امروز: سه شنبه 06 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مرداد 1405 - 09:43

اتحادخبر:پرسپولیس برای جذب کسری طاهری و دانیال ایری با مانعی جدی در مقررات نقل‌وانتقالات روبه‌رو شده که پرداخت حتی یک دلار بیشتر می‌تواند انتقال این دو بازیکن را غیرقانونی کند.

اتحادخبر:پرسپولیس برای جذب کسری طاهری و دانیال ایری با مانعی جدی در مقررات نقل‌وانتقالات روبه‌رو شده که پرداخت حتی یک دلار بیشتر می‌تواند انتقال این دو بازیکن را غیرقانونی کند.

بن‌بست قانونی انتقال طاهری و ایری به پرسپولیس به خاطر یک سِنت بیشتر!

به گزارش مهر، در حالی که باشگاه پرسپولیس مذاکرات خود را برای جذب کسری طاهری و دانیال ایری ادامه می‌دهد، مهم‌ترین مانع پیش روی این دو انتقال نه مسائل مالی، بلکه پیچیدگی‌های حقوقی و مقررات نقل‌وانتقالات فوتبال ایران و فیفا است.

پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، پس از دریافت مشاوره‌های حقوقی از کمیته‌های ذی‌ربط فدراسیون فوتبال، به این جمع‌بندی رسیده که این باشگاه تحت هیچ شرایطی اجازه ندارد بابت رضایت‌نامه کسری طاهری حتی یک سنت یا یک دلار بیشتر از مبلغی که باشگاه نساجی مازندران برای جذب این بازیکن به روبین‌کازان روسیه پرداخت کرده است، بپردازد.

دلیل این موضوع، مقررات مربوط به انتقال بازیکن از طریق سازوکار موسوم به «پل» است. بر اساس این مقررات، اگر باشگاه دوم مبلغی بیش از هزینه پرداخت‌شده توسط باشگاه نخست برای انتقال بازیکن پرداخت کند، انتقال دیگر مشمول این سازوکار نخواهد بود و بازیکن به دلیل تغییر باشگاه در یک پنجره نقل‌وانتقالاتی، امکان ثبت و بازی برای تیم جدید را از دست خواهد داد.

به همین دلیل، مدیران پرسپولیس حاضر نشده‌اند کوچک‌ترین ریسک حقوقی را در این پرونده بپذیرند و هرگونه توافق را منوط به رعایت کامل مقررات کرده‌اند.

این موضوع، شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران را نیز با چالشی غیرمنتظره روبه‌رو کرده است. گفته می‌شود در ابتدا تصور بر این بود که نساجی می‌تواند با دریافت مبلغی بیشتر، از انتقال طاهری سود مالی قابل توجهی به دست آورد، اما پس از روشن شدن ابعاد حقوقی پرونده و رسانه‌ای شدن این موضوع، مشخص شد دریافت هرگونه مبلغ مازاد می‌تواند کل انتقال را با مشکل مواجه کند.

دانیال ایری نیز شرایطی مشابه دارد. این مدافع در دوران خدمت سربازی راهی ملوان شد و پس از آن با نساجی به توافق رسید، بدون آنکه تصور کند در فاصله کوتاهی باشگاهی مانند پرسپولیس خواهان جذب او شود. با این حال، مقررات نقل‌وانتقالات فعلاً اجازه انتقال قانونی او پیش از آغاز فصل را نمی‌دهد و همین مسئله، برنامه‌های پرسپولیس را با ابهام مواجه کرده است.

اکنون باید دید مدیران نساجی حاضر خواهند شد از دریافت هرگونه مبلغ اضافی صرف‌نظر کنند تا انتقال کسری طاهری در چارچوب قانون انجام شود یا اینکه این مهاجم جوان ناچار خواهد بود حداقل تا نیم‌فصل در نساجی بماند و سپس برای حضور در پرسپولیس یا تیمی دیگر اقدام کند. حدادی از شب گذشته با فشارهای مختلفی از سوی برخی افراد برای نهایی کردن هرچه سریع‌تر انتقال کسری طاهری روبه‌رو شده است، اما تاکنون حاضر نشده از چارچوب‌های قانونی عبور کند.

مدیرعامل پرسپولیس درباره پرونده دانیال ایری نیز تأکید کرده که هرگونه اقدام برای جذب این بازیکن تنها در صورتی انجام خواهد شد که با آیین‌نامه نقل‌وانتقالات فوتبال ایران و مقررات فیفا مطابقت کامل داشته باشد؛ رویکردی که نشان می‌دهد مدیران سرخ‌پوشان ترجیح می‌دهند به جای مواجه شدن با تبعات حقوقی، مسیر جذب این دو ملی‌پوش را کاملاً قانونی و بدون ابهام پیش ببرند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه مجموعه ۳۴۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شهر برازجان با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار بوشهر
  • هرمز؛ میدان آزمون انسانیت گم شده ترامپ
  • جهش عمرانی درمان در استان با ساخت بیمارستان‌های جدید در عسلویه و برازجان/ اعتبار ۹۵ میلیارد تومانی تجهیزات پزشکی
  • با وجود ریزش ۴۰ هزار بیمه‌شده، بیمه بیکاری ناشی از جنگ در پارس جنوبی بوشهر "صفر" است/ ۹۱۱ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی استان
  • بازسازی فرودگاه بوشهر آغاز می‌شود؛ وضعیت اتصال استان به خط ریلی
  • متیونین؛ کالای استراتژیک و نقطه ضعف صنعت ایران
  • غول آروماتیکی ایران «واحد نمونه صنعتی و معدنی سال ۱۴۰۴» کشور شد
  • استاندار بوشهر: اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت، از اولویت‌های استان است
  • درخواست کارگران پیمانکاری نیروگاه اتمی بوشهر برای پرداخت حقوق و حق بیمه بیکاری
  • تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته شتاب می‌گیرد
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1398
  • ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران/ محور بندرعباس-لار مسدود است
  • عبادی: ماندگاری پرستاران در جنوب کشور نیازمند حمایت ویژه است
  • بهبود زندگی کودکان لوپوس در جلسات مجازی درمانی
  • احکام حقوقی بازنشستگان کشوری سال ۱۴۰۵ اصلاح شد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • .: وعده وعید کافیه حدود 3 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 7 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 8 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 10 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 14 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 15 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 17 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 21 روز قبل گفت: خوب بود ...