امروز: سه شنبه 21 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 آذر 1404 - 10:36

اتحادخبر:حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت در بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور گنجانده شده است. طبق روال سال‌های گذشته حداقل حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت ضریب ۲۰ درصدی می‌گیرد.

 

اتحادخبر:حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت در بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور گنجانده شده است. طبق روال سال‌های گذشته حداقل حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت ضریب ۲۰ درصدی می‌گیرد.

حقوق کارکنان دولت در سال آینده بالاخره چقدر تغییر می‌کند؟ / نحوه محاسبه حقوق کارمندان مشخص شد

به گزارش خبرآنلاین، بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد سازوکار افزایش حقوق‌ها در سال ۱۴۰۵ برای سال آینده نیز مدنظر قرار گرفته شده و حداقل حقوق کارکنان ۲۰ درصد بیشتر می‌شود. البته اگر روند سال گذشته عینا تکرار شود، بازه افزایش حقوق کارکنان دولت بین ۲۰ تا ۴۵ درصد خواهد بود که حق عائله‌مندی و تعداد فرزندان در بالا و پایین شدن رقم نهایی تاثیر می‌گذارد.

حداقل حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت

فرارو نوشت: حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت در بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور گنجانده شده است. طبق روال سال‌های گذشته حداقل حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت ضریب ۲۰ درصدی می‌گیرد.

حقوق کارکنان دولت در سالی که ماه‌های پایانی آن نزدیک می‌شویم، دست‌کم ۱۳ میلیون تومان تعیین شده بود و ضریب ۲۰ درصدی روی این عدد به کف دستمزد کارمندان دولت در سال جدید منتهی می‌شود.

حداقل حقوق کارمندان دولت در سال جدید به ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد اما این عدد را کف دستمزد می‌دانیم که برای کارمند مجرد تعریف می‌شود.

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

حقوق کارکنان دولت در سال جاری متناسب با حق عائله‌مندی و اولاد ارتقا پیدا کرد و ممکن است در لایحه بودجه سال آینده نیز همین روند تداوم داشته باشد.

حقوق کارکنان دولت برای کارمند متاهل ۲۳ درصد افزایش پیدا کرد. میزان افزایش حقوق کارمند متاهل با یک فرزند به ۲۶ درصد رسید و این میزان افزایش حقوق برای کارمند متاهل با دو فرزند به ۳۰ درصد تغییر کرد.

حقوق کارمند دولت با سه فرزند شامل افزایش ۳۶ درصدی شد و عق عائله‌مندی با چهار فرزند، امکان افزایش ۳۹ درصدی حقوق کارکنان دولت را ایجاد کرد. سقف افزایش حقوق کارکنان دولت نیز ۴۵ درصد به حساب می‌آمد که این عدد را بابت حق عائله‌مندی با پنج فرزند به بالا تعلق گرفت.

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت هنوز نهایی نشده اما تکرار فرمول سال گذشته می‌تواند یکی از جزئیات قانون بودجه در بخش افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ کارمندان باشد.

مقایسه حقوق کارکنان دولت و تورم

حقوق کارکنان دولت در سال‌های اخیر براساس لایحه بودجه تعیین شده است. عدد و رقم‌های پیشنهادی از سوی دولت پس از تایید مجلس جنبه اجرایی پیدا کرده و این وسط مقایسه نرخ تورم و میزان افزایش حقوق‌ها مورد انتقاد کارکنان دولت قرار گرفته است.

نرخ تورم عمومی که میزان افزایش قیمت‌ها در یک سال گذشته را نشان می‌دهد، فعلا در محدوده ۵۰ درصد قرار دارد. یعنی بابت خرید مجموعه‌ای از کالا و خدمات درمقایسه با برهه مشابه سال قبل حدود ۵۰ درصد باید بیشتر هزینه کرد. حقوق کارکنان دولت حتی با احتساب فرمول ۱۴۰۴، یعنی افزایشی بین ۲۰ تا ۴۵ درصد، با نرخ تورم عمومی فاصله دارد.  



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموز نخبه آب پخشی تجلیل کرد+ تصاویر
  • پک‌های مدیریتی؛ امپراطوری بسته‌ای که تا صدسالگی ساپورت می‌شود/ پتروشیمی، فوتبال، صنعت و ...
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1410
  • کاهش 7 درصدی مصرف سوخت کوره 201 با نوآوری در سیستم مشعل/ صرفه‌جویی سالانه ۱۷۴ میلیارد تومانی مصرف انرژی
  • تداوم بازسازی نیروگاه مبین انرژی خلیج فارس؛ توربین جدید در آستانه راه‌اندازی
  • بازدید نماینده کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پروژه های مسکن ملی بوشهر
  • نمایشگاه ایران‌مد باید نقشه راه توسعه صنعت تجهیزات پزشکی شود
  • محموله قاچاق در دشتستان توقیف شد
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • همکاری شمشیربازی ایران با بائو تا آغاز مسیر انتخابی المپیک ادامه دارد
  • پیش‌بینی وضعیت جوی امروز ۱۹ مهر؛ کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟
  • رضایی: قدرت ملی پشتوانه اصلی دیپلماسی و امنیت کشور است
  • خم شدن حین کار، خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد
  • احیای ظرفیت بیش از ۳ هزار فروشگاه مصرف تعاونی در روستابازار
  • قضاوت داور دشتستانی در مسابقات سنگنوردی قهرمانی کشور
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • هیچ مجوزی برای کشتار و عرضه گوشت الاغ صادر نشده است / افزایش تولید میگوی بوشهر پس از بحران HPND
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • معاون وزیر صمت: زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تقویت می‌شود
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/15
  • شستا سیاست‌زده شده / سامانه شایسته‌سالاری میدری هم جواب نداد
  • پیاتزا:هیچ تیمی چالش‌های ما را ندارد؛رسیدن والیبال به المپیک ممکن نیست
  • دیدار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • واکنش رئیس انستیتو پاستور ایران به طاعون روسی
  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • چگونه می توان کیست تخمدان را درمان کرد
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 9 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 14 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 14 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 15 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 15 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 22 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 29 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...