امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 خرداد 1405 - 08:56

اتحادخبر:قهرمان پیشین دوومیدانی با انتقاد از وضعیت فعلی تیم ملی گفت: ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا تنها در یک ماده شانس واقعی مدال دارد و وعده دادن درباره مدال‌های متعدد کار سختی نیست.

اتحادخبر:قهرمان پیشین دوومیدانی با انتقاد از وضعیت فعلی تیم ملی گفت: ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا تنها در یک ماده شانس واقعی مدال دارد و وعده دادن درباره مدال‌های متعدد کار سختی نیست.

دوومیدانی فقط یک شانس مدال در ناگویا دارد/ وعده دادن کار راحتی است

محمد ارزنده قهرمان پیشین دوومیدانی و کارشناس این رشته در گفتگو با مهر، با اشاره به شرایط کلی دوومیدانی ایران در مورد آخرین وضعیت ملی‌پوشان برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار کرد: واقعیت این است که وضعیت تیم ملی اصلاً مناسب نیست. اگر بخواهیم بدون تعارف صحبت کنیم در این دو سال اخیر اتفاقات مختلفی افتاده که نه تنها به پیشرفت کمک نکرده بلکه در برخی بخش‌ها باعث عقب‌گرد هم شده است. از یک طرف شرایط کلی کشور و اتفاقاتی که رخ داد از جمله تنش‌ها و درگیری‌هایی که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم روی ورزش اثر گذاشت باعث شد برنامه‌ریزی‌ها به هم بریزد. از طرف دیگر در داخل فدراسیون هم ما نشانه‌ای از یک برنامه مدون و مشخص برای بازی‌های آسیایی ناگویا ندیدیم.

ارزنده در ادامه خاطرنشان کرد: وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم می‌بینیم که در این مدت نه اردوهای مناسب و موثری داشتیم و نه اعزام‌های کافی به مسابقات برون مرزی صورت گرفته است. در چنین شرایطی طبیعی است که توقع مدال‌آوری گسترده هم واقع‌بینانه نباشد. بعضی وقت‌ها خیلی راحت صحبت از این می‌شود که می‌توانیم ۱۰ یا ۷ مدال در بازی‌های آسیایی کسب کنیم اما باید واقع‌بین بود. سؤال اینجاست که بر چه اساسی چنین وعده‌هایی داده می‌شود؟ آیا زیرساختش فراهم شده؟ آیا ورزشکار در مسیر آماده‌سازی علمی و اصولی قرار گرفته است؟

وی افزود: دوومیدانی رشته‌ای است که به شدت به برنامه‌ریزی بلندمدت نیاز دارد. شما نمی‌توانید در فاصله یکی دو سال مانده به یک رویداد بزرگ انتظار جهش بزرگ داشته باشید. متأسفانه در سال‌های اخیر ما بیشتر با شعار روبه‌رو بودیم تا عمل. بحث جوان‌گرایی مطرح می‌شود اما جوان‌گرایی فقط در حرف نیست. جوان‌گرایی یعنی پشتوانه‌سازی واقعی، یعنی سرمایه‌گذاری روی رده‌های پایه، یعنی فراهم کردن امکانات برای نوجوانی که امروز تمرین می‌کند تا پنج سال دیگر به تیم ملی برسد.

ارزنده در ادامه خاطرنشان کرد: سؤال مهم این است که آیا چنین فرآیندی در فدراسیون وجود داشته است؟ واقعیت این است که ما در اکثر ماده‌ها چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید همچنان متکی به چند چهره محدود هستیم. این ورزشکاران هم البته زحمت خودشان را کشیده‌اند و کسی منکر تلاش آن‌ها نیست اما مشکل اینجاست که پشت سر آن‌ها خالی است. وقتی پشتوانه‌سازی انجام نشده باشد طبیعی است که تیم ملی در بزنگاه‌ها دچار مشکل شود.

