امروز: شنبه 21 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 بهمن 1401 - 12:08

اتحادخبر: حجم موجودی آب ۲۰ سد مهم برای مصارف شرب و کشاورزی کشور از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه) تا ابتدای بهمن‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بین ۲۵ تا ۷۵ درصد کاهش داشته است و تنها یک سد کاهشی بیش از ۷۵ درصد را دارد. گرچه وضعیت بارشی کمی بهتر شده است، با این‌ حال هنوز اثر این بارش‌ها در وضعیت ذخایر سدها نمایان نشده و در مجموع...

 

اتحادخبر: حجم موجودی آب ۲۰ سد مهم برای مصارف شرب و کشاورزی کشور از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه) تا ابتدای بهمن‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بین ۲۵ تا ۷۵ درصد کاهش داشته است و تنها یک سد کاهشی بیش از ۷۵ درصد را دارد.




به گزارش اقتصادی ایرنا، گرچه وضعیت بارشی کمی بهتر شده است، با این‌ حال هنوز اثر این بارش‌ها در وضعیت ذخایر سدها نمایان نشده و در مجموع میزان ورودی آب به سدها با کاهش ۲۱ درصدی همراه است. علاوه‌ بر آن ۲۰ سد از مجموع سدهای مهم شرب و کشاورزی از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه هرکدام با کاهشی از ۲۵ تا ۷۵ درصد روبه‌رو شده‌اند و یک سد نیز کاهشی بیش از ۷۵ درصد را تجربه کرده است.

بر اساس تازه‌ترین گزارش دفتر اطلاعات و داده‌های آب شرکت مدیریت منابع آب ایران، چاه نیمه‌های سیستان و بلوچستان از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه ۱۳۱ میلیون مترمکعب موجودی آب دارند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۶ درصد کاهش دارد. میزان پرشدگی چاه نیمه‌ها به ۹ درصد رسیده است.

همچنین در این مدت، سد ساوه در استان مرکزی با ۴۹ میلیون مترمکعب حجم مخزن ۵۶ درصد کاهش نسبت به پارسال دارد و درصد پرشدگی آن نیز ۱۸ درصد است.

بر پایه این گزارش، سد شهید رجایی مازندران ۳۴ میلیون مترمکعب موجودی آب دارد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۶ درصد کاهش دارد که به معنای ۲۱ درصد پرشدگی است.

سد شمیل و نیان در استان هرمزگان با ۴۵ میلیون مترمکعب موجودی آب با کاهش ۵۵ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال روبه‌رو شده است و درصد پرشدگی کنونی این سد ۴۵ درصد است.

در مدت یاد شده، سد تهم زنجان موجودی ۱۳ میلیون مترمکعب آب را ثبت کرده است که در مقایسه با زمان مشابه در سال آبی گذشته ۵۵ درصد کاهش نشان می‌دهد. میزان پرشدگی این سد هم ۱۵ درصد است.

سد نهرین در خراسان جنوبی از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه یک میلیون مترمکعب حجم موجود آب دارد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۵ درصد کاهش‌یافته است. درصد پرشدگی فعلی این سد ۱۳ درصد است.

سد شهر بیجار گیلان نیز ۴۶ میلیون مترمکعب آب دارد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۳ درصد کاهش‌یافته که درصد پرشدگی این سد هم ۴۴ درصد است.

سد طرق در خراسان رضوی از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه هفت میلیون مترمکعب موجودی آب دارد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۷ درصد کاهش نشان می‌دهد و درصد پرشدگی آن نیز اکنون ۲۲ درصد است.

سد دوستی خراسان رضوی هم ۱۹۰ میلیون مترمکعب آب دارد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۶ درصد کاهش دارد و درصد پرشدگی آن ۱۶ درصد است.

موجودی آب در مخزن سد تنگوئیه سیرجان کرمان در حالی به رقم هشت میلیون مترمکعب رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۴ درصد کاهش دارد. درصد پرشدگی فعلی این سد هم ۲۱ درصد است.

سد اکباتان و آبشینه همدان گرچه اندکی بهبود وضعیت پیدا کرده، اما همچنان از وضعیت اسفناکی برخوردارند، به‌طوری‌که موجودی فعلی آب آن یک میلیون مترمکعب است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد. درصد پرشدگی این سد که پیشتر سه درصد بود تا ۸ بهمن‌ماه به چهار درصد افزایش‌یافته است.

موجودی آب در سد سفیدرود گیلان به رقم ۱۶۰ میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۲ درصد کاهش داشته و میزان پرشدگی در حال حاضر این سد هم ۱۵ درصد است.

سد ۱۵خرداد در حوضه آبریز قم رود فقط ۴۹ میلیون مترمکعب موجودی آب دارد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۱ درصد کاهش‌یافته است. میزان پرشدگی فعلی این سد نیز ۲۶ درصد است.

سد ایلام ۲۰ میلیون مترمکعب آب دارد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال با کاهش ۴۰ درصدی همراه شده و میزان پرشدگی فعلی آن نیز ۳۲ درصد است.

در این مدت، سد نسا کرمان هم با داشتن ۷۴ میلیون مترمکعب موجودی آب کاهش ۴۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد.

موجودی آب در سد کرخه ۸۰۱ میلیون مترمکعب است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد. سد کرخه اکنون ۱۵ درصد پرشدگی دارد.

سد استقلال در استان هرمزگان هم در مدت یاد شده با داشتن ۱۵۲ میلیون مترمکعب موجود آب نسبت به پارسال ۳۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد. درصد پرشدگی فعلی این سد هم ۶۳ درصد است.

سد سرنی در استان هرمزگان با داشتن ۲۷ میلیون مترمکعب موجودی آب نسبت به سال آبی پارسال ۳۷ درصد کاهش دارد و درصد پرشدگی فعلی آن هم ۴۴ درصد است.

سد شیرین دره در استان خراسان شمالی هم ۲۲ میلیون مترمکعب موجودی آب دارد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش ۳۶ درصدی را نشان می‌دهد.

از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه سد کمال صالح استان مرکزی با ۳۱ میلیون مترمکعب موجودی آب با کاهش ۳۰ درصدی نسبت به پارسال روبه‌رو است.

سد رودبال داراب در استان فارس تنها سدی است که با داشتن ۹ میلیون مترمکعب موجودی آب از ابتدای سال آبی جاری تا ۸ بهمن‌ماه با کاهش ۷۷ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال روبرو شده است و درصد پرشدگی فعلی این سد هم ۱۱ درصد است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/19
  • ۵ پرونده تغییر کاربری اراضی در عالیشهر بررسی و تعیین تکلیف شد
  • فصل صید میگو در استان بوشهر ۲۳ شهریور به پایان می‌رسد
  • وجود پرستارنماها حاصل سال‌ها ضعف در نظارت است
  • مدیرکل شیلات بوشهر: توسعه اقتصاد دریامحور با علم و فناوری شتاب می‌گیرد
  • عزیزی خطاب به نظامیان آمریکایی: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
  • استاندار بوشهر: آمادگی برای مقابله با پیامدهای ال‌نینو افزایش یابد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/19
  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال+ جدول رده‌بندی
  • توقیف شناور فاقد هویت در آب‌های بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • دیار و تبار بوشهر ،باز هم تماشاگر از دست رفتن سرمایه‌های مدیریتی خود ؟
  • .: دشتستان حدود 6 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 8 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 12 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 13 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 16 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 16 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 18 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 19 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 20 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...