امروز: جمعه 26 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 مهر 1404 - 09:50

اتحادخبر:مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: با اجرا و بهره‌برداری از پتروپالایش‌های جدید در این منطقه صادرات (خام فروشی) میعانات گازی از پارس جنوبی متوقف شده و بدین ترتیب یکی از فرامین مهم مقام معظم رهبری در این حوزه به طور کامل محقق خواهد شد.

 

اتحادخبر:مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: با اجرا و بهره‌برداری از پتروپالایش‌های جدید در این منطقه صادرات (خام فروشی) میعانات گازی از پارس جنوبی متوقف شده و بدین ترتیب یکی از فرامین مهم مقام معظم رهبری در این حوزه به طور کامل محقق خواهد شد.

توقف خام‌فروشی میعانات گازی در پارس جنوبی

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سخاوت اسدی در نشست مدیران استان بوشهر اظهارکرد: میدان گازی پارس جنوبی بزرگ‌ترین ذخیره گازی جهان است و حدود ۸ درصد کل ذخایر گاز جهان و ۵۰ درصد ذخایر گاز کشور را در خود جای داده است، به همین دلیل نقش این منطقه در امنیت انرژی ملی حیاتی است.

تولید ۴۰ درصد بنزین کشور در پارس جنوبی

وی با بیان اینکه ۷۲ درصد کل گاز تولیدی ایران از این میدان استخراج ‌می‌شود، به سرمایه‌گذاری ۸۹ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های این منطقه اشاره و تصریح کرد: در زمان حاضر ۲۸ فاز عملیاتی با ۳۷۵ حلقه چاه، ۳۹ سکو، ۳۲۰۰ کیلومتر خطوط لوله دریایی و ۱۳ پالایشگاه فعال است که مجموع تولید گاز روزانه را به ۷۱۶ میلیون متر مکعب رسانده و ۴۰ رصد بنزین کشور از این پالایشگاه‌ها تأمین می‌شود.

۳۰ پتروشیمی جدید و پنج پتروپالایش در دست ساخت

اسدی ادامه داد: در حوزه پایین‌دست، ۲۷ مجتمع پتروشیمی با ظرفیت تولید ۴۴ میلیون تن در سال و سرمایه‌گذاری ۱۹ میلیارد دلار فعال هستند و ۳۰ مجتمع جدید نیز با ظرفیت ۲۲ میلیون تن و ۱۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در دست ساخت داریم که برخی به پیشرفت بیش از ۹۷ درصد رسیده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس روند پیشرفت طرح‌های کلان پتروپالایش را نقطه عطفی برای صنعت گاز کشور دانست و گفت: در زمان حاضر پنج پتروپالایش بزرگ در منطقه پارس جنوبی در دست ساخت هستند که مجموع ظرفیت آنها به ۱۷۰ هزار بشکه در روز می‌رسد و ارزش سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها افزون بر ۲.۵ میلیارد دلار است.

وی با تاکید بر نقش راهبردی این طرح‌ها، تصریح کرد: با بهره‌برداری از پتروپالایش‌های جدید، صادرات میعانات گازی به طور کامل متوقف شده و بدین ترتیب یکی از فرامین مهم مقام معظم رهبری در حوزه میعانات گازی به طور کامل محقق خواهد شد.

جایگاه کلیدی پارس جنوبی و استان بوشهر در اقتصاد ملی

اسدی با اشاره به عملکرد خیره‌کننده منطقه در عرصه صادرات، افزود: در سال ۱۴۰۱ مجموع ارزش صادرات منطقه به بیش از ۱۲.۲ میلیارد دلار رسید و این رقم در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۱۰ میلیارد دلار بود. همچنین در سال قبل ارزش صادرات منطقه پارس جنوبی به ۱۱ میلیارد دلار رسید که نشان‌دهنده تداوم جایگاه کلیدی و تاثیرگذار استان بوشهر و پارس جنوبی در اقتصاد ملی است.

راه‌اندازی شورای عالی سیاست‌گذاری منطقه ویژه پارس

وی با اشاره به نیروی انسانی منطقه پارس جنوبی بیان کرد: از مجموعه فعالان در منطقه پارس جنوبی بیش از ۴۲ درصد جوانان بومی استان بوشهر هستند.

او با اشاره به دغدغه‌های اشتغال، از راه‌اندازی شورای عالی سیاست‌گذاری با حضور مقامات چهار شهرستان جنوبی و مسئولان قضایی خبر داد تا سیاست‌گذاری و نظارت دقیقی برای رعایت قوانین بالادستی و سیاست‌های دولت اعمال شود.

۸۳۰۰ همت تعهدات مسئولیت‌های اجتماعی پارس جنوبی و وزارت نفت به بوشهر

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با ارائه گزارشی از عملکرد شورای راهبردی و مجموعه مدیریت پارس جنوبی در مسئولیت‌های اجتماعی گفت: تاکنون، از مجموع ۱۷۰۰ میلیارد تومان تعهدات شورای راهبردی، بیش از یکهزار میلیارد تومان محقق شده و ۷۰۰ میلیارد تومان تعهد جاری اکنون در مرحله اجرا است.

وی افزود: افزون بر این، ۸۰۰ میلیارد تومان تفاهم جدید با فرمانداران شهرستان‌ها و شورای برنامه‌ریزی استان بوشهر در حال تصویب است که پس از اجرایی شدن، مجموع تعهدات فعال به ۱.۵ همت خواهد رسید.

اسدی همچنین با اشاره به تعهدات شرکت نفت و وزارت نفت در این منطقه تاکید کرد: در حوزه شرکت ملی نفت و وزارت نفت، مجموع تعهدات اجرا شده و در دست اقدام به ۶.۳ همت، معادل ۶۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

افزایش ۱۳ درصدی تامین گاز کشور در جنگ ۱۲ روزه

وی با اشاره به مدیریت موفق بحران در روزهای دشوار حمله دشمن به پارس جنوبی گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه و حملات ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی، تأمین گاز کشور با همت مدیران و کارکنان پارس جنوبی بدون وقفه از ۷۱ به ۸۴ درصد افزایش یافت. به رغم اصابت دو پالایشگاه منطقه، همه واحدها ظرف کمتر از یک هفته به مدار تولید بازگشتند و فعالیت‌ها با استفاده از توان بومی، پشتکار و پیگیری مجدانه، ادامه یافت.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 4 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 6 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 25 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...