امروز: شنبه 28 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 دي 1401 - 10:49

اتحادخبر: همزمان با سومین سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، از سردیس آن شهید والامقام در ساختمان مرکزی شهرداری شیراز رونمایی شد.

 

اتحادخبر: همزمان با سومین سالروز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، از سردیس آن شهید والامقام در ساختمان مرکزی شهرداری شیراز رونمایی شد.

رونمایی از سردیس شهید سلیمانی در شیراز

به گزارش ایسنا؛ شهردار شیراز عصر سه‌شنبه ۱۳ دیماه در آیین رونمایی از سردیس سردار دلها، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: همه شهدا عزیز هستند، اما شهید سلیمانی ویژگی خاصی داشت که همگان این تفاوت را در مراسم تشییع این شهید سرفراز مشاهده کردند.

محمدحسن اسدی با اشاره به حضور باشکوه مردم از سراسر کشور در شهر کرمان همزمان با سومین سالگرد شهادت این شهید والامقام برای بیعت با سردار شهید مقاومت، گفت: امروز این سؤال مطرح می‌شود که سردار شهید سپهبد سلیمانی دارای چه ویژگی بود که در دل همه جا داشت و می‌توان گفت این شهید بزرگوار اهل خط و جناح نبود.

او ادامه داد: شهید سلیمانی در سن ۶۳ سالگی بیش از ۴۰ سال در خدمت انقلاب و سپاه بود، اما همچون یک پیاده نظام، سرباز، بسیجی و پاسدار در مرزهایی که هزاران کیلومتر با کشور فاصله داشت، می‌جنگید.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه تروریستی روز چهارم آبان‌ماه در حرم حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) هم گفت: در این حادثه که به دست گروه تروریستی داعش ملعون اتفاق افتاد، ۱۳نفر از زائران احمدی به خاک و خون کشیده شده و به شهادت رسیدند که در میان آنها ۳ دانش‌آموز نیز بودند.

اسدی عنوان کرد: این در حالی‌ست که شهید سلیمانی به دلیل آرمان‌گرایی و ارادتی که به مردم و اسلام داشت، بخش قابل توجهی از زندگی خود را در خارج از مرزهای کشور در کشورهایی همچون سوریه و عراق برای مبارزه با این گروه تروریستی گذراند و در نهایت در روز ۱۳ دی ماه ۹۸ در خاک عراق به درجه رفیع شهادت نائل شد.

او ابراز امیدواری کرد: امروز ما به‌عنوان خادمین مردم شهر شیراز بتوانیم عشق و علاقه‌ای که سردار شهید سلیمانی به مردم داشت را در خدمت‌رسانی به شهروندان شیراز به منصه ظهور برسانیم.

رئیس سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهرداری شیراز هم در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از ساخت این سردیس گفت: با توجه به فرا رسیدن سومین سالگرد شهادت سردار دلها و حضور اکثریت معاونت‌های شهرداری در این ساختمان مزین شدن این ساختمان به نام سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی سازمان سیما ،منظر و فضای سبز شهرداری شیراز تلاش کرد تا این زمان نسبت به ساخت سردیس این سردار بزرگ اقدام کند تا این محل رنگ و بوی ایثار و شهادت به خود بگیرد.

روح‌الله مظفری ادامه داد: اهمزمان با سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با حضور جمعی از مسئولین از سردیس این شهید بزرگوار  در محل ساختمان جدید شهرداری شیراز رونمایی شد و امیدواریم‌ که آنچه این شهید بزرگوار مد نظر داشت را  به منصه ظهور برسانیم.

او ادامه داد: جنس این سردیس از بتن گلاسه با روکش برنز است و توسط یکی از هنرمندان مطرح شهر اجرا شده است.

مظفری عنوان کرد: علاوه بر این برای سایر شهدا شاخص شیراز هم تندیسها و سردیسهایی در حال اجراست و به زودی شاهد رونمایی از تعدادی از این سردیس‌ها از جمله سردیس شهید اسکندری خواهیم بود.

 افسانه خواست خدایی، ناظر شوری اسلامی شهر شیراز در سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری نیز بیان کرد: در راستایی معرفی نهضت حاج قاسم به اقشار مختلف جامعه بخصوص جوانان، با استفاده از ظرفیت هنر برای معرفی و الگوسازی فرهنگ ایثار و شهادت شاهد رونمایی از سردیس شهید شاخص حوزه مقامت حاج قاسم سلیمانی در سومین سالگرد ش در ساختمان مرکزی  شهید سلیمانی شهرداری بودیم.

