امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 تير 1394 - 11:47

اتحادخبر: نتایج اولیه آزمون سراسری سال 94 فردا از ساعت 18 اعلام می‌شود.

اتحادخبر: نتایج اولیه آزمون سراسری سال 94 فردا از ساعت 18 اعلام می‌شود.
11-427.jpg

به گزارش اتحادخبر، دکتر ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام این خبر گفت: اسامی مجازین آزمون سراسری فردا سه شنبه از ساعت 18 به صورت کارنامه از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

 

توزیع دفترچه‌های انتخاب رشته از اول مرداد

رییس سازمان سنجش در ادامه اظهار کرد: نتایج چهل و پنجمین آزمون سراسری ساعت 18 روز سه‌شنبه 30 تیر از طریق سایت سنجش اعلام می‌شود.

وی افزود: زمان انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته چهارشنبه 31 تیر از طریق سایت سنجش آموزش کشور خواهد بود و روز پنج شنبه اول مرداد 94 ، دفترچه‌ راهنمای انتخاب رشته از طریق باجه‌های روزنامه‌ فروشی سراسر کشور توزیع می‌شود.

 

دکتر خدایی افزود: زمان انتخاب رشته کنکور سراسری از پنجم تا دهم مرداد 94 است و زمان انتشار پاسخ‌نامه‌های 75 هزار داوطلب روز 31 تیرماه خواهد بود. همچنین زمان اعلام نتایج رشته‌های خاص و چند برابر ظرفیت گروه هنر روز چهارم مرداد خواهد بود.

 

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور تاکید کرد: روز 30 تیر زمان انتخاب رشته مجازی داوطلبان از طریق سایت سنجش خواهد بود و در اطلاعیه‌ اول مرداد، پذیرش رشته‌ها از طریق سوابق تحصیلی اعلام می‌شود.

 

مهم‌ترین تغییرات آزمون 94

وی با اشاره به مهم‌ترین تغییرات آزمون 94، گفت: دفترچه راهنمای امسال تغییر شکلی دادیم و رشته‌ها بر اساس نوع دانشگاه تجمیع شدند. این در حالی است که سابق بر این رشته‌ها بر اساس نوع رشته تجمیع می‌شدند.

 

خدایی افزود: تغییر دیگر در زمینه قانون ایثارگران است به نحوی که میزان ظرفیت رشته‌های خاص از 20 به 25 درصد افزایش یافته و حد نصاب نمره رشته‌های پزشکی از 80 به 70 درصد کاهش یافته است. سومین تغییر در بحث انتخاب رشته، تغییر در سیستم بومی‌گزینی رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی است.

 

به گفته رییس سازمان سنجش و آموزش کشور، بر اساس قانون مجلس 30 درصد رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بر حسب نیاز به استان‌ها اختصاص یافته است و داوطلبانی که در این قسمت پذیرش می‌شوند باید سه برابر مدت تحصیل تعهد خدمت بدهند در نتیجه داوطلبان باید توجه داشته باشند در این رشته‌ها تغییر رشته و انتقال رشته نداریم و داوطلبان باید توجه کنند در صورت تحصیل هفت ساله در رشته پزشکی، 21 سال باید تعهد خدمت ارائه کنند.

 

وی افزود: علاوه بر این در زمینه پذیرش رشته‌های نیمه متمرکز هنر تغییراتی داشتیم که اسامی رشته‌های خاص متمرکز روز چهارم مرداد اعلام می‌شود و داوطلبان در روزهای هشتم و نهم مرداد و شانزدهم مرداد طی دو مرحله در این رشته‌ها امتحان می‌دهند.

خدایی با بیان اینکه نتایج رشته‌های هنر در شهریور ماه همراه سایر رشته‌ها اعلام می‌شود، افزود: در آزمون سراسری امسال محدودیت انتخاب رشته‌های خاص برداشته شده و داوطلبان می‌توانند در هر 150 کد، رشته و محل انتخاب رشته کنند.

 

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور در ادامه خاطرنشان کرد: اولین راهنمای سازمان سنجش و ویژه‌نامه راهنمای انتخاب رشته سه‌شنبه 30 تیر اعلام می‌شود. در این راهنما آشنایی با رشته‌ها، ضوابط انتخاب رشته، آشنایی با سهمیه‌بندی بومی‌گزینی و شیوه‌های انتخاب رشته تشریح شده است.

 

به گفته وی، در کنکور سال جاری راهنمای نرم‌افزار انتخاب رشته مجازی برای داوطلبان پیش‌بینی شده که این نرم‌افزار بر اساس آخرین اطلاعات نمره‌ای سال جاری داوطلب و آخرین نمرات سال گذشته، متناسب با ظرفیت امسال یکسری رشته‌هایی را به داوطلب پیشنهاد می‌کند تا داوطلب بتواند در چه رشته‌هایی شانس قبولی دارد.

 

خدایی تاکید کرد: امسال به صورت متمرکز آموزش مشاوران و همکاران آموزش و پرورش در سازمان سنجش انجام شد تا این افراد بتوانند در سراسر کشور داوطلبان را در بحث انتخاب رشته یاری کنند.

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان در کنکور سراسری امسال، گفت: در آزمون امسال 877 هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد 59 درصد زن و 41 درصد مرد بودند. همچنین از این تعداد 796 هزار نفر در جلسه آزمون حضور یافتند این در حالی است که همیشه و در آزمون‌های گذشته بین 18 و 21 درصد افراد غایب بودند اما امسال تنها 10 درصد غایب داشتیم.

 

وی افزود: از مجموع 767 هزار و 257 نفر ظرفیت پذیرش در رشته‌های علوم ریاضی و فنی بیشترین ظرفیت پذیرش را با تعداد 280 هزار و 247 نفر داشتیم. در رشته‌های علوم تجربی 227 هزار و 270 نفر، علوم انسانی 219 هزار و 215 نفر، در رشته‌های هنر 18 هزار و 196 نفر و در رشته‌ زبان‌های خارجی 22 هزار و 379 نفر ظرفیت پذیرش داشتیم.

 

خدایی گفت: با احتساب دانشگاه آزاد، 75 درصد کل ظرفیت‌های آموزش عالی از طریق سوابق تحصیلی پذیرش می‌شود و باید طی سه سال آینده این رقم به 85 درصد برسد به نحوی که 85 درصد ظرفیت آموزش عالی را از طریق سوابق تحصیلی جذب کنیم./ص

ایسنا



کانال تلگرام اتحادخبر

مرتبط:

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • هشدار بارندگی در ۸ استان؛ سامانه بارشی جدید پنجشنبه وارد کشور می‌شود
  • هوشمندسازی و تأمین برق پایدار؛ ضرورت رونق صنعت پرورش میگو درسایه منطقه آزاد بوشهر
  • عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
  • دستور جمع‌آوری فوری قرص FAT FAST و پودر هموستاز غیرمجاز صادر شد
  • ۵۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان بوشهر کشف شد
  • دوره مربیگری فوتبال B آسیا در بوشهر آغاز شد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • وینگر استقلال به چادرملو رسید
  • شیرودی: ایرلاین‌ها به‌جای جنجال، نقص هواپیماهای ام‌دی را رفع کنند
  • آخرین وضعیت قیمت جهانی نفت و فرآورده‌های انرژی در بازارهای بین‌المللی
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • سرلشکر رضایی: ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده ایران خارج نخواهد شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...