امروز: چهارشنبه 04 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 اسفند 1393 - 10:04

فرماندار شهرستان گناوه با تاکید بر لزوم اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی در نوروز، گفت: برنامه های جشن فرهنگ گناوه در نوروز نیز تداوم یابد.

اتحاد جنوب: عبدالنبی یوسفی در زمینه نیاز شدید شهرستان گناوه به احداث موزه مردم شناسی اظهار داشت: تا به امروز از ناحیه دستگاه متولی هیچ طرحی به ما ارائه نشده است.

فرماندار شهرستان گناوه گفت: اعتقادم این است که در این زمینه در گام نخست باید به اطلاعات لازم تجهیز شویم و کسانی که متولی این کار هستند آمده و کار را دنبال کنند.

یوسفی بیان داشت: من با توجه به اعتقادی که به میراث گذشتگان و ضرورت احداث موزه های مرتبط دارم، اگر امکانات و تجهیزات لازم در این زمینه وجود داشته باشد، حتما پیگیری خواهم کرد که این طرح در اینجا فضاسازی و بستر آن آماده شود.

در زمینه مسائل فرهنگی مردم پای کار باشند

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه برنامه فرمانداری گناوه برای کمک مالی شایسته به جشن فرهنگ گناوه با توجه به رویکرد مردمی بودن آن در سال آینده ادامه داد: بله ما در همین جشن نیز تلاش کرده ایم که مشارکت کنیم؛ چرا که کاری ارزشمند است.

یوسفی اضافه کرد: معتقدم که اگر مردم پای کار باشند و به ویژه در زمینه مسائل فرهنگی مردم پای کار باشند تا سیستم دولتی، خیلی بیشتر می تواند مستمر و استمرار داشته و در پایداری و غنای آن می تواند ارزشمند باشد.

وی تصریح کرد: به همین دلیل این گروهی را که بانی این کار هستند بارها و بارها تمجید و توصیف کرده ایم و مطمئنا در راستای اجرای آن هر آنچه از دست ما برآید حتما با افتخار کمک خواهیم کرد.

تاثیرگذاری جشن فرهنگ گناوه در حوزه گردشگری فرهنگی

یوسفی در پاسخ به پرسشی در زمینه میزان تاثیرگذاری جشن فرهنگ گناوه در حوزه گردشگری فرهنگی افزود: اعتقادم بر این است که در حوزه گردشگری باید نخست زیرساخت های لازم را آماده کنیم.

فرماندار شهرستان گناوه گفت: این ساحل زیبایی که در ایام تعطیل در طول سال شاهد حضور انبوه جمعیت گردشگران در آن هستیم، متاسفانه به دلیل ریختن فاضلاب به دریا مردم و گردشگران از آن رنج می برند.

یوسفی خاطرنشان ساخت: امسال با اختصاص مبلغی بیش از چهار میلیارد تومان به طرح فاضلاب ساحل گناوه تقریبا سه، چهار نقطه از ورودی های فاضلاب به ساحل گناوه و دریا جمع آوری می شود.

وی در ادامه افزود: اگر این زیرساخت ها آماده شود و اعتبارات بعدی ما در راستای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری خواهد رفت.

یوسفی تاکید کرد: ما به جای تاثیر پذیرفتن از گردشگری که وارد شهرستان می شود، باید تاثیرگذار باشیم و نیاز است تا هر چه بیشتر بر غنای مساءل فرهنگی ما که زمینه سازی آن در اینجاست افزوده شود.

ویژه‌برنامه های فرهنگی شهرستان گناوه طی ایام نوروز

وی متذکر شد: اعتقادم این است که در ایام نوروز این جشن فرهنگ ما تمدید شده و مردم از آن استفاده کنند تا گردشگران صرفا برای ساحل و بازار ما به گناوه سفر نکنند و بلکه بتوانند ایام خوشی را در اینجا سپری کنند.

فرماندار شهرستان گناوه گفت: ما از همین فضایی که در کنار ساحل با این جمعیت فراوانی که به این محدوده مراجعه می کنند را در اختیار داریم ولی چقدر از این فضا در راستای برنامه های فرهنگی بهره برداری و استفاده می کنیم.

یوسفی ابراز داشت: قطعا همین استقبال پرشوری را که از برنامه های فرهنگی در مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس شاهد هستیم، مردمی دیگری نیز که به محدوده ساحل شهر مراجعه می کنند، از برنامه های فرهنگی استقبال خواهند کرد.

