امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 اسفند 1403 - 10:28

اتحادخبر: عضو هیئت اجرایی فدراسیون دوومیدانی در واکنش به احتمال اعزام فصیحی و تفتیان به رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: اعزام‌ها بر اساس نتایج واقعی انجام می‌شود و بودجه را صرف استعدادها خواهیم کرد.

اتحادخبر: عضو هیئت اجرایی فدراسیون دوومیدانی در واکنش به احتمال اعزام فصیحی و تفتیان به رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: اعزام‌ها بر اساس نتایج واقعی انجام می‌شود و بودجه را صرف استعدادها خواهیم کرد.

غیاثی: اعزام‌ دونده‌ها به قهرمانی آسیا براساس نتایج واقعی انجام می‌شود

به گزارش مهر؛ تیمور غیاثی در خصوص روند انتخاب ملی‌پوشان برای اعزام به رقابت‌های قهرمانی آسیا کره جنوبی اظهار کرد: ظرف چند روز آینده قرار است جلسه‌ای در این رابطه داشته باشیم تا ملی‌پوشان مستعد را بر اساس رکورد و عملکردی که احتمال می‌رود بتوانند در این رویداد داشته باشند را را بررسی و سپس نفرات نهایی را انتخاب کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: ما قصد داریم افرادی را انتخاب کنیم که حداقل به دوره بعد صعود کنند. در سال‌های گذشته، برخی از ورزشکاران با ثبت رکوردهای لازم برای ورود به تیم ملی و اعزام به بازی‌های آسیایی نمایش خوبی داشتند اما در ادامه با عملکرد ضعیف و حذف زودهنگام به کشور بازگشتند.

غیاثی در مورد تأثیر اردوهای متمرکز فدراسیون و احتمال کسب نتیجه ملی‌پوشان در رقابت‌های قهرمانی آسیا گفت: از آنجایی که فعلاً بچه‌ها درگیر اردوهای سنگین هستند چندان نمی‌شود در رابطه با نتایج آنها در مسابقات رسمی صحبت کرد. مسلماً از برگزاری اردوها و تأثیر آن بر روند آماده سازی ملی‌پوشان رضایت داریم. برنامه‌های مهمی داریم که در تلاش هستیم قبل از اعزام به آسیا آنها را به درستی اجرا کنیم.

عضو هیئت اجرایی فدراسیون دوومیدانی با اشاره به برنامه‌های فدراسیون عنوان کرد: مسابقات جام رمضان، جام امام رضا در اردیبهشت و در نهایت مسابقات قهرمانی کشور از جمله رویدادهای مهمی هستند که در دو ماه نخست سال برگزار خواهد شد تا ترکیب نهایی جهت اعزام به قهرمانی آسیا مشخص شود. ولی در مجموع نسبت به آینده دل‌مان روشن است اگر غیر از این بود همین حالا جمع می‌کردیم و از فدراسیون می‌رفتیم.

غیاثی: اعزام‌ دونده‌ها به قهرمانی آسیا براساس نتایج واقعی انجام می‌شود

غیاثی در پاسخ به این پرسش که قرار بود فدراسیون تعداد مسابقات را قبل از قهرمانی آسیا بیشتر کند اما عملاً این اتفاق رخ نداده است؛ گفت: زمانی که فدراسیون با سرپرست اداره می‌شد قبل از اعزام تیم به مسابقات آسیایی ۵ مسابقه برگزار شد و حالا ما فقط ۳ رویداد خواهیم داشت. هدف ما هنوز در جای خود با قوت باقی است اما این موضوع را فراموش نکنیم که در زمان سرپرستی تابستان بود و فصل مسابقات ما تا قهرمانی آسیا آنقدر فرصت نداریم که بتوانیم بیشتر از ۳ مسابقه را برگزار کنیم. پس از پایان رقابت‌های قهرمانی آسیا اما بر اساس تقویم جایزه بزرگ‌ها مختلف را خواهیم داشت.

وی در مورد حضور فرزانه فصیحی و حسن تفتیان در اردوهای برون مرزی نیز عنوان کرد: قطعاً از موفقیت ملی‌پوشان در رویدادهای برون مرزی خوشحال می‌شویم ولی هر دوی این عزیزان بدون اطلاع به فدراسیون و حتی مجوز شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان در این مسابقات شرکت می‌کنند. از گذشته هم روال همین بود و این اتفاق در دوومیدانی تازگی ندارد.

عضو هیئت اجرایی فدراسیون دوومیدانی درباره اعزام فصیحی به مسابقات قهرمانی جهان داخل سالن در نوروز ۱۴۰۴ گفت: هنوز هیچ چیز قطعی شده نیست. فارغ از کسب ورودی توسط فصیحی باید دید که او چه نتیجه‌ای را می‌تواند در این مسابقات به دست بیاورد. هیچ ورزشکاری را صرفاً برای حضور در یک مسابقه راهی نخواهیم گرفت. کسب نتیجه هم برای فدراسیون در اولویت است. پس از این و برای اعزام‌ها قرار است مو را از ماست بیرون بکشیم و به راحتی اعزامی در فدراسیون انجام نخواهد شد. بودجه دولتی صرف استعدادها خواهد شد.

غیاثی در مورد واکنش حسین رسولی به رأی کمیته انضباطی گفت: هدف ما این است که این ورزشکار را نسوزانیم در همین راستا هم فدراسیون دوومیدانی هر چند وظیفه نداشت ولی بابت درخواست رسولی به کمیته انضباطی نامه زد و به نوعی سفارش او را کرد ولی در ادامه باز هم شاهد رفتارهای غیر حرفه‌ای از او هستیم. هر کسی که زیر نظر قانون کار کند ما از او حمایت خواهیم کرد و هر کسی که دوست دارد شکل دیگری به فعالیت خود ادامه دهد می‌تواند به مسیر خود ادامه دهد. در فدراسیون برای هیچکس تفاوتی قائل نخواهیم شد حتی اگر آن فرد بزرگ‌تر از رسولی باشد. هر کسی برخلاف قانون عمل کند به خودش جفا کرده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • حضور 4 بوشهری در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 25 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...