امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 بهمن 1393 - 09:07

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: زیرساختهای لازم برای بحث گردشگری و جذب توریسم خارجی و داخلی در سواحل جنوب کشور علیرغم ظرفیت های بسیار خوب شکل نگرفته است.

اتحاد جنوب: مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: زیرساختهای لازم برای بحث گردشگری و جذب توریسم خارجی و داخلی در سواحل جنوب کشور علیرغم ظرفیت های بسیار خوب شکل نگرفته است.

 

فروزانی عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان گناوه در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: شهرستان گناوه نسبت به دیگر شهرستان های استان به لحاظ گردشگری در سطح کشور شناخته شده و این ظرفیت بسیار بزرگی برای استان بوشهر است.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سه حوزه ای هستند که به نوعی محل تلاقی اتصال مردم و کشور با فرهنگ هستند و گردشگری صنعتی پاک، سازگار با محیط زیست و صنعتی است که به لحاظ ارزش افزوده ای که می تواند تولید کند، باید در آن از منابع اقتصادی و فرهنگی استفاده بهینه کنیم.

فروزانی بیان داشت: خوشبختانه شهرستان گناوه این قابلیت فوق العاده را در کنار سایر حوزه هایی که می تواند با این بخش هم پوشانی در شهرستان داشته باشد را دارد و ما امیدواریم که شاهد یک توسعه پایدار و عمیق برای مردم و جوامع محلی باشیم و بتوانیم از نعماتی که خداوند در اختیار ما گذاشته است، استفاده صحیح کنیم.

وی با اشاره به نشست شورای اداری استان با حضور رییس جمهور ادامه داد: شاید نزدیک به نصف صحبت های ریاست جمهوری در این نشست مربوط به ضرورت بحث گردشگری، میراث فرهنگی، منابع و ظرفیت های ما در این حوزه بود.

فروزانی اضافه کرد: این در کنار توجهی است که در مسئولان نظام و به ویژه دولت ایجاد شده که ما باید در کنار مهمترین بخش اقتصادی فعلی کشور یعنی نفت برای شرایط بهتر، اقتصاد پایدارتر و استقلال خودمان را بهتر حفظ کنیم و حتما باید منابع جدی تری در حوزه اقتصادی داشته باشیم که توریسم یکی از آنها است.

وی تصریح کرد: توریسم هم امنیت و هم توسعه پایدار ایجاد می کند و هم ارتباطات را که بنیان هر اقتصاد پویا و رو به رشدی است را گسترش می دهد و به همین لحاظ این رویکرد جدی در کشور وجود دارد.

فروزانی با اشاره به اهداف مصوبه ستاد دائمی خدمات سفر کشور بیان کرد: از مهمترین اهداف این ستاد استفاده و بالفعل کردن ظرفیت های بالقوه ای است که در سراسر کشور وجود دارد.

وی در ادامه گفت: ما فقط در شمال ساحل نداریم و تنها فضای طبیعی شمال کشور برای توریستهایی که از خارج می آیند و یا برای مردم ما جذابیت ندارد، بلکه سواحل ما در جنوب و استان بوشهر و میراث فرهنگی غنی که در منطقه ما وجود دارد.

وی با بیان اینکه سواحل جنوب خاستگاه تمدن ایرانی - اسلامی در چند هزار سال گذشته بوده است، اذعان کرد: ظرفیت های فوق العاده ای است که به جرات می توان گفت که بسیاری از کشورهای جهان با حسادت به آن نگاه می کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در پایان گفت: متاسفانه در سال های گذشته به دلایل مختلف آن طور که باید و شاید زیرساخت های لازم برای بحث گردشگری و جذب توریسم خارجی و داخلی در سواحل جنوب کشور علیرغم ظرفیت های بسیار خوب شکل نگرفته است ولی الان این نگاه در دولت وجود دارد و این نیاز احساس می شود که اقدامات شروع شده و شکل بگیرد./ب1

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • تبیین تجربیات مبین انرژی در حوزه پدافند غیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • نخستین المپیاد ساحلی دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...