امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 31 مرداد 1403 - 11:04

اتحادخبر- عبدالرسول جوادی بالاجاده: آقای رئیس جمهور ! با اعتماد اکثریت ملت ایران سکاندار مدیریت اجرایی کشور شده اید. این در صورتی بود که؛فاقد هرگونه برنامه اجرایی مدون وکمترین شناخت از برنامه ها و سیاست‌ها و نحوه مدیریت اجرایی کشور در مناظرات انتخابات بدست می آمد که قالب آن پاسخ به آیاها و اماها، بگوها و مگوهای جریانی دولت‌های پیشین بوده است،که چیزی جز ابهام عاید مردم نشده است!

سخنی با رئیس جمهور محترم

عبدالرسول جوادی بالاجاده

آقای رئیس جمهور ! با اعتماد اکثریت ملت ایران سکاندار مدیریت اجرایی کشور شده اید.
این در صورتی بود که؛فاقد هرگونه برنامه اجرایی مدون وکمترین شناخت از برنامه ها و سیاست‌ها و نحوه مدیریت اجرایی کشور در مناظرات انتخابات بدست می آمد که قالب آن پاسخ به آیاها و اماها، بگوها و مگوهای جریانی دولت‌های پیشین بوده است،که چیزی جز ابهام عاید مردم نشده است!

ازاین بین،مهمترین برنامه اجرایی راهبردی دولت خود را پس از موفقیت،
 برنامه«"سند هفتم توسعه و اجرای حداکثری آن"»در دولت چهاردم بر شمردی که بسیار تعجب آور بود!نظربه  اینکه ؛دولتی با این سادگی و بدون آشنایی و اشرافی از موضوعات اساسی کشور و فاقد هرگونه برنامه ای اعلام دارد؛چنان میکنم و فلان میکنم و وعده و وعیدهای انتخاباتی،موفقیتی چون اعتماد مردم برای تشکیل دولت را بدست آورده است،جای تأمل دارد؟!
ازمحتوای سخنانت که به سادگی وروان  غریب،کمیاب و نادر همراه با روایات و آیات قرآن و نهج البلاغه بردرستی و صداقت،خلوص و پاسخگویی به مسئولیت و عملکرد که ریشه‌های از بوی و طعم عدالت علوی را می‌دهد به کام مردم خوش آمد وجان دل شنیده و میلیونها شیدایی لحن وکلام سحر آمیزت  شده و نتیجه آن شد که؛منتخب مردم ایران عزیز شدیده اید!
ملت بزرگ ایران در کمال یأس و ناامیدی در عرفات انتخابات،درشرایط سخت گذار اقتصادی ومعیشت،تنها تیری که در کمان داشته اند را به امید آنکه؛" قلب تحریم، تورم،تبعیض،نابرابرها،فقر و تنگدستی"که خود بارها درمناظرات اشاره داشته و با زندگی هر ایرانی عجین شده است با تسلط شما برآیات قرآن کریم وحکمت ها وشیوه های حکمرانی وعدالت محوری که از نهج البلاغه علی ع و انتخاب کارشناسان و خبرگان متخصص که می گفته اید،دلبسته اند!
گفتمان ساده و روان و بی آلایش شما را همراه با صداقت کلامتان را به ضمانت پذیرفتند تا در این بازار غل و زنجیر زراندوزان،تزویز پیشگان"برای ایرانی آباد" گام‌هایی بردارید و بر عهدی که با مردم گذاشته اید، وفادار بمانیدو بر سیری غارتگران شکمباره و گرسنگی مظلومان از بیت المال مسلمین با عدالت علوی برخورد کنید و دیوار ضخیم تبعیض و نابرابری را تخریب و بر شکاف‌های عمیق اجتماعی فاصله کم کنید، تا همگان در سر یک سفره که شاه بیت کلام شمابود، بنشینند و سفره‌های رنگین مسئولان، مدیران و صاحبان زر و زور همرنگ سفره‌های مردم شود و به اصطلاح «#عدالت اجتماعی» رنگی به خود گیرد.
مردم با صفای وجود وسادگی کلامتان اعتماد کرده اند،تا اموال مسئولین را چرتکه کنید و آنچه که مازاد و به ناحق  از حقوق قانونی خود برداشته‌ اند به نام عدالت به خزانه ی بیت المال بازستانید.
آنچنان در اجرای امر،عدالت سایه گستر شود تا در درزیر آفتاب سوزان آن سایه‌ای نباشد که قارچ‌های سمی از زمین‌های نمور سر برآرد و چونان «چای دبش،دکل نفتی،خاوری‌ها و لوله‌های نفت تا عمق دریاها و ... و خبرهای اختلاس‌ها و سوء استفاده از منابع و...»اعتماد مردم را بزداید و افکارو ذهن آنان را در برابر «نابرابری های  عدالت اجتماعی» مکدر کند!
 انتظارات است که؛آنچنان عدالت سایه گستراند که در زیر لوای حاکمیت، حقوق‌های نجومی کارگزاران طعنه به حقوق‌های ناچیز بازنشستگان و مستمری بگیران و شاغلین نزند و عدالت در دریافت‌های کارگزاران باشد تا جائیکه دستگاه‌های متنعم از منابعی چون نفت و صندوقهای بازنشستگی،بانک‌ها و بیمه‌ها ،جزیره‌ای امن (بدون نظارت سازمانهای بازرسی ودیوان محاسبات کشور) و حیات خلوتی  برای واگذاری های بدون شرط و پرداخت تسهیلات ویژه به نورچشمی ها،سوگلی ها و مدیران خاص نباشد!تابا غارت سرمایه های بیت المال علاوه بر حقوق بدون چهارچوب ضوابط پرداختی های غیر رسمی داشته و به ریش ملت نخندند!
در بخش صنعت خودروسازی،قانون و ضوابطی طراحی شودتا؛خودروسازان را مکلف به اجرای قانون وتمکین به رعایت استانداردهای بین المللی نماید،نه اینکه د‌هها و صدها بخشنامه و دستورالعمل ها همچنان به صرف درآمد از محل فروش ارابه های مرگ باشند و خودروهای ایرانی فاقد کیفیت  با قیمت خودروهای خارجی برابری و حتی فزونی نموده  و هیچگاه قدرتی در تقابل با مافیای آن بر نیامده و به هیچ مرجعی پاسخگو نباشند!.

