امروز: شنبه 18 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 11 شهريور 1402 - 11:08
امام جمعه موقت شیراز :

اتحادخبر: امام‌جمعه موقت شهر شیراز گفت: دولت سیزدهم اقدامات اثرگذار و مهمی انجام داده که در میان تمام دولت‌های گذشته سرآمد است.

اتحادخبر: امام‌جمعه موقت شهر شیراز گفت: دولت سیزدهم اقدامات اثرگذار و مهمی انجام داده که در میان تمام دولت‌های گذشته سرآمد است.

اقدامات دولت سیزدهم اثرگذار است

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام سید ابو فاضل رضوی اردکانی ظهر جمعه در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شیراز بیان کرد: برخی از اقدامات موجب شده تا افراد زیادی به‌خاطر رفتار یک شخص دچار گناه شوند.

وی اضافه کرد: یکی از ویژگی‌هایی که در جمهوری اسلامی به آن تأکید ویژه‌ای شده است، تأمین امنیت برای آحاد مختلف مردم است؛ ازاین‌رو شاهد هستیم که اقداماتی در جامعه در حال انجام است که این شرایط در استان و کشور محقق شود.

امام‌جمعه موقت شیراز عنوان کرد: مجموعه اقداماتی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال انجام است، موجب تأمین امنیت اجتماعی و فردی می‌شود و لازم به ذکر است که در جمهوری اسلامی به هنجارشکنان اجازه فعالیت نخواهیم داد.

او یادآور شد: حجاب تنها برای زنان نیست؛ بلکه موضوع حجاب مسئله‌ای عامل و برای تمام آحاد جامعه است؛ ازاین‌رو هم زنان و هم مردان باید مسئله حجاب را رعایت کنند.

به گفته این مقام مسئول، اربعین حسینی یکی از بزرگ‌ترین اجتماع‌های شیعیان در جهان است و موجب شده تا نگاه تمام جهان به شیعیان معطوف شود.

امام‌جمعه موقت شیراز در خطبه‌های سیاسی نمازجمعه شیراز نیز بیان کرد: در دولت سیزدهم نزدیک به یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکن احداث شده است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات دولت سیزدهم بسیار خوب و اثرگذار بوده، اضافه کرد: در دولت سیزدهم سه هزار و ۵۰۰ بنگاه اقتصادی که رها شده نیز به چرخه تولید بازگشته است البته بزرگ‌ترین طرح اقتصادی دولت راه‌اندازی زنجیره گاز کشور با فعال‌سازی منطقه اقتصادی عسلویه است.

حجت‌الاسلام رضوی اردکانی در مورد فعالیت‌های صورت‌گرفته توسط بهزیستی فارس بیان کرد: اداره کل بهزیستی فارس رها و مدیریت این اداره کل در استان فارس به‌شدت ضعیف است.

وی اضافه کرد: اقدامات اداره کل بهزیستی فارس در شأن استان نبوده و مدیران ارشد کشور، استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید با ایجاد کمیسیون‌های نظارتی زمینه برخورد قانونی با مدیران ارشد بهزیستی فارس را فراهم کنند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/16
  • همدلی در میدان حادثه؛ همراهی صنعت و نیروهای امدادی برای مهار آتش در عسلویه
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/16
  • رضایی: توسعه شهرک‌های صنعتی مسیر اصلی حل مشکل اشتغال در دشتستان است
  • دشتستان در مسیر تکمیل زنجیره ارزش خرما؛ صنایع تبدیلی جان می‌گیرند
  • تأکید مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر بر بهبود شرایط اسکان فرهنگیان عسلویه
  • خلیج فارس کانون ال‌نینو؛ بوشهر آماده بارش‌های احتمالی
  • پایان رقابت کمانداران بوشهر و فارس در هفته فراجا؛ معرفی برترین‌های ریکرو و کامپوند
  • حضور اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خارگ؛ بررسی مسائل و مطالبات جزیره
  • استاندار بوشهر: تقویت زنجیره ارزش، محور ارتقای بهره‌وری در صنعت انرژی است
  • افتخارآفرینی بانوی دشتستانی در عرصه ملی؛ کمیته «الهه بلوکی» برترین کمیته بانوان سبک آریا رزم کشور شد
  • سردار خسروی: امنیت مرزها در گرو تعامل نزدیک مرزنشینان و مرزبانان است
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 6 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 10 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 11 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 11 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 12 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 12 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 19 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 26 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 28 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...