امروز: شنبه 28 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 خرداد 1403 - 07:46

اتحاد خبر:حسن تفتیان در مورد حضور در المپیک‌پاریس گفت: این سومین المپیک من است و شاید آخرین المپیکم باشد.

 

اتحاد خبر:حسن تفتیان در مورد حضور در المپیک‌پاریس گفت: این سومین المپیک من است و شاید آخرین المپیکم باشد.

 

سریع‌ترین مرد ایران: شاید پاریس آخرین المپیکم باشد/ رای شخصی ندهید!

به گزارش ایسنا، حسن تفتیان خود را برای حضور در رقابتهای 100 متر دوومیدانی بازی‌های المپیک پاریس آماده می‌کند.

سریع‌ترین مرد ایران که سهمیه المپیک را در حال حاضر از طریق رنکینگ کسب کرده است در مورد شرایط تمرینی خود به ایسنا گفت: خدا را شکر توانستم در مسابقاتی که دارای امتیاز برای سهمیه المپیک است شرکت کنم. هفته گذشته در تور جهانی فرانسه بهترین رکورد فصلم که زمان ۱۰.۲۸ ثانیه بود، را ثبت کردم و دوم شدم. تمریناتم را هم در فرانسه ادامه خواهم داد. در دو مسابقه، یک تور جهانی و قهرمانی کشور در تهران شرکت خواهم کرد و خدا را شکر با توجه به وضعیت رنکینگ کسب سهمیه من قطعی است. ان‌شاءالله با مسجل شدن سهمیه‌ها برای حضور قدرتمند راهی بازهای المپیک می‌شوم.

او ادامه داد: همانطور که می‌دانید این سومین المپیک من است و شاید آخرین المپیکم باشد. از این رو تمام تلاشم را می‌کنم تا با استفاده از تجربیات قبل و تمرینات خوبی که پشت سر گذاشتم اول از همه نماینده خوبی برای مردم کشورم در پر بیننده‌ترین و جذاب‌ترین رقابت ورزشی دنیا باشم. همینطور برای اولین بار در تاریخ ایران به فینال رقابت‌های المپیک راه پیدا کنم.

تفتیان در مورد برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون در تاریخ ۲۱ خرداد گفت: امیدوارم اعضای مجمع و خانواده دوومیدانی صرفا با توجه به پتانسیل افراد برای کمک به دوومیدانی رای بدهند تا ان‌شاءالله با آمدن رئیس جدید شاهد پیشرفت و بالا رفتن کیفیت دوومیدانی در ایران باشیم. همچنین دوستی و احترام متقابل به خانواده دوومیدانی را اولویت قرار دهد. از همین رو نماینده ورزشکاران، به نمایندگی از همه ورزشکاران باید رای بدهد نه اینکه به صورت شخصی یا با اعمال نظر برخی از افراد و گروه‌ها رای بدهند.

او ادامه داد: همانطور که در کمیسیون این دوستان را به عنوان نماینده انتخاب کردیم، باید با پیشکسوتان و ورزشکاران مطرح و افراد صاحب نظر مشورت کنند و در پایان با جمع‌بندی همه نظرات به فرد شایسته رای بدهند تا  برای چهار سال بتواند با تمام توان به دوومیدانی خدمت کنند.

تفتیان در مود وضعیت فدراسیون دوومیدانی بیان کرد: پس از تکرار دوران سرپرستی در فدراسیون دوومیدانی، خدا را شکر آقای مطیعی از روز اول برای برگزاری مجمع به فدراسیون آمد و به نظرم در این مدت کوتاه در فدراسیون دوومیدانی کارهای خوب و بنیادینی انجام گرفت که از جمله آن مقدمات برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون، برنامه ریزی برای کسب سهمیه و موفقیت ملی پوشان در بازیهای المپیک است. امیدوارم  مجمع در تاریخ مقرر برگزار شود که الحق و الانصاف برگزاری مجمع قبل از المپیک کار بزرگی بود.

او در مورد رسیدگی فدراسیون به وضعیت ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه المپیک دارند، گفت: در همان روزهای اول حضور آقای مطیعی و معتمدی طی جلسه‌ای همه ورزشکاران شانس سهمیه دعوت شدند، موضوعات و خواسته‌های همه بررسی و قرارداد بین فدراسیون و ورزشکار بسته شد. قرار بر این شد که تمام امکانات و رسیدگی و پیگیری‌های لازم از طرف فدراسیون انجام شود و ورزشکاران هم با آرامش کامل به فکر تمرین برای المپیک باشند. واقعا جا دارد از مجموعه فدراسیون دوومیدانی تشکر کنم.

سریع‌ترین مرد ایران در پایان گفت: برای همه ورزشکاران دوومیدانی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بچه‌ها در رقابت‌های انتخابی المپیک بدرخشند تا تیم دوومیدانی ایران در المپیک بزرگتر و با تعداد نفرات بیشتر باشد. علاوه بر این کسب مدال توسط ورزشکارانمان در غرب آسیا را تبریک می‌گویم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/26
  • ارتباط میکروپلاستیک‌های استنشاقی با سرطان ریه
  • استقلال آبروی ایران است؛ به همه بگویید «غول آسیا» از خواب بیدار شد
  • پیاده روی برای افراد مبتلا به آسم مفید است
  • نور زیاد در شب ممکن است عملکرد قلب را تغییر دهد
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • احداث پل فلزی روی دره گرمسیری برازجان؛ اتصال مستقیم و ایمن محلات
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/26
  • وقتی درمان تمام ماجرا نیست؛ ایمنی بیمار از مطب تا خانه
  • غلامرضا نوروزی ناظر آنتی دوپینگ و پزشکی بازی‌های آسیایی شد
  • آیا مردم در مصرف کالاهای اساسی صرفه‌جوتر شده‌اند
  • خواص شلیل در پیشگیری از دیابت و سلامت چشم‌ها
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • میدری در صف اول استیضاح‌ مجلس است | در عزل سالاری کار غیراخلاقی صورت گرفت | مدیریت وزارت کار زمینه‌ساز بحران است
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • پزشکیان: هیچگاه تسلیم نمی‌شویم و از حقوق خود با تمام توان دفاع می‌کنیم
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • آیین قدردانی از بازنشستگان آریاساسول برگزار شد
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • مدیریت ناترازی انرژی در فارس باید از حرف به عمل برسد
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • .: عرفان حدود 4 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 13 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 19 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 20 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 23 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 23 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 25 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 26 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...