امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 بهمن 1402 - 11:55
با یک هفتم قیمت نمونه خارجی؛

اتحادخبر: یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید داروی «تراستوزومب» مورد استفاده در درمان سرطان پستان و معده با یک هفتم قیمت نمونه خارجی شده است.

 

اتحادخبر: یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید داروی «تراستوزومب» مورد استفاده در درمان سرطان پستان و معده با یک هفتم قیمت نمونه خارجی شده است.

داروی سرطان‌های پستان و معده توسط دانش بنیان ها بومی سازی شد

به گزارش مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت دانش بنیان آریوژن فارمد در سال ۱۳۸۹ با هدف تولید بیوسیمیلارها برای حفظ و بهبود کیفیت زندگی بیماران تأسیس شد. تولید داروهای بیولوژیک پرمصرف با ساختار پیچیده با محوریت موضوعاتی چون رفع نیازهای دارویی بیماران صعب العلاج در کشور، بومی سازی کامل مراحل تولید و فراهم آوردن امکان تولید در مقیاس مصرف داخلی و خارجی و صادرات از اولویت‌های این شرکت است.

یکی از محصولاتی که به همت این شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی و کشور را عملاً از داروهای مشابه خارجی آن بی نیاز کرده است، «آریوتراست» با نام ژنریک «تراستوزومب» است. یک مونوکلونال آنتی بادی نوترکیب که علیه رسپتور اپیدرمال انسانی فاکتور رشد ۲ عمل می‌کند. این رسپتور به طور طبیعی بر سطح سلول‌های نرمال وجود دارد و باعث تنظیم میزان رشد و پرولیفراسیون سلولی می‌شود.

سلول‌های سرطانی پستان و معده در بعضی موارد دارای مقادیر زیادی از HER۲ بر روی سطوحشان هستند که باعث رشد سلول‌های سرطانی می‌شوند. آریوتراست با اتصال به HER۲ از فعالیت آن جلوگیری‌کرده و منجر به مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

آریوتراست در ویال های ۱۵۰ میلی گرمی و ۴۴۰ میلی گرمی به صورت پودر لیوفیلیزه تولید می‌شود و پس از رقیق سازی با حلال به صورت تزریق داخل وریدی، انفوزیون می‌شود.

محمدرضا یزدان‌نسب، کارشناس مطالعات بالینی شرکت آریوژن فارمد در خصوص عملکرد و کاربست این دارو گفت: حیطه اصلی شرکت ما، تولید داروهای خاص مثل داروهای سرطان و ام اس است و داروی آریوتراست یکی از جدیدترین محصولات شرکت محسوب می‌شود. این دارو، مشابه داروی داخلی هرسپتین و هدف اصلی این دارو، درمان سرطان پستان است.

وی با بیان اینکه این دارو، اکنون در فاز مطالعات بالینی است و پس از طی این دوره مجوز صادرات را هم دریافت خواهد کرد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بررسی اثرات دارو را در فاز چهار مطالعات بالینی در دست انجام داریم. این فاز، یکی از فازهای رسمی و مورد تائید رگولاتورهای داخلی و خارجی است به جهت اینکه ببنیم دارو در جمعیت غربال نشده ممکن‌است چه عوارضی را به دنبال داشته‌باشد و در این زمینه با پزشکان مختلفی در سرتاسر کشور در این مورد همکاری می‌کنیم. اطلاعات بیماران جمع‌آوری و آنالیز و نهایتاً یک گزارش رسمی تهیه و به رگولاتورهای خارجی ارائه می‌شود، نهایتاً این امر باعث می‌شود تا صادرات داروهای ما با سهولت بهتری انجام‌شود.

یزدان نسب همچنین، در خصوص ظرفیت تولید داروی آریوتراست، تصریح کرد: با بومی‌سازی آریوتراست، تمام نیاز کشور در خصوص این دارو تأمین می‌شود.

وی در خصوص قیمت تمام شده این محصول نسبت به نمونه مشابه خارجی اظهار داشت: قیمت آریوتراست حدود یک هفتم قیمت نمونه مشابه خارجی است.

به گفته یزدان‌نسب، اندونزی، مالزی، لبنان و کشورهای آفریقایی در فهرست مقاصد صادراتی شرکت آریوژن فارمد هستند و این شرکت در سال جاری به عنوان صادر کننده نمونه ملی شناخته شده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • خلیج فارس تا سه‌شنبه مواج است؛ بوشهر در آستانه گرمای ۵۰ درجه
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • بلاتکلیفی نیمکت استقلال و پرسپولیس/ گزینه بزرگ از دست دو مدعی پرید!
  • حضور 4 بوشهری در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی
  • آغاز خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده شبکه برق در سراسر کشور
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 25 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...