امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 خرداد 1404 - 08:02

اتحادخبر:پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران معتقد است که مجتبی جباری برای عهده دار شدن هدایت استقلال باید تجربه بیشتری کسب کند.

اتحادخبر:پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران معتقد است که مجتبی جباری برای عهده دار شدن هدایت استقلال باید تجربه بیشتری کسب کند.

انتقاد یک پیشکسوت استقلال از مجتبی جباری پس از ادعای جدیدش

به گزارش مهر؛فرد ملکیان در رابطه با عملکرد تیم فوتبال استقلال تهران در فصلی که با قرارگیری این تیم در رده نهم جدول و قهرمانی در جام حذفی گذشت، اظهار داشت: در سال‌های اخیر، استقلال دستخوش تغییرات زیادی در کادرفنی شده است. این تغییرات در ظاهر برای ایجاد شوک به تیم انجام شد، اما واقعیت این است که این شوک‌ها دیگر تأثیر مثبتی نداشتند. بازیکنان از نظر روانی آمادگی لازم را نداشتند و خودشان هم احساس می‌کردند که قهرمانی برایشان دست‌نیافتنی است. نمی‌خواهم بگویم کم‌کاری کردند، اما به نظر می‌رسد بیشتر مراقب خودشان بودند که مصدوم نشوند یا دچار اتفاقات دیگر نشوند.

او ادامه داد: با توجه به دستمزدهای بالایی که بازیکنان دریافت کرده‌اند، کسب جام حذفی حداقل کاری بود که می‌توانستند برای هواداران انجام دهند. به نظرم دستاورد بزرگی محسوب نمی‌شود، چون مسیر رسیدن به این جام سخت نبود. سه تا از بازی‌ها مقابل تیم‌های نه‌چندان قدرتمند برگزار شد. تنها نکته مثبت این قهرمانی این بود که سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به دست آوردیم. به‌نوعی یک درمان موقت برای دل هوادارانی بود که فصل بدی را پشت‌سر گذاشتند.

انتقاد یک پیشکسوت استقلال از مجتبی جباری پس از ادعای جدیدش

مربیگری در استقلال تجربه می‌خواهد

ملکیان درباره صحبت‌های اخیر مجتبی جباری که در آن گفته بود که تنها حاضر است به عنوان سرمربی در استقلال به کارش ادامه دهد و قصد دستیاری برای مربی خارجی در این تیم را ندارد، گفت: من مجتبی را زمانی که بازیکن بود، واقعاً دوست داشتم. او جزو بازیکنان مورد علاقه‌ام بود و توانایی‌های فنی بالایی داشت. اما مربیگری در استقلال شرایط خاص خودش را دارد. با چند هفته یا چند ماه حضور روی نیمکت، کسی تجربه لازم را به دست نمی‌آورد. جباری باید بپذیرد که در این مقطع نیاز است یک مربی باتجربه و قوی (چه داخلی و چه خارجی) در رأس کار باشد و خودش کنار او تجربه کسب کند.

وی افزود: جباری شخصیت کاریزماتیک دارد و هواداران هم دوستش دارند. اما همین هوادارانی که امروز از او حمایت می‌کنند، اگر سه چهار بازی نتیجه نگیرد، ممکن است شعار «حیا کن رها کن» سر دهند. به نظرم از تلاش او باید تشکر کرد، اما برای اداره کامل تیم استقلال در حال حاضر تجربه کافی ندارد.

اولویت اول مدیران باید انتخاب سرمربی باشد

ملکیان درباره فعالیت کمرنگ استقلال در بازار نقل و انتقالات گفت: نکته مهم این است که هنوز سرمربی استقلال مشخص نشده و تجربه سال‌های گذشته نشان داده که اگر بدون نظر سرمربی بازیکن جذب شود، نتیجه مثبتی نخواهد داشت. گاهی بازیکنانی صرفاً به این دلیل که نروند پرسپولیس، جذب استقلال می‌شوند، در حالی که اصلاً نیازی به آن‌ها نیست. این روش خرید فقط وقت و سرمایه باشگاه را تلف می‌کند. ابتدا باید سرمربی تعیین شود و او بر اساس نیاز فنی تیم، بازیکن انتخاب کند. امیدوارم مدیریت جدید استقلال به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشد.

انتقاد یک پیشکسوت استقلال از مجتبی جباری پس از ادعای جدیدش

فوتبال امروز جای تصمیمات سنتی نیست

ملکیان در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: دیگر زمان تصمیم‌گیری سنتی گذشته است. اینکه برخی معتقدند پیشکسوتان دور هم جمع شوند و تصمیم بگیرند، به نظر من راهکار مناسبی نیست. با کمال احترام به بزرگترهای باشگاه، بسیاری از آن‌ها آشنایی کافی با دانش روز فوتبال ندارند و مدارک مربیگری حرفه‌ای هم ندارند. اگر قرار باشد تغییری اساسی در ساختار باشگاه ایجاد شود، باید یک چهره با دانش روز فوتبال، مثل کلارنس سیدورف به باشگاه برنامه دهد. چنین فردی باید اختیار کامل داشته باشد؛ هم در تیم بزرگسالان و هم در آکادمی. او باید مربیان پایه را هم انتخاب کند و سیستم را زیر نظر داشته باشد. تنها در این صورت است که می‌توانیم ادعا کنیم باشگاه هستیم، نه صرفاً یک تیم. چون آنچه امروز استقلال دارد، بیشتر شبیه یک تیم بی‌ثبات است که هر لحظه دستخوش تغییرات می‌شود.

کارشناس فوتبال در پایان گفت: ما باید از نگاه‌های احساسی فاصله بگیریم و با برنامه‌ریزی حرفه‌ای، به آینده فکر کنیم. تنها در این صورت است که می‌توانیم دوباره استقلال را به جایگاه واقعی‌اش در فوتبال ایران و آسیا برگردانیم



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...