امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 21 دي 1401 - 10:31
یحیی گل محمدی:

اتحادخبر: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازیکنانم هشدار داده بود که در بازی‌های جام حذفی باید تمرکز کامل داشته باشند و جای اشتباه نیست.

 

اتحادخبر: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به بازیکنانم هشدار داده بود که در بازی‌های جام حذفی باید تمرکز کامل داشته باشند و جای اشتباه نیست.

هشدار به بازیکنان داده بودم/لحظه آخر درباره بیرانوند تصمیم گرفتیم

به گزارش مهر، یحیی گل محمدی پس از پیروزی نفس گیر پرسپولیس در ضربات پنالتی مقابل ون پارس اصفهان در یک شانزدهم جام حذفی فوتبال گفت: به بازیکنانم هشدار داده بود که در بازی‌های جام حذفی باید تمرکز کامل داشته باشند و جای اشتباه نیست. در هر صورت خوشحالم به دور بعدی رسیدیم. از همه بازیکنان و کادرفنی تیم حریف تشکر می‌کنم که جانانه بازی کردند و نشان دادند تیم شایسته‌ای هستند. بیشتر دقایق بازی دست ما بود و تیم حریف هم لایه‌های دفاعی زیادی داشت.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: کاری که باید می‌کردیم این بود که سرعت بیشتری به بازی می‌دادیم. باید از ضربات ایستگاهی بهتر استفاده می‌کردیم. تیم حریف هم عملکرد خوبی در خط دفاعی و دروازه داشت. بدشانس هم بودیم.

گل محمدی ادامه داد: البته من اعتقادی به شانس در فوتبال ندارم اما می‌توانستیم زودتر به پیروزی برسیم و پنالتی را هم از دست دادیم. هر صورت در جام حذفی این اتفاقات پیش می‌آید و ممکن بود اتفاق بدی هم رخ دهد. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با اینکه از حریف عقب افتادیم، توانستند جبران کنند. در چنین لحظاتی فشار مضاعف به بازیکنان می‌آید. با این حال تیم جبران کرد و در ضربات پنالتی هم تمرکز خوبی داشتند و از همه آن‌ها هم تشکر می‌کنم که برای پیروزی در بازی زحمت زیادی کشیدند.

او در پاسخ به اینکه تصور کشیدن بازی به پنالتی را داشت، گفت: بله؛ به همین خاطر قبل از مسابقه تمرینات پنالتی را هم انجام دادیم.

سرمربی پرسپولیس درباره تغییر دروازه بان تیم برای گرفتن پنالتی‌ها و ورود علیرضا بیرانوند به جای احمد گوهری تاکید کرد: توپ خاصی روی دروازه ما نیامد و گوهری هم روی توپ‌هایی که وارد دروازه شد، مقصر نبود. ما چهار دروازه‌بان داریم و احمد هم یکی از آن‌ها است. حقش بود که در این جام بازی کند. به نظرم عملکرد خوبی داشت. در هر صورت در ضربات پنالتی بیرانوند نشان داد که پنالتی‌گیر ماهری است.

او درباره اینکه آیا باز هم در موقعیت مشابه بیرانوند را به زمین می‌آورد گفت: این مساله بستگی به جریان بازی دارد. ما می‌توانستیم بازیکنان دیگری را به زمین بیاوریم. در لحظات پایانی به این نتیجه رسیدیم بیرانوند به خاطر توانایی در گرفتن پنالتی‌ها می‌تواند درون دروازه قرار گیرد. البته هر دو نفر پنالتی گیرهای خوبی هستند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...