امروز: چهارشنبه 15 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 آبان 1393 - 17:13
معاون رئیس جمهور گزارش مجلس را رد کرد:

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: طبق قانون کنونی، حق شاکی خصوصی، قصاص است، اما اجرای قصاص بسیار سخت است، مثلا اگر شاکی نابینا شده باشد قصاص در نظر گرفته شده باید دقیقا مطابق با عارضه ایجاد شده باشد، بنابراین در اجرا با مشکل مواجه هستیم.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: وزیران اطلاعات، دادگستری و کشور گزارش خود را درباره حادثه اسیدپاشی به رییس جمهوری داده اند اما چون سرنخی کشف نشده، پیگیری ها به نتیجه نرسیده است.
به گزارش اتحادجنوب «شهیندخت مولاوردی» افزود: رییس جمهوری بر پیگیری سریع و فوری این قضیه تاکید دارند. سه وزیر نیز در دو جلسه قبلی هیات دولت گزارش خود را در این زمینه ارائه کرده اند.
وی ادامه داد: همچنان منتظر و پیگیر هستیم، هرچند که به دلیل نبود سرنخی در مورد عاملان این حادثه، پیگیری ها تاکنون به نتیجه نرسیده است. 
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده که با ایرنا گفتگو می کرد، درباره تشدید مجازات اسیدپاشی گفت: هیچ مشکل و مانعی برای مجازات مرتکبان اسید پاشی نداریم و قضات می توانند از موارد عمومی حقوقی درباره جرایم مشابه استفاده کنند.
مولاوردی افزود: برای اینکه تشویش خاطر برای جامعه بوجود می آید، قوه قضاییه و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در حال بررسی برای تشدید مجازات و لحاظ کردن آن به عنوان جرایم «افساد فی الارض» هستند.
وی در پاسخ به این سووال که حداکثر مجازات برای اسید پاسی در قانون کنونی چیست، گفت: حداکثر مجازات در قوانین در مورد اسیدپاشی وجود ندارد و این عمل فقط جزو جرایمی است که مشمول تعلیق مجازات نمی شود.
مولاوردی افزود: یعنی قاضی نمی تواند مجازات را تعلیق کند و تنها صراحتی که قانون مصوب سال 1335 وجود دارد، همین است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: طبق قانون کنونی، حق شاکی خصوصی، قصاص است، اما اجرای قصاص بسیار سخت است، مثلا اگر شاکی نابینا شده باشد قصاص در نظر گرفته شده باید دقیقا مطابق با عارضه ایجاد شده باشد، بنابراین در اجرا با مشکل مواجه هستیم.
وی در پاسخ به سووالی درباره بازداشت غنچه قوامی و بحثی که بر سر حضور زنان در ورزشگاه ها در برخی رسانه های خارجی پیش آمده نیز گفت: جلسات کمیته مشترک معاون ریاست جمهوری با وزارت ورزش و جوانان در ارتباط با حضور زنان در ورزشگاه ها ادامه دارد.
مولاوردی افزود: این کمیته به جمع بندی هایی دست یافته که به تصویب هیات دولت نیز رسیده، اما باید شورایی برای ادامه بررسی موضوع و ارائه راهکارهای اجرایی تشکیل شود./م


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/08/20 - 20:32
0
0
اگه ...... تا حالا پیداش کرده بودند
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیشکسوتان، گنجینه‌های تجربی و سرمایه‌های اجتماعی شهرستان هستند
  • کلیات مطالعات طرح جامع منطقه آزاد بوشهر به تصویب شورای پژوهشی رسید
  • عدالت ورزشی از روستا تا سکوی قهرمانی؛ روایت دیدار استاندار بوشهر و وزیر ورزش
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • مدیرعامل پتروشیمی نوری:ایمنی و سلامت کارکنان، بالاترین سرمایه ما در شرکت است
  • گامی راهبردی در توسعه سرمایه انسانی؛ نظام جامع منتورینگ در آریاساسول عملیاتی شد
  • مسئله خانواده در دانشگاه پیام نور بوشهر بررسی شد؛ از توانمندسازی بانوان تا حمایت از فرزندآوری
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/14
  • امنیت پایدار، حاصل همدلی نیروهای مسلح و همراهی مردم است
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/14
  • مدیرکل پزشکی قانونی استان بوشهر معارفه شد
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 3 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 8 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 8 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 8 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 9 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 9 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 16 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 23 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 25 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...