امروز: پنجشنبه 02 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 اسفند 1401 - 14:11
شهردار وحدتیه در نشست با اصحاب رسانه مطرح کرد:

اتحادخبر: شهردار شهر وحدتیه روز سه شنبه ۱۶ اسفندماه در نشست با اصحاب رسانه عملکرد این شهرداری در سال جاری را تشریح کرد.به گزارش خبرنگار اتحاد خبر،  حسین ارشدی در خصوص آسفالت خیابان ها و معابر این شهر اظهار داشت: سهمیه دریافتی ما از قیر ۱۱۷ تن بود که چهار کوچه و یک خیابان را موفق به آسفالت کشی شدیم و حدودا ۵هزارمتر مربع آسفالت در سال...

اتحادخبر- زینب رنج کش: شهردار شهر وحدتیه روز سه شنبه ۱۶ اسفندماه در نشست با اصحاب رسانه عملکرد این شهرداری در سال جاری را تشریح کرد.



به گزارش خبرنگار اتحاد خبر،  حسین ارشدی در خصوص آسفالت خیابان ها و معابر این شهر اظهار داشت: سهمیه دریافتی ما از قیر ۱۱۷ تن بود که چهار کوچه و یک خیابان را موفق به آسفالت کشی شدیم و حدودا ۵هزارمتر مربع آسفالت در سال جاری داشتیم.

وی در خصوص دفع آبهای سطحی شهر وحدتیه عنوان کرد: سیل آذر ماه 1399 وحدتیه برایمان تجربه و زنگ خطری شد  تا بتوانیم اکنون شهری امن و ایمن داشته باشیم و این امر با احداث دیوار حفاظتی ، اصلاح پل ها و کانال های دفع آب های سطحی ممکن خواهد شد. اکنون نیز برای اولین بار با گرفتن مشاور برای دفع آب های سطحی می خواهیم به این مهم اساسی تر بپردازیم.

 


ارشدی با تاکید بر کوهپایه ای بودن شهر وحدتیه عنوان کرد: هزار و 670 هکتار زمین و مراتعمان  را برای توسعه نفتی و عمران احصا کردیم. بخاطر این توسعه تخریب هایی انجام شد که این تخریب ها نفوذ پذیری سطح خاک و روان آب ها را ایجاد می کند پوشش گیاهیش را ازبین می برد و این ها همه باعث می شود سیلاب در سطح شهر بیشتر طغیان کند و نیازمند مطالعه بیشتری بود که اکنون مشاورمان در این حوزه در حال تحقیق است تا برای ایجاد سد و بندها برای جلوگیری از سیلاب ها چاره ای اندیشیده شود تا شهر امنی درخصوص سیل داشته باشیم.
او گفت: سه پروژه را معرفی کردیم که اعتبار دو پروژه آن از محل اعتبارات مسئولیت های اجتماعی نفت و در سفر اول رئیس جمهور تصویب شد و این پروژه ها جاده سلامت و سالن اجتماعات با اعتبار 50 میلیارد تومان است که 41 میلیارد آن برای فاز اول جاده سلامت و 9 میلیارد دیگر نیز برای فاز اول سالن اجتماعات 500 نفره است.

 

شهردار شهروحدتیه در خصوص پروژه های عمرانی خود گفت: احداث دیوار حفاظتی را داریم که از محل تملک دارایی تخصیص داده شده که یکی از آن ها دره شیر بادامک ،دیگری خیابان شهدا که برای ما بسیار ارزشمند داست زیرا بحث سیل و بهداشت و توسعه عدالت اجتماعی مطرح است .
حسین ارشدی در خصوص پروژه های در دست ساخت و یا پایان یافته گفت: جاده استادیوم شهید پاسالار را داشتیم که به اتمام رسید و خیابان سعادت که نیمه کاره بود و به اتمام رسید، پارک بهاران که بسیار رویش وقت گذاشته ایم در گام های آخر خود قرار دارد و امیدواریم روز 20 اسفند روز وحدتیه را در همین پارک جشن بگیریم و اگر تاآن روز تمام نشود قطعا تا عید حتما تمام می شود.


ارشدی افزود: ما از بودجه و اعتباری که دولت انقلابی به ما پرداخت کرده است هشت میلیارد و 600 میلیون تومان فقط معوقات پرداخت کرده ایم به تامین اجتماعی، حقوق، پیمانکاران و ... کمتر از شش ماه توانستیم کل معوقاتمان را به روز کنیم.

 


او از پروژه های شاخص شهرداری وحدتیه گفت: احداث و آسفالت خیابان کوهپایه، ساحلی و ولیعصر و شهدا همه در حال کار است. در تلاشیم زیر ساخت هایشان را برای آسفالت فراهم کنیم و امیدواریم در جلسه بعد با اصحاب رسانه بخشی از این ها آسفالت شده باشد و یا تمام شده باشد.
شهردار شهر وحدتیه گفت: در مورد شهربازی بگویم که استاندارد های لازم را نداشت و نتوانست مجوز بگیرد، آنرا چمع آوری کرده و بجای آن بازارچه بومی محلی ساختیم و وسیله های استاندارد شهربازی را به پارک بهاران منتقل کردیم تا از آن استفاده کنیم. این بازارچه بومی و محلی در محل چهارراه خلیج فارس و شهربازی قدیم در ردیف پروژه های ارزش افزوده مجوز گرفته شده و روی آن کار می کنیم.


حسین ارشدی در پاسخ به سوال خبرنگار اتحادخبر در خصوص برنامه برای 20 اسفند روز وحدتیه از سوی شهرداری گفت: آن روز به پاس گرامیداشت روز وحدتیه، نیمه شعبان و فرارسیدن سال نو برنامه های بسیار متنوعی داریم که امیدواریم در روز جمعه همین هفته بتوانیم روز مفرحی برای مردم شهر وحدتیه فراهم کنیم و از همین جا مردم را جهت شرکت در آئین جشن این روز دعوت به شرکت می کنیم.









کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1401/12/18 - 07:42
1
1
در این نقطه الحمد الله مدیرانی بومی و منشا نیروهای خوب و سالم و پاک که مایه کباهات میباشد وشهر وحدتیه انشالله با این نیروهای فعال ودلسوز در زمره شهرهای تراز اول کشور که جایگاه حقیقیش هست میرسد افرین بر ارشدی عزیز
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان عسلویه
  • مهرِ همدلی در سعدآباد؛ ۳۰۵ میلیون تومان برای بسته‌های تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار
  • منطقه آزاد بوشهر مرکز ثقل صنعت و تجارت جنوب ایران
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • ۴ نشانه خاموش کمبود ویتامین K
  • روزنامه اصولگرا :کسانی که در شب‌های نخست تجمعات خیابانی حضور داشتند و کم کم فاصله گرفتند، دشمن یا بی‌تفاوت نیستند؛ شعارهای سیاسی آزارشان داد
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • مهاجری: بدون زیرساخت، صعود تیم‌های بوشهری ممکن نیست
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/31
  • پس از بایکوت کردن رسانه‌ها، «تلویزیون ترامپ» راه اندازی شد!
  • سردار آزمون: در ۴۰ سالگی مربی تیم ملی می‌شوم!
  • توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی و نوسازی تجهیزات کالاهای اساسی اولویت استان است
  • افزایش قیمت طلا متوقف شد
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • .: عرفان حدود 10 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 12 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 18 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 24 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 25 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 28 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 28 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 30 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...