امروز: دوشنبه 13 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 مهر 1405 - 10:38

اتحادخبر:معاون مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: بیش از ۸۵ درصد معرفی‌شدگان فرایند معاینات را طی کرده‌اند و در حج آینده با نظارت مستمر و بهره‌گیری از سامانه هوشمند، سلامت زائران رویکرد بهتری دارد.

اتحادخبر:معاون مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: بیش از ۸۵ درصد معرفی‌شدگان فرایند معاینات را طی کرده‌اند و در حج آینده با نظارت مستمر و بهره‌گیری از سامانه هوشمند، سلامت زائران رویکرد بهتری دارد.

از معاینه تا نظارت هوشمند؛ برنامه جامع مرکز پزشکی برای حج ۱۴۰۶

به گزارش اتحادخبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، علی‌اکبر جنگجو درباره جزییات اقدامات گفت: از میان متقاضیانی که از سوی سازمان حج و زیارت برای انجام معاینات معرفی شده‌اند، بیش از ۸۵ درصد به پزشکان معاین مراجعه کرده و فرایند بررسی استطاعت جسمی را طی کرده‌اند و ۳۰۸ پزشک همچنان در این فرایند فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۵ درصد معرفی‌شدگان هنوز مراجعه نکرده‌اند، از این افراد خواست با توجه به محدودیت‌های زمانی و الزامات کشور میزبان، هرچه سریع‌تر به نزدیک‌ترین پزشک معاین مراجعه کنند تا فرایندهای بعدی بدون مشکل انجام شود.

وی افزود: در فرایند بررسی استطاعت جسمی، تاکنون ۱۸۲ نفر عدم استطاعت آنها تأیید شده که معادل حدود سه‌دهم درصد افراد بررسی‌شده است. این ارزیابی‌ها بر اساس شاخص‌های مورد تأکید کشور میزبان و معیارهای تخصصی تدوین‌شده با بهره‌گیری از نظر استادان و پزشکان باتجربه انجام می‌شود و در مواردی که نیاز به بررسی بیشتر یا اعتراض وجود داشته باشد، موضوع در کمیسیون استطاعت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جنگجو با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای ارتقای نظام بهداشت حج ۱۴۰۶ گفت: جلسات مشترکی میان مرکز پزشکی و سازمان حج و زیارت برای تدوین پروتکل‌های نظارت بهداشتی برگزار شده و رویکرد اصلی در حج آینده، تقویت پیشگیری است؛ چراکه هرچه در حوزه پیشگیری و بهداشت دقیق‌تر عمل کنیم، بار درمان کاهش خواهد یافت. بر همین اساس، الزامات بهداشتی از پیش از اعزام زائران تا زمان حضور آنها در عربستان تدوین می‌شود و آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، درمانگاه‌ها، اتاق‌های زائران و .... تحت نظارت‌های مستمر قرار خواهند گرفت.

معاون مرکز پزشکی حج و زیارت ادامه داد: در حج آینده، تعدادی کارشناس بهداشت برای اجرای این برنامه در نظر گرفته شده‌اند و نظارت‌ها به‌صورت زنجیره‌ای انجام خواهد شد؛ به این معنا که کارشناسان تنها یک بخش مانند آشپزخانه را بررسی نمی‌کنند، بلکه فرایند تغذیه و بهداشت را از مرحله طبخ تا توزیع و مصرف و همچنین سایر اماکن خدماتی مورد ارزیابی قرار می‌دهند. بازدیدهای روزانه، بازدیدهای دوره‌ای، حضور کارشناسان در آشپزخانه‌ها و فعالیت تیم‌های واکنش سریع برای رسیدگی به موارد گزارش‌شده از دیگر بخش‌های این نظام نظارتی است. همچنین دستورالعمل‌های راه‌اندازی و بهره‌برداری بهداشتی اماکنی مانند رستوران‌ها، هتل‌ها و درمانگاه‌ها در حال به‌روزرسانی است تا نظارت‌ها بر اساس دستورالعمل مشخص و به دور از سلیقه‌محوری انجام شود.

به گفته وی، طراحی سامانه‌ای برای ثبت تمام بازدیدها و ایجاد داشبورد مدیریتی نیز در دستور کار قرار دارد تا مدیران مرتبط بتوانند به‌صورت لحظه‌ای از وضعیت نظارت‌های بهداشتی مطلع شده و تصمیم‌گیری‌ها بر مبنای اطلاعات دقیق و سلامت‌محور انجام شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • اقدام پیشگیرانه مدیریت شهری برازجان؛ دره‌های فصلی پاکسازی می‌شوند
  • تعمیرات؛ سرمایه پنهان تولید پایدار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • قبولی داور بردخونی در سمینار پیش‌فصل داوران و کمک‌داوران فوتبال کشور
  • موفقیت داور دیری در کلاس پیش فصل داوران لیگ دسته اول فوتبال ساحلی باشگاه های کشور
  • آموزشگاه ۱۲ کلاسه دخترانه در عسلویه افتتاح شد
  • موسسه فرهنگی هنری مهان بوشهر از طرح کشف و پرورش استعداد کودکان رونمایی کرد
  • آمادگی مدیریت شهری آب‌پخش جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی و ناپایداری‌های جوی/جزییات اقدامات انجام شده
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در بازار عسلویه توسط تیم آتش‌نشانی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه
  • استاندار بوشهر: ثمرات حوزه انرژی باید در زندگی مردم استان دیده شود
  • نایب‌رئیس مجلس: مردم بوشهر با وحدت و همدلی پشتیبان کشور و نظام هستند
  • رئیس دادگستری خارگ:امنیت پایدار جزیره حاصل همکاری دستگاه‌های مسئول است
  • هماوردی کمانداران زیر ۲۰ سال در یادواره شهدای پلیس و سرداران شهید دیار مقاومت
  • توقیف ۲ شناور متخلف در بوشهر
  • فرماندار بوشهر: ۴۳ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت بر بازار تشکیل شد
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • درخشش دختران رزمی‌کار فول‌کیک‌بوکسینگ دیلمی در مسابقات کشوری
  • بررسی و تسریع در ساماندهی اسناد و املاک مدیریت درمان تأمین اجتماعی بوشهر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمانده جدید پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر معرفی شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • .: سامی حدود 6 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 6 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 6 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 7 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 7 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 14 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 21 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 29 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...