امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 مهر 1404 - 07:26

اتحادخبر: مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه گفت: آشنایی دانش‌آموزان با مباحث محیط زیست حس مسئولیت پذیری آنها را تقویت می کند.

 

اتحادخبر: مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه گفت: آشنایی دانش‌آموزان با مباحث محیط زیست حس مسئولیت پذیری آنها را تقویت می کند.

آشنایی دانش‌آموزان با محیط زیست حس مسئولیت پذیری آنها را تقویت می کند

به گزارش مهر، عبدالله باور عصر شنبه در نشست مشترک با سرپرست اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان با هدف گسترش همکاری‌ها و هماهنگی در اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی مرتبط با محیط زیست در مدارس، ضمن اشاره به نقش آموزش و پرورش در تقویت فرهنگ زیست‌محیطی جامعه اظهار کرد: آشنایی دانش‌آموزان با مباحث محیط زیست در مقاطع مختلف تحصیلی می‌تواند حس مسئولیت‌پذیری آنان در قبال طبیعت را تقویت کند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه افزود: آموزش و پرورش با بهره‌گیری از ظرفیت معلمان، مربیان و فعالیت‌های فوق‌برنامه می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری نسلی آگاه، مسئول و دوستدار محیط زیست باشد.

آموزش زیربنای تغییر رفتار و نگرش در جامعه است

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گناوه نیز در این نشست با ابراز خرسندی از حضور در جمع متولیان آموزش و تربیت نسل آینده گفت: محیط زیست نه تنها میراث نسل امروز بلکه امانتی گرانبها برای آیندگان است و نهاد آموزش و پرورش بهترین بستر برای نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از این سرمایه ملی به شمار می‌رود.

زینت اسماعیلی با تأکید بر اینکه آموزش، زیربنای تغییر رفتار و نگرش در جامعه است، اظهار کرد: اگر بخواهیم شهروندانی مسئول، آگاه و دوستدار طبیعت داشته باشیم، باید از مدارس و از دوران کودکی آغاز کنیم.

وی از آمادگی این اداره برای همکاری نزدیک با آموزش و پرورش خبر داد و گفت: برگزاری کارگاه‌ها و اردوهای محیط‌زیستی برای دانش‌آموزان، برگزاری جشنواره‌های دانش آموزی، آموزش معلمان به عنوان سفیران محیط زیست و توسعه مدارس سبز از جمله برنامه‌های مشترکی است که می‌تواند در مدارس این شهرستان اجرا شود.

وی افزود: ما باور داریم که تغییر پایدار از آموزش آغاز می‌شود و با همکاری سازنده میان آموزش و پرورش و محیط زیست، می‌توان آینده‌ای ساخت که در آن فرزندان‌مان در محیطی سالم و ایمن زندگی کنند.

در پایان این نشست، دو طرف بر تداوم همکاری‌ها و اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی و آموزشی در مدارس گناوه به منظور گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست و نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از طبیعت از دوران تحصیل تأکید کردند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...