امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 بهمن 1401 - 10:28

اتحادخبر: یک روانشناس و کارشناس مذهبی در خراسان جنوبی ‌اظهار کرد: توجه به یک سری اصول و جزئیات در خواستگاری توسط خانواده پسر برای رسیدن به هدف لازم است‌.

 

اتحادخبر: یک روانشناس و کارشناس مذهبی در خراسان جنوبی ‌اظهار کرد: توجه به یک سری اصول و جزئیات در خواستگاری توسط خانواده پسر برای رسیدن به هدف لازم است‌.

 

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام قاسم فلسفی با اشاره به اینکه در ماه‌های رجب و شعبان خواستگاری‌ها رونق می‌گیرد، در مورد طرح مسئله برای اولین جلسه خواستگاری، گفت: مراسم خواستگاری در هر نقطه از کشور راه و روش خود را دارد؛ حتی در هر خانواده‌ای رسم و رسوم و آداب این کار متفاوت است اما معمولا استانداردهایی برای این کار در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به رفتار پسران و خانواده آنان در این جلسه، افزود: زمان خواستگاری باید از قبل تعیین شود؛ خانواده پسر باید قبل از حضور در خانه دختر، زمان و ساعت خواستگاری را با خانواده دختر هماهنگ کنند تا خانواده دختر بتوانند شرایط خواستگاری و خانه را برای حضور خواستگاران مهیا کنند.

 

فلسفی ادامه داد: خانواده پسر اگر بدون هماهنگی وارد خانه دختر شوند، شاید خانواده دختر و وضعیت خانه به گونه‌ای باشد که پذیرش مهمان‌ها کمی به تاخیر بیانجامد و باعث سوء تفاهم و حس بی‌احترامی به خانواده پسر دست بدهد که اصلا خوشایند نیست.

وی بیان کرد: زمان خواستگاری بهتر است بعد ازظهر و یا ساعات اولیه شب باشد چراکه در این موقع از روز معمولا تمام اعضای خانواده و افراد تاثیرگذار دختر و پسر در خانه حضور داشته و می‌توانند در خواستگاری شرکت کنند.

 

فلسفی با بیان اینکه نباید افراد زیادی همراه پسر به خواستگاری بروند، تصریح کرد: مهم است که همه افراد خانواده ر

دوست دارند در این مراسم شرکت کنند، اما دقت کنید که حتما در این مورد تصمیم عاقلانه‌ای بگیرید چراکه رفتارها و کیفیت حضور در اولین جلسه خواستگاری بسیار مهم است.

 

این روانشناس اظهار کرد: در کشور ما رسم است در نوبت اول، بانوان که معمولا مادر پسر عضو اصلی آن‌هاست همراه با دختران یا یکی از بانوانی که احتمالا بزرگ تر فامیل است در مجلس خواستگاری حاضر می‌شوند.

فلسفی ادامه داد: خانواده داماد باید سعی کنند که تعداد افراد کم و انگشت شمار باشد و بهتر است یک نفر بزرگ‌تر، دانا و دارای قدرت بیان صحبت کند و اگر تمام مسئولیت را به بزرگتری که تحصیل کرده و دارای قدرت بیان است، بدهند، معمولا حرف‌ها منسجم‌تر خواهد بود و مقصود آن رساتر است.

 

وی با بیان اینکه لازم است خواستگاری برای بار اول رسمی و سنگین اجرا شود و از شوخی کردن بپرهیزند، افزود: در هر شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اگر در اولین جلسه گل به خانه دختر برده شود اثر روانی خوبی روی خانواده دختر خواهد داشت؛ حتی اگر خواستگاری به سرانجام نرسد.

فلسفی یادآور شد: تمام این اصول و جزئیات در به سرانجام رسیدن و یا نرسیدن یک ازدواج تاثیرگذار است و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...