وی عنوان کرد: معتقدم که در ایام نوروز و در ایامی که تعطیلات است تلاش کنیم که از همین فضاهایی که زمینه خوبی دارد و می توانیم از آنها استفاده کنیم، حداکثر استفاده را در زمینه تءاتر، نمایش، موسیقی و ... داشته باشیم و بستری باشد که مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

نظر فرماندار در مورد ایجاد سالن جدید در گناوه

یوسفی در پاسخ به پرسش مهر در زمینه لزوم احداث یک سالن با ظرفیت سه برابر ظرفیت فعلی سالن مجتمع فرهنگی هنری خلیج فارس در شهر گناوه برای برنامه های مختلف افزود: در این شرایط باید دستگاه متولی با توجه به بحث فنی قضیه باید طرح توجیهی و فنی خود را ارائه کند.

وی در ادامه بیان کرد: با بررسی که می کنیم اگر توجیه داشته باشد و با توجه به اعتباراتی که در این حوزه دیده می شود، قطعا همکاری می کنیم؛ اما اعتقادم این است که استفاده از فضاهای موجود خیلی می تواند اثرگذار باشد.

فرماندار شهرستان گناوه در پایان گفت: قطعا اگر احساس کنیم که احداث سالنی با این گنجایش در گناوه لازم است به افزایش بنا و طرح کمک خواهیم کرد./ب1

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • نشست صمیمی احمد دشتی فرماندار شهرستان دشتستان با تشکل های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد
  • آغاز هفته دولت در دشتستان با تجدید میثاق با شهدا
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • پیام مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر به مناسبت سالروز بهره‌برداری فاز نخست
  • بهره‌برداری از ۳۱ پروژه عمران شهری با اعتبار ۵۲۰ میلیارد ریال در هفته دولت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • افتتاح ۹ پروژه شهری در نخل تقی با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد تومانی در هفته دولت
  • تقدیر شریعتمداری از راهیابی پتروشیمی نوری به فینال جایزه جهانی WPC برای دومین سال متوالی
  • افتضاح آسیایی فدراسیون فوتبال؛ سهمیه‌ای که در زمین به دست آمد و پشت میز از دست رفت
  • نوری؛ رکورددار تاریخی بهینه‌سازی انرژی در صنعت آروماتیک
  • تمجید فدراسیون آسیایی از پرچم‌داری ووشو ایران در بازی‌های آسیایی
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • طلا بالاخره ریخت/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۳ شهریورماه ۱۴۰۵
  • جزییات یادواره دولتمردان و کارمندان شهید استان بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • دشتستان در جنگ اخیر بیش از ۵۰ بار مورد هدف قرار گرفت/ افتتاح یا آغاز ۵۵۰ پروژه عمرانی و ۴۴ پروژه اقتصادی در هفته دولت
  • حضور بخشدار مرکزی دشتستان در نشست رئیس جمهور با زنان فعال و صاحب نظر
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • آغاز اجرای طرح «پیشگامان عملکردهای ویژه» در پتروشیمی پارس
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • تشرف قالیباف به حرم امامین جوادین در پایان اولین روز سفر به عراق
  • برنامه آزادکاران ایران در مسابقات جهانی کشتی مشخص شد
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • اهمیت ژئوپلیتیک تنگه هرمز ومنطقه خلیج فارس
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • جزئیات مراسم تشییع شهید خلبان مجید کاظمی در شیراز
  • مطالبه پایه دوازدهمی های بوشهر برای تمدید تاریخ امتحانات به تعویق افتاده تا بعد کنکور !
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • سگ های ولگرد را جمع کنید
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • شش ساعت جهنم بوشهر؛ مسئول این همه بی‌برنامگی کیست؟
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • اجرای انفجارهای کنترل‌شده در جهرم
  • .: 😭 حدود 4 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 5 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 5 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 5 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...
  • .: عبدالله حدود 6 روز قبل گفت: در ضمن در جواب ...
  • .: جابر میرزایی حدود 6 روز قبل گفت: احسن بر شما که ...
  • .: میم.قاف حدود 6 روز قبل گفت: ... والا آقای جنتی ...
  • .: حدادی حدود 7 روز قبل گفت: بازرگانی بهروز عباسی نماد ...