امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 ارديبهشت 1405 - 09:30

اتحادخبر:سخنگوی معاونت رفاه وزارت تعاون گفت: اگر پیشنهادهای ارائه شده به دولت تصویب شود افزایش اعتبار کالابرگ از ۱۵ اردیبهشت اعمال و در غیر این‌صورت مابه‌التفاوت در ماه‌های آتی واریز می‌شود.

 

اتحادخبر:سخنگوی معاونت رفاه وزارت تعاون گفت: اگر پیشنهادهای ارائه شده به دولت تصویب شود افزایش اعتبار کالابرگ از ۱۵ اردیبهشت اعمال و در غیر این‌صورت مابه‌التفاوت در ماه‌های آتی واریز می‌شود.

اعتبار کالابرگ، دوره‌ای افزایش می‌یابد

به گزارش مهر، بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نرخ تورم نقطه به نقطه اسفند ۱۴۰۴ نسبت به اسفند ۱۴۰۳ در ردیف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها ۱۱۳.۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد. این عدد برای خوراکی‌ها ۱۱۲.۵ درصد، نان و غلات ۱۴۰ درصد، روغن و چربی‌ها ۲۱۹ درصد، پنیر، شیر و تخم‌مرغ ۱۱۶.۸ درصد و... بوده است. این تورم ۳ رقمی بدون بروز پیامدهای جنگ و آسیب‌های آن به صنایع بالادستی، بوده و برای ۳ ماهه دوم سال ۱۴۰۵ نرخ تورم مواد غذایی قطعا عدد بزرگتری خواهد بود.

جدول نرخ تورم خوراکی‌ها و مسکن در اسفند

اعتبار کالابرگ، دوره‌ای افزایش می‌یابد

یارانه غیرنقدی که در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ فقط به ۷ دهک تعلق می‌گرفت با حذف ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی مشمول تمام ایرانیان ساکن در کشور شد. این مبلغ از ۳۵۰ هزار تومان برای دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم و ۵۵۰ هزار تومان برای دهک‌های درآمدی اول تا سوم به یک میلیون تومان برای تمام خانوارهای درآمدی کشور افزایش یافته است.

در ادامه افزایش قیمت انواع اقلام غذایی در فروردین و اردیبهشت ماه، دولت در حال بررسی پیشنهاداتی مبنی بر افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیک برای شهروندان است.

ایمان زنگنه، سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص افزایش مبلغ کالابرگ در سال جدید به خبرنگار مهر، گفت: منطق اصلی طرح دولت در حذف ارز ترجیحی، پرداخت این یارانه از واردکنندگان به انتهای زنجیره یعنی مردم است.

وی افزود: این طرح از دی ۱۴۰۴ اجرایی شده، اما طبق ماده ۳ مصوبه «تضمین امنیت غذایی»، دولت متعهد شده است که با توجه به میزان تورم اقلام سبد غذایی، اعتبار کالابرگ را به‌صورت دوره‌ای افزایش دهد.

وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر همین اساس سناریوهای مختلفی را محاسبه و به دولت ارائه کرده است. این سناریوها بر اساس افزایش قیمت سبد غذایی و میزان کالری مورد نیاز هر فرد تدوین شده‌ است.

زنگنه در خصوص توضیح این پیشنهادها عنوان کرد: در یکی از این سناریوها سبدی شامل حدود ۲ هزار و ۳۸۶ کیلوگرم کالری به صورت روزانه برای هر فرد در نظر گرفته شده که اقلامی مانند مرغ، تخم‌مرغ، گوشت، نان، روغن، حبوبات، میوه و سبزیجات را شامل می‌شود.

وی عنوان کرد: تصمیم نهایی درباره میزان افزایش اعتبار کالابرگ به دولت و شرایط بودجه کشور بستگی دارد. با توجه به شرایط اقتصادی و محدودیت‌های بودجه‌ای، دولت باید تعیین کند که این افزایش به چه شکل و چه میزان باشد.

سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: اگر این پیشنهادها به تصویب برسد، امیدواریم افزایش اعتبار از نوبت شارژ جدید در ۱۵ اردیبهشت اعمال شود؛ در غیر این صورت احتمالاً در خرداد اجرا خواهد شد. اما در صورت تأخیر، مابه‌التفاوت ماه‌های ابتدایی سال (به استثنا فروردین ماه که مربوط به طرح یک میلیون تومانی قبل است) به حساب مشمولان واریز می‌شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • پروژه‌های هفته دولت، زمینه‌ساز ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی جديد در استان شد
  • جهش تولیدات کشاورزی بوشهر/ افتتاح ۷۲ طرح با سرمایه‌گذاری ۱.۹ همتی در هفته دولت
  • افتتاح زمین چمن اسلامآباد؛ گامی بلند در تحقق عدالت ورزشی روستایی در دشتستان
  • درخشش مستند بوشهری در جشنواره تلویزیونی مستند/ «از نظر دیگران» برگزیده آرای مخاطبان شد
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی جم بازدید کرد؛ بررسی روند تولید، بازسازی و برنامه‌های توسعه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/07
  • اتحادخبر:عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/07
  • لزوم ورود صنایع به حمایت از ورزش قهرمانی؛ باشگاه‌های تیراندازی بوشهر نیازمند پشتیبانی مالی
  • طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید
  • ۲۰ پروژه کشاورزی دشتستان افتتاح می شود
  • پی گیری مشکلات حوزه راه، اینترنت، بهداشت و درمان و گازرسانی بخش بوشکان
  • برای دستیابی به «ایران هرچه قوی‌تر» باید قدرت ایران را روایت کرد
  • فرماندار دشتی: ۱۰۰ پروژه در شهرستان در حال اجرا است
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • دختران مهر شبانکاره بر بام هندبال بوشهر
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 8 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...