امروز: دوشنبه 01 ارديبهشت 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 25 اسفند 1403 - 09:18

اتحادخبر: به گفته رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) سال آینده چت جی پی تی مبتنی بر پایان‌نامه راه‌اندازی می‌شود.

اتحادخبر: به گفته رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) سال آینده چت جی پی تی مبتنی بر پایان‌نامه راه‌اندازی می‌شود.

راه‌اندازی «چت جی پی تی مبتنی بر پایان‌نامه» در سال آینده

به گزارش مهر؛ محمد حسن‌زاده در مورد برنامه‌های سال آینده پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) گفت: در پژوهشگاه ایرانداک برنامه‌های طولانی‌مدت برای ۱۰ تا ۱۵ سال آینده در دستور کار داریم، ولی به طور خاص در سال ۱۴۰۴ یکی از برنامه‌های ما توسعه دسترسی دانشگاه‌ها به منابع علمی است.

وی توضیح داد: سال ۱۴۰۳ سال موفقیت‌آمیزی در این زمینه بود چراکه هم توانستیم بخش اعظم بدهی دانشگاه‌ها در این زمینه را تسویه کنیم و هم اینکه برای دانشگاه‌ها دسترسی ایجاد کردیم. سال آینده این دسترسی را توسعه خواهیم داد.

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با اشاره به سایر برنامه‌های سال آینده ادامه داد: زیرساخت‌های ذخیره و بازیابی اطلاعات با تاکید بر هوش مصنوعی را در نظر داریم توسعه دهیم و زیرساخت پردازش را به صورت معناداری افزایش خواهیم داد.

وی افزود: در نظر داریم همکاری‌های علمی با بخش‌های مختلف دانشگاهی با هدف کمک به آنها را توسعه دهیم و همچنین به روزرسانی سامانه‌ها، بهبود خدمات و هوشمندسازی برخی دیگر از اقداماتی است که در دستور کار ما قرار دارد.

حسن‌زاده راه‌اندازی چت جی پی تی مبتنی بر پایان‌نامه را یکی از اقدامات سال آینده عنوان کرد و توضیح داد: در حال حاضر برای جستجوی پایان‌نامه‌ها در سامانه ایرانداک یک یا ترکیبی از چند کلیدواژه جستجو می‌شود. استفاده از چت جی پی تی به این صورت است که یک پرسش برای چت جی پی تی ارسال می‌شود و پاسخ آن به صورت متنی با صوتی پاسخ می‌دهد. ما همین کار را برای پایان‌نامه‌ها، مقالات و سایر اسناد موجود در سامانه‌های ایرانداک انجام خواهیم داد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌های سال آینده ما توسعه شبکه ملی کتابخانه‌های دانشگاهی، سامانه انتشارات دانشگاهی و تجمیع همه دیتابیس‌ها در یک پلتفرم نوین است که بتواند خدمات ارزنده‌ای به پژوهشگران ارائه کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دیدار نوروزی دکتر سالاری با جمعی از حامیان دولت در استان بوشهر / تصاویر
  • پلی شگرف از دشتستان تاکالیفرنیای جنوبی ‌
  • دیدار با خانواده سردار شهید اصغرعدالت و ذکر خاطرات شهید در اولین روزهای سال نو / تصاویر
  • آخرین آهنگر برازجان، آخرین نجوای تاریخ
  • پیگیری مسائل و مشکلات جاده ای توسط مسئولین بخش ارم / تصاویر
  • دهن اسب آبی کم بود باسن ترامپ هم اضافه شد!
  • روستای قلعه سفید؛ تحول به مقصدی گردشگری
  • برگزاری آیین معارفه دو مدیر جوان در پتروشیمی مرجان / تصاویر
  • یک دشتستانی مدیر بانک ملی در استان مرکزی شد
  • اجرای جنگ شادی و تجلیل از نویسندگان و بازنشستگان شهر وحدتیه / تصاویر اختصاصی
  • ارائه کلیه خدمات تخصصی در کلینیک دندانپزشکی پارس/ اولویت سال ۱۴۰۴ راه‌اندازی CBCT و دیجیتالی کردن مجموعه است
  • آموزش و پرورش را تحقیر نکنید!
  • ناخدا عباس دیّری، فرشته نجات دریا
  • اولین جلسه شهردار برازجان با مدیران و پرسنل جهت ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان در سال جدید برگزار شد
  • ما رزومه مثبت داریم؛مسئولان کمک کنند/ آموزش و پرورش هیچ انرژی مثبتی به ما نداد
  • .: رضا امام حسنی حدود 19 ساعت قبل گفت: درود بر این نگاه ...
  • .: محمد حدود 20 ساعت قبل گفت: با انتخاب خانم مظفری ...
  • .: نسرین 1 روز قبل گفت: رسا و شفاف ...
  • .: جواب علوم پزشکی بوشهر(عبدالله همیشگی) 1 روز قبل گفت: اگر کیهان و کیهانیان ...
  • .: یوسف قیصی زاده حدود 4 روز قبل گفت: احسنت بر دکتر خشایار ...
  • .: رضا حدود 4 روز قبل گفت: اسب آبی پیشش لنگ ...
  • .: مهدی حدود 5 روز قبل گفت: دقیقا درست فرمودی. عمرمون ...
  • .: احمدی حدود 5 روز قبل گفت: هر غریبه ای استاندار ...
  • .: جوان حدود 5 روز قبل گفت: سلام و تشکر از ...
  • .: دانشگاهی حدود 5 روز قبل گفت: ای بنازوم قلمته! هزار ...