دوومیدانی فقط یک شانس مدال در ناگویا دارد/ وعده دادن کار راحتی است

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره وضعیت مدال‌آوری ایران در ناگویا گفت: اگر بخواهیم کاملاً فنی و بر اساس شرایط موجود نگاه کنیم در حال حاضر شانس واقعی مدال ما بسیار محدود است. شاید بتوان گفت در یکی از ماده‌ها یعنی پرتاب وزنه امیدهایی وجود دارد اما در سایر مواد فاصله ما با آسیا قابل توجه است. رقبای ما در همه این سالها روی سیستم حرفه‌ای کار کرده‌اند و نتیجه آن را هم می‌بینند ولی ما هنوز درگیر مشکلات پایه‌ای هستیم.

ارزنده در ادامه تصریح کرد: نکته مهم این است که نباید خودمان را گول بزنیم. دوومیدانی ایران اگر می‌خواهد به سطح قابل قبول برسد باید ابتدا واقعیت‌ها را بپذیرد. ورزشکار زمانی می‌تواند نتیجه بگیرد که مسیرش مشخص باشد، مربی بداند برنامه چیست، فدراسیون ثبات داشته باشد و حمایت‌ها واقعی باشد.

وی همچنین درباره نقش مدیریت در شرایط فعلی اظهار داشت: در این مدت با وجود اینکه تغییراتی هم در مدیریت ایجاد شد و احسان حدادی به عنوان یک چهره شناخته شده ریاست این فدراسیون و به عهده گرفت اما باید صادقانه گفت که خروجی قابل دفاعی ندیدیم. دو سال زمان کمی نیست. در این مدت انتظار می‌رفت حداقل در برخی حوزه‌ها پیشرفت ملموس ببینیم اما متأسفانه نه تنها پیشرفتی حاصل نشده بلکه در برخی بخش‌ها حتی عقب‌گرد هم داشتیم.

ارزنده در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل اصلی این است که نگاه ما به دوومیدانی مقطعی است. هر بار فقط به یک رویداد فکر می‌کنیم بدون اینکه برای چهار سال آینده برنامه داشته باشیم. در حالی که کشورهای موفق دقیقاً برعکس عمل می‌کنند. آن‌ها از امروز برای دو دوره بعد برنامه دارند. نتیجه هم همین می‌شود که فاصله ما با آن‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود.

ملی‌پوش پیشین دوومیدانی در پایان گفت: اگر بخواهم جمع‌بندی کنم باید بگویم وضعیت فعلی دوومیدانی ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا نگران‌کننده است. ما نیاز به صداقت در تحلیل داریم نه بزرگ‌نمایی. اگر واقعیت‌ها را بپذیریم شاید هنوز فرصت برای اصلاح وجود داشته باشد. اما اگر با همین روند و همین نگاه ادامه بدهیم نه تنها در ناگویا بلکه در دوره‌های بعدی هم کار بسیار سخت‌تری خواهیم داشت.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مناسبت آیین باشکوه تشییع رهبر شهید و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • عوارض دندان‌قروچه را جدی بگیرید
  • حرف دل
  • تنها راه، پایبندی دو طرف به تعهداتشان ذیل یادداشت تفاهم اسلام آباد است
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • اسپانیا از سد بلژیک گذشت؛ تقابل جذاب با فرانسه در نیمه‌نهایی
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • آماده‌باش راهداری بوشهر برای تأمین ایمنی زائران تشییع قائد شهید
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • بدرقه میلیونی مردم/ اقامه نماز بر پیکرهای مطهر شهدا با حضور ۳ فرزند رهبر شهید
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • تشریح آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید در بوشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • منطقه آزاد بوشهر؛ فرصت توسعه یا تکرار تجربه‌های گذشته
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • معاون استاندار بوشهر: آب‌شیرین‌کن «دیر» ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • دره ی بازار
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 11 ساعت قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 17 ساعت قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 4 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 11 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 15 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 19 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 19 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 22 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...