آقای رئیس جمهور:مردم خسته‌اند و دل مرده به آنکه؛ هر آنچه که در کشور می‌گذرد را گره در #تحریم اقتصادی می‌زنند و مردم،این ولی نعمتان را برخلاف شعارهای خدمتگذاری که می دهند!در هیچ جای معادلات نمی بینند وارج نمی دهند!
در بخش تامین قوت اولیه و نیازهای اساسی مردم با عدم نظارت دستگاههای مرتبط بازرسی حتی بر نحوه تولید و نظارت برپخت نانوایی‌ها با همه دار و دستکهای نظارتی چون سامانه‌ها و...

هنوز نانوایی‌ها نان ۳ هزار تومانی را برخی از سودجویان با افزودن چند عدد کنجد به ۱۰ هزار تومان می‌فروشند و اعتراض بجایی نمی رسد وکسی را توان مقابله با آن گردنکشان  نیست!
 از بازار بی صاحب،شوینده‌ها و لبنیات
 نمی گوییم!که دیگر توان خرید وبر سر سفره بردن پنیری هم برای اقشار آسیب پذیر مقدورنمی‌باشد و در این دوره گذار با قیمت های  افسار گسیخته تر به میدان تاخت و تاز آمدندوامان از مردم بریدند!
 در بخش دیگر تامین کالاهای اساسی ، مرغ هم  از سفره‌های مردم پر کشید و تخم مرغ هم با این روغن‌های بی‌کیفیت و با قیمت بالا دیگر کم کم آرزو خواهدشد ودست نایافتنی!
بماند که گوشت با قیمت نزدیک به ۷۰۰هزارتومانی جای خود را به متاعی لوکس داده واز سبد کالاهای خانوار خارج و داد بحال مردم از عواقب آن سوء تغذیه که خود الحمدلله پزشکی واشراف به عدم سوء تغذیه آن دارید!
 آقای رئیس جمهور:انگار در حوزه های نظارتی ،شهر بی‌کلانتر و قیمت خرید خدمات اجتماعی هر کی به هر کی شد.مسیرهای ایاب و ذهاب خودروهای شخصی هر روز به نرخی و اتوبوس‌های
 بی آرتی فرسوده و پاسخگوی جمعیت امروز جامعه  را نمی‌دهد،این در حالیست  که؛اکثر بهره‌گیران از خدمات اجتماعی مهاجرین افغانی می‌باشند که الحمدالله رشد جمعیتی آن در تراز رقابت با جمعیت ایرانی‌ها بالاتر رفته است که امید است در طرح اجرای بازگشت آنان اهمال کاری نشود!
آقای رئیس جمهور:گفته‌ها حکایتها ، نادیده گرفتن،خدمات و زحمات دولت‌های پیشین نیست،لیکن عمق معضلات به اندازه‌ای بزرگ و عمیق شده که قابل رویت نیست و سال‌ها به طول می‌انجامد تا سنگ عدالت گستری دولتی به ته چاله‌های ایجاد شده برسد .

آقای رئیس جمهور : خدمات و دستاوردها و تلاش ماندگار دولت سیزدهم ،( رئیس جمهور شهید) که با تمام وجود برای توسعه و پیشرفت ایران عزیز برای کاهش فاصله طبقاتی و احیای کارگاه‌ها و مراکز و...همت نموده اند،کاملا هویداست.
ولی سهم خواهان جریان‌های سیاسی و حکومتی در هر دولتی بسیارند و زراندوزان و تزویرگران که دور دولت‌ها را گرفته و عنان اختیار هرگونه عمل عدالت محورانه را از آن می‌زدایند و رییس دولت را خلع سلاح می‌کنند همیشگی دردی لاعلاج و رنج آور مدیریت کشور است.
 این را یادآور شدم که؛تامراقبت بیشتری داشته تا در دام صیادان زراندوز و تزویرگرانی که،فقط و فقط در پس تأمین منافع سیاسی و مالی جریان و گروه خاص و حتی منفعت های شخصی خود هستند در پیرامون دولت تازه شکل گرفته چهاردهم فرصت ومجالی برای  رشد پیدا نکنند که متاسفانه در برخی جایگاه‌ها بذرهای قارچی وآلوده دربرخی از حوزه های دولت چهاردهم خصوصادر انتخاب کابینه کاشته شده است که لازم است با سم‌هایی کشنده آفت زدایی فرمایید و آنچه در صداقت گفتار شما در انتخابات بود را جامه عمل بپوشانید که حقیقتا "مردم تشنه عدالت وحقیقت اندو چشم به دولت یار دوخته اند تا سایه عدالت را پررنگ‌تر از همیشه ببینند".

باشد تا در آینده ای نزدیک از عملکرد دولت چهاردهم بگوییم،بشنویم و بنویسیم و آیندگان ازان به نیکی یاد کنند.
خدایا چنان کن سرانجام کار
توخشنود باشی وما رستگار
«من التوفیق الصالحین»



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • تبیین تجربیات مبین انرژی در حوزه پدافند غیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • نخستین المپیاد ساحلی دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 25 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...