امروز: سه شنبه 05 فروردين 1404
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 فروردين 1402 - 11:40
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس:

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از رفع مشکلات اجرایی طرح‌های زیرساختی در ناحیه صنعتی خفر خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی در تلاشیم این ناحیه صنعتی تا پایان امسال به مرحله واگذاری زمین برسد.

 

اتحادخبر: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از رفع مشکلات اجرایی طرح‌های زیرساختی در ناحیه صنعتی خفر خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی در تلاشیم این ناحیه صنعتی تا پایان امسال به مرحله واگذاری زمین برسد.

عملیات اجرایی ناحیه صنعتی خفر شتاب می‌گیردعکس آرشیوی است.

به گزارش ایسنا؛ سید مصطفی هاشمی در جلسه بررسی موانع و مشکلات اجرای طرح‌های زیرساختی ناحیه صنعتی شهرستان خفر گفت: با توجه اهتمام جدی در مسئولان شهرستان برای رفع مشکلات و موانع، امیدواریم امور اجرایی و طرح‌های زیرساختی این ناحیه صنعتی شتاب گیرد.

او با بیان اینکه وجود برخی موانع سبب تاخیر در اجرای طرح‌های زیرساختی شده بود، افزود: با جلساتی که در شهرستان برگزار شد این موانع رفع و عملیات اجرایی در دستورکار قرار گرفت.

هاشمی از تامین اعتبار اولیه برای اجرای زیرسازی ،خیابان کشی و معابر این ناحیه صنعتی خبر داد و گفت: این طرح اردیبهشت امسال در برنامه این شرکت قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس ادامه داد: بر اساس برنامه زمان بندی، تامین زیرساخت‌های مورد نیاز این ناحیه صنعتی نظیر برق نیز در دستور کار قرار گرفت که امیدواریم با همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان هرچه سریعتر این ناحیه صنعتی را آماده واگذاری کنیم.

هاشمی با بیان اینکه مهمترین زیرساخت این شهرک صنعتی تامین آب است، عنوان کرد: باتوجه به صدور مجوز حفر و رفع مشکلات اجرایی، عملیات حفاری آغاز و تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود:پس از حفر چاه آب، عملیات اجرایی خط انتقال و ساخت مخزن نیز در برنامه قرار می‌گیرد.

او با اشاره به پیگیری‌های نماینده مردم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی برای راه‌اندازی این ناحیه صنعتی گفت: امیدواریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی و پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس بتوانیم در یک برنامه زمان بندی برق و گاز این ناحیه صنعتی نیز تامین کنیم.

هاشمی افزود: مطالعات زیست محیطی این ناحیه صنعتی نیز انجام وطیف گسترده‌ای صنایع تا رده ۶زیست محیطی می‌توانند در این ناحیه مستقر شوند.

او با اشاره به اینکه مساحت فعلی این ناحیه صنعتی حدود۵۰هکتار است، گفت: این ناحیه صنعتی در فازهای بعدی و با اجرای طرح های توسعه ظرفیت توسعه تا بیش از ۱۰۰هکتار را خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان خفر بویژه در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی، خاطرنشان کرد: ایجاد این ناحیه صنعتی با هدف فراهم کردن شرایط جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار و توسعه صنعتی در این منطقه انجام شده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: جعفری مهرداد حدود 2 روز قبل گفت: آقای دکتر خواجه حسنی ...
  • .: محمود قاسمی حدود 4 روز قبل گفت: احسنت برشما. خوب نوشتید. ...
  • .: صادق حدود 4 روز قبل گفت: درود وسپاس خانم جلالیان.سال ...
  • .: داود حدود 4 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 5 روز قبل گفت: باز امشو دیدمک از ...
  • .: مهیار حدود 5 روز قبل گفت: مطالب بحق استاد واقعا ...
  • .: علی بخش بامری حدود 5 روز قبل گفت: متن رییس جمهورخیلی عالی ...
  • .: مرتضی اصغری حدود 6 روز قبل گفت: سلام جناب آقای نکیسا ...
  • .: محمد حدود 8 روز قبل گفت: بهتره گفته بشه چهارشنبه ...
  • .: علیکرم افشار حدود 8 روز قبل گفت: با درود به استادقلم ...