امروز: چهارشنبه 01 اسفند 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 دي 1401 - 10:48
معاون استانداری فارس:

اتحادخبر:  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه اگر به اصالت‌ها و ریشه‌ها توجه نکنیم، متضرر خواهیم شد، گفت: توجه به نکات و مسائل فرهنگی باید اولویت مسئولان باشد.

اتحادخبر:  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه اگر به اصالت‌ها و ریشه‌ها توجه نکنیم، متضرر خواهیم شد، گفت: توجه به نکات و مسائل فرهنگی باید اولویت مسئولان باشد.

مسائل فرهنگی اولویت مسئولان باشد

به گزارش ایسنا؛ اسماعیل محبی‌پور در نشست شورای اداری در محل فرمانداری شهرستان داراب به بیان وظایف این شورا پرداخت و گفت: ایجاد هماهنگی در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی و نهادها و ارگان‌های مستقر در شهرستان برای بهره‌گیری بیشتر از توان آنها و محقق ساختن سیاست‌های دولت و برنامه‌های توسعه در شهرستان ، ایجاد وحدت رویه برای پیشرفت امور ، بررسی مسائل و مشکلات شهرستان و ارائه راه‌حل و مشورت برای رفع این مشکلات و تعریف نقش رؤسای ادارات برای مردم از مهمترین وظایف ابلاغی به شورای شهرستان و استان به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری فارس، محبی‌پور با تاکید براینکه مجموعه دولت مجموعه مجزایی از همدیگر نیست، گفت: اعتبارات از یک منبع یعنی دولت جمهوری اسلامی دریافت می‌شود و منشا همه اعتبارات یکی است اما برای اینکه بی انضباطی شکل نگیرد سرفصل‌هایی برای ادارات تعریف می‌شود.

او با بیان اینکه منشأ اعتبارات دولت و مقصد آن مردم هستند ، بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص مواردی که از سوی دستگاه‌های اجرایی مستقر در شهرستان پیشنهاد می‌شود را از دیگر وظایف ابلاغی به شوراهای اداری دانست و گفت: بررسی مسائل و مشکلات مطروحه از سوی ائمه جمعه و نمایندگان مردم در شهرستان‌ها نیز باید در اولویت شورای ادارای قرار بگیرد.

محبی‌پور با اشاره به اینکه مشکلات در هر شهرستان باید اولویت‌بندی شود ، گفت: جلسات از حالت تشریفاتی و صرفا سخنرانی باید خارج شود و فرماندار باید موضوعات ادارات را بررسی کند و جلساتی در شورای اداری برای حل این مشکلات تشکیل شود.

وی با بیان اینکه ایران باید چلچراغ منطقه از اقدامات زیرساختی از حمله پل‌سازی ، سدسازی و راه‌سازی باشد ، اظهار داشت: مسیر توسعه در ایران مسیری پیش‌رونده است و چون پیش می‌رویم طبیعی است که عقب ماندگی‌هایی هم داشته باشیم.

محبی‌پور ضمن بیان اینکه اگر با مشکلاتی در حوزه برق و گاز مواجه هستیم به دلیل کم‌کاری طی 10 سال گذشته بوده است، گفت: در دوران جنگ تحمیلی یک فضای معنوی و فرهنگی بر کشور حاکم شد و در کشور تفکری اقتصاد محور با شعار توسعه ایجاد شد و توسعه در سایر حوزه‌ها از جمله حوزه اجتماعی و فرهنگی کمتر مورد توجه قرار گرفت لذا در ابتدای دهه هفتاد با شبیخون و تهاجم فرهنگی رو به رو شدیم‌.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: ما در آستانه ارائه برنامه هفتم توسعه هستیم و علت معطلی در تدوین این برنامه انجام یک بازنگری اساسی در سند توسعه کشور است.

وی اضافه کرد: شورای فرهنگ عمومی استان با حضور آیت‌الله دژکام امام جمعه شیراز جان تازه‌ای گرفته است و جلسات این شورا به صورت مستمر و بسیار منسجم برگزار می‌شود. بنده پیشنهاد دادم که بودجه‌های این شورا باید در اختیار رئیس آن باشد و با نظارت ایشان هزینه شود تا بتوانیم شاهد بازخورد خوبی از اختصاص دادن این بودجه‌ها باشیم.

معاون استاندار فارس اضافه کرد: مسائل دینی با موضوعیت امام حسن مجتبی (ع) و ترویج رفتار و سکنات خاندان نسابه دو موضوع است که قابلیت مانور و کار کردن در داراب دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد. بدون شک هم اقشار پیشکسوت و هم جوانان به این موضوعات علاقمند هستند.

وی با اعتقاد به اینکه داراب باید کانون توجه جوان تشییع به امام حسن مجتبی(ع) باشد، گفت: تولد، شهادت، رفتار و جایگاه این امام بزرگوار باید به برنامه‌ها و رویداد در این شهرستان تبدیل شود و برنامه‌ها با محوریت نام این امام برگزار شود.

