امروز: شنبه 27 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 تير 1405 - 09:44

اتحادخبر:نماینده مردم رشت در مجلس گفت: جنایتکاران و کسانی که رهبر شهید انقلاب و دیگر شهدای ایران اسلامی را به شهادت رساندند، باید بدانند که آرامش و امنیت برای آنان دست‌یافتنی نخواهد بود.

اتحادخبر:نماینده مردم رشت در مجلس گفت: جنایتکاران و کسانی که رهبر شهید انقلاب و دیگر شهدای ایران اسلامی را به شهادت رساندند، باید بدانند که آرامش و امنیت برای آنان دست‌یافتنی نخواهد بود.

عاملان شهادت رهبر شهید انقلاب دیگر آرامش و امنیت نخواهند داشت

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با مهر، با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ضرورت انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و دیگر شهدای ایران اسلامی، اظهار کرد: شهادت رهبر شهید انقلاب، فرماندهان، دانشمندان و دیگر شهدای عزیز کشورمان، اگرچه ضایعه‌ای بزرگ برای ملت ایران و جبهه مقاومت است، اما این جنایت هرگز بدون پاسخ نخواهد ماند و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید فرمودند، انتقام خون رهبر شهید انقلاب خواست ملت ایران است و این انتقام حتماً تحقق خواهد یافت.

وی افزود: رژیم صهیونیستی و حامیان آن تصور می‌کنند با ترور و جنایت می‌توانند اراده ملت ایران و جریان مقاومت را تضعیف کنند، در حالی که تجربه چهار دهه گذشته نشان داده است که هر قطره خون شهید، هزاران انسان آزاده را در مسیر مبارزه با ظلم و استکبار مصمم‌تر می‌کند و دشمنان را به اهداف شوم خود نخواهد رساند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس عقلانیت، اقتدار و منافع ملی تصمیم‌گیری می‌کند، تصریح کرد: پاسخ به جنایتکاران در زمان، مکان و شیوه‌ای خواهد بود که بیشترین اثر را داشته باشد و دشمن را از تکرار چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای پشیمان کند. این موضوع یک مطالبه ملی و حق مشروع ملت ایران است.

کوچکی‌نژاد با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه آزادگان جهان نیز در این انتقام رسالت بر عهده دارند، گفت: امروز مسئله مقابله با جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها یک موضوع منطقه‌ای نیست، بلکه به مطالبه‌ای جهانی تبدیل شده است. ملت‌های آزاده در نقاط مختلف جهان، جنایات این رژیم را محکوم کرده‌اند و افکار عمومی دنیا بیش از هر زمان دیگری نسبت به ماهیت واقعی این رژیم آگاهی یافته است.

وی ادامه داد: حمایت ملت‌های آزاده از مردم مظلوم منطقه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که جبهه حق روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود و جنایتکاران بیش از گذشته در انزوای سیاسی و اخلاقی قرار گرفته‌اند. امروز مسئولیت همه انسان‌های آزاده، ایستادگی در برابر ظلم و دفاع از حقوق ملت‌های مظلوم است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: جنایتکاران و کسانی که رهبر شهید انقلاب و دیگر شهدای ایران اسلامی را به شهادت رساندند، باید بدانند که آرامش و امنیت برای آنان دست‌یافتنی نخواهد بود. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، آنان آرزوی خواب آرام را به گور خواهند برد و آثار اقدامات جنایتکارانه خود را در آینده‌ای نه‌چندان دور مشاهده خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران در طول تاریخ ثابت کرده است که در برابر فشار، تهدید و ترور عقب‌نشینی نمی‌کند. هر زمان دشمن تصور کرده است که می‌تواند با اقدامات خصمانه، ملت ایران را از آرمان‌های خود دور کند، با وحدت، انسجام و اقتدار بیشتر مردم مواجه شده است.

کوچکی‌نژاد با اشاره به نقش مجلس شورای اسلامی در حمایت از اقتدار ملی گفت: مجلس در کنار دولت، نیروهای مسلح و سایر ارکان نظام، از هر اقدامی که در راستای حفظ امنیت ملی، صیانت از عزت کشور و دفاع از حقوق ملت ایران باشد، حمایت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد خون پاک شهدای ایران اسلامی بی‌پاسخ بماند.

وی در پایان اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید وحدت ملی، همبستگی اجتماعی و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی را حفظ کنیم. بی‌تردید ملت ایران با اتکا به ایمان، مقاومت و اقتدار خود، مسیر عزت و پیشرفت را ادامه خواهد داد و خون شهدای والامقام، سرمایه‌ای برای استمرار امنیت، استقلال و سربلندی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد
  • قیمت بنزین در آمریکا باز هم افزایش می‌یابد
  • ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می‌کنند
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • آقای استاندار مردم بوشهر را از منافع منطقه آزاد برخوردار کنید
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • به پایبندی آمریکا خوش‌بین نیستم/ تنگه هرمز در اختیار ایران می‌ماند/ پی گیری اشتغال نیروهای بومی و مطالبات استان از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • .: ... حدود 4 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 5 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 11 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 18 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 22 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 26 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 26 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...