نام کردند، ادامه داد: او با شیوه گزینشی جذب هنرآموزان موافق نبود و اعتقاد داشت که همه باید در این کلاس‌ها حضور داشته باشند. به این صورت بود که یازده دوره کارگاه با سوژه‌های مختلف و همفکری مرحوم کیارستمی و دانشجویان،‌ برگزار کردیم.

مدیر موسسه کارنامه با تاکید بر اینکه از کیارستمی سخن گفتن، تکراری است چرا که این روزها همه از او سخن گفته‌اند، اظهار کرد: از بین آثار کیارستمی آنچه می‌توان گفت برای من به میراث مانده است، شاگردان کیارستمی است. گروهی که بودند و وقتی کیارستمی به سفر طولانی رفت، نمی دانستند چه باید کنند.

اسکندرفر با بیان اینکه به شاگردان کیارستمی گفتم اگر می‌خواهید یادبود و مراسم داشته باشید بروید و کار کنید،‌ اضافه کرد: در این میان تصمیم گرفتند که فیلم‌هایی را برای کیارستمی بسازند. با دو سوژه «زندگی و دیگر هیچ» و «به یاد کیارستمی» 51 فیلم ساخته شد. این فیلم‌ها در مدت کوتاهی ساخته شد اما همه آنها با عشق کار کردند.

او در پایان خاطرنشان کرد: گروه شاگردان کیارستمی کار می‌کنند و در برنامه کاری‌شان هدف این است که با نوع آموزشی که دیدند، انتقال این آموزش را به عهده بگیرند و امید داریم بقیه جوانانی که فرصت حضور در این کارگاه‌ها را نداشتند به این گروه بپیوندند و به همین طریق به یاد کیارستمی باشیم.

در ادامه شب عباس کیارستمی 17 فیلم یک دقیقه‌ای که شاگردان این کارگردان فقید به یاد او ساخته بودند و همچنین فیلم «76 دقیقه و 15 ثانیه با عباس کیارستمی» ساخته سیف‌الله صمدیان، برای حاضران به نمایش درآمد.

در پایان این مراسم دفتری از اشعار زنده یاد عباس کیارستمی به امضای علاقه مندان او رسید.

سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری فرید فرخنده کیش تا 24 آبان ادامه دارد./م



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...