محبی‌پور اضافه کرد: اگر به اصالت‌ها و ریشه‌ها توجه نکنیم شهر و خانواده مثل یک درخت می‌شود که با یک طوفان از بین می‌رود و در تمام موضوعات متضرر خواهیم شد. توجه به نکات فرهنگی باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و مسئولان بومی وظیفه دارند اصالت‌ها را حفظ کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه خراب کردن شهر حربه دشمن است، گفت: دشمن تا زمانی که در مسیر پیشرفت هستیم از ما دست برنمی‌دارد و تنها راه برای مقابله با دشمنان این است که در مسیر قوی شدن قرار بگیریم، همچنان که دشمن در عرصه نظامی حریف ما نمی‌شود چرا که در این عرصه قدرتمند شده‌ایم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حمایت ستودنی فرماندار عسلویه از زنان پایتخت انرژی
  • مدیرعامل جدید پتروشیمی پردیس معرفی شد / تصاویر
  • برگزاری «رویداد جوانی جمعیت ایران» در شهرستان دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • آئین تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت پتروشیمی جم‌پیلن برگزار شد
  • اسامی داوران همایش استانی کتاب برگزیده مطالعات بوشهرشناسی اعلام شد
  • گرایش صنعت پتروشیمی به سامانه یكپارچه ERP پتروشیمی پردیس
  • پیام تبریک فرماندار دشتستان به مناسبت هفته سرباز گمنام آقا امام زمان (عج)
  • پرداخت تسهیلات برای ایجاد نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۷ مگاواتی در بوشهر
  • «اسماعیل ایدانی» شهردار بندر کنگان شد
  • خودکفایی ۱۵۰ هزار خانوار مددجوی کمیته امداد / اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال‌زایی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1403/11/30
  • مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است
  • برگزاری جلسه هم انديشی كارگروه بررسی منابع پتروشیمی‌ها به ميزبانی پتروشیمی زاگرس
  • سخنگوی دولت وارد سکوی پارس جنوبی شد
  • آریاساسول نخستین شرکت ایرانی دریافت‌کننده جدیدترین استانداردهای بین‌المللی سیستم‌های مدیریتی
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست نهضت توسعه عدالت آموزشی با حضور رئیس جمهور
  • تصاویر اتحاد خبر از بازدید رییس جمهور از صنایع کشتی‌سازی شهید محلاتی
  • تصاویر اتحاد خبر از شورای اداری شهرستان دشتستان با حضور وزیر جهاد کشاورزی
  • اردوی عمرانی و آموزشی مسئولان مالی و فنی دهیاری‌های استان مرکزی در روستای دهقاید بوشهر برگزار شد
  • تلاقی تناقضات/ ضرورت تسریع در برخی تغییرات
  • حمایت ستودنی فرماندار عسلویه از زنان پایتخت انرژی
  • یادداشت های یک خبرنگار از سخنان و دستاوردهای سفر رئیس جمهور به بوشهر
  • ابراهیم عباسی رییس شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت نفت منطقه ۳ کشورشد
  • استاندار بوشهر بر افزایش سهم اشتغال استان بوشهر در حوزه صنعت تاکید کرد
  • حسین بارگاهی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت پتروشیمی جم پیلن منصوب شد
  • تیم کیوکوشین KWO کاراته شهر وحدتیه در مسابقات قهرمانی کاراته سبک های ازاد استان بوشهر جام دهه فجر درخشید
  • بنادر و سواحل عرصه کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی
  • آیین کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه سردخانه و بسته‌بندی خرما در آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • هنر نمایی جوانان هنرمند جم در نمایش «یک تکه از گفتار گم شده ماندانا» در چگاسه جم
  • بازدید و دیدار فرماندار دشتستان با مسئولان و متنفذین بخش های ارم و بوشکان
  • افتتاح پروژه های عمرانی بخش سعدآباد با حضور فرماندار دشتستان/ تصاویر اختصاصی
  • افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ورزشی در بخش ارم دشتستان/تصاویر اختصاصی
  • راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در برازجان برگزار شد + تصاویر اختصاصی
  • آب اولویت اول فرماندار/ افتتاح و کلنگ زنی ۴۲۱پروژه عمرانی در دشتستان
  • سرپرست فرمانداری عسلویه با حضور استاندار بوشهر معرفی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی در بخش شبانکاره/ تصاویر
  • دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر/ تصاویر اختصاصی اتحاد خبر
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر به ریاست دکتر پزشکیان
  • لزوم تسریع در تکمیل خط ریلی بوشهر/ اختیارات استانداران افزایش می یابد /تصاویر اختصاصی
  • استاندار بوشهر بر برقراری عدالت آموزشی در نقاط مختلف استان تاکید کرد
  • افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی ۲۶ پروژه عمرانی در بخش آب پخش /تصاویر
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های بخش شبانکاره و آبپخش/تصاویر اختصاصی
  • .: داود حدود 2 روز قبل گفت: عالی داداش ...
  • .: داود باژیان حدود 2 روز قبل گفت: سلام عالی ... ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 6 روز قبل گفت: پروژه آبیاری نوین نخیلات ...
  • .: ق.مظاهری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر جناب طاهری ...
  • .: محمود طاهری حدود 7 روز قبل گفت: درود بر آقای مظاهری ...
  • .: امید حدود 7 روز قبل گفت: مدیریت سه ساله اخیر ...
  • .: ق.مظاهری حدود 7 روز قبل گفت: سلام، وقت بخیر و ...
  • .: فتح اله قاسمی حدود 8 روز قبل گفت: بدون شرح فقط میگم ...
  • .: محمدآبادی حدود 9 روز قبل گفت: با عرض تبریک، همت ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 9 روز قبل گفت: به بقاله گفتن ماستت ...