او با بیان اینکه ابعاد شخصیتی شهید سردار سلیمانی فرارتر از ابعاد مکان و زمان است و این شهید بزرگوار از خود یک رسالت و مکتب مقاومت به یادگار گذاشته‌اند، افزود: سردار سلیمانی ضمن تعصب و غیرتی به وطن، دیدگاه فراملی داشتند که این نگاه فرا ملی باعث شد که جایگاه این شهید در بین تمام مردم حتی از خارج از کشور و بخصوص در سطح منطقه ویژه باشد.

خواست خدایی همچنین با تاکید بر این مطلب که مکتب حاج قاسم با شهادت ایشان احیاء شده است، خاطرنشان کرد: شهادت سردار سلیمانی منجر به این شد که برخی از ابعاد وجودی این سردار به جهانیان و جوانان ما معرفی شود.

عضو هیت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز با تاکید بر الگو پذیری جوانان و مسئولان از اخلاق و رویکرد ایشان در رفع مسائل، عنوان کرد: مدیران در تمام حوزه‌های هنری و شهری از جمله سازمان سیما، منظر و فضای شهری با رویکرد تلفیق هنر در الگو سازی حاج قاسم به جوانان  این موضوع را مد نظر قرار داده و عملیاتی کردند.

خواست خدایی همچنین درباره این برنامه و رونمایی از تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: این اقدام علاوه بر معرفی ابعاد وجودی و شخصیت حاج قاسم به جوانان در راستایی معرفی هنر و تلفیق زیبا سازی در حوزه ایثار گری و مقاومت به کار گرفته شده است، از سوی دیگر مکتب حاج قاسم خود دارای این بعد وجودی است که در راستایی معرفی ظرفیت‌های را برای فرماندهی نهضت مقاومت مدنظر اقدامات باشد.

عضو شورای شیراز با اشاره به رویکرد سیاست گذاری شورای شهر در حوزه معرفی مکتب ایثارگری و مقاومت به شهرندان هم گفت: شاهد فعالیت‌های خوبی در سازمان سیما و منظر برای اجرایی شدن این سیاست شورا هستیم که در همین ارتباط در حوزه تندیس و سردیس شهدا و محورهای مقاومت شاهد رونمایی از برخی اقدامات را شاهدیم.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • زمینه همکاری‌های مشترک اقتصادی و تجاری، در دیدار استانداران بوشهر و سن‌پترزبورگ بررسی شد
  • بوروکراسی نوین!!!
  • تاملی بر فرصت ها و چالش های منطقه آزاد بوشهر
  • حضور استاندار بوشهر و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در آیین اختتامیه سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی WorldFood مسکو
  • شهریار شاعر زود آشنا
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • بررسی مسائل شیلات و تسهیل صادرات در نشست استاندار بوشهر با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
  • نخستین هفته لیگ تیراندازی استان بوشهر برگزار شد؛ یک پیروزی و یک شکست برای تیم‌های دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/28
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/28
  • کشف ۲۰۰ کیلوگرم ماده مخدر گل در عملیات مشترک پلیسی
  • تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی مناطق عشایری ارم دشتستان ضروری است
  • کشف ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان بوشهر
  • واژگونی موتورسیکلت در محور دشتی به دیّر ۳ مصدوم داشت
  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • میدری در صف اول استیضاح‌ مجلس است | در عزل سالاری کار غیراخلاقی صورت گرفت | مدیریت وزارت کار زمینه‌ساز بحران است
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • آیین قدردانی از بازنشستگان آریاساسول برگزار شد
  • دبیرخانه دائمی رویداد ملی «مخ‌برون» در دشتستان آغاز به کار کرد؛ گامی بلند برای معرفی نگین سبز جنوب
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • مدرسه؛ جایی برای دیدن انسان‌ها
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/22
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • تمهیدات امنیتی عراقی ها برای بازی استقلال؛ آماده باش کامل در بصره
  • از پرداخت هزینه اعزام تا اعتراض به انتخاب ملی پوشان اعزامی به ناگویا
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مطالبه خونخواهی باید به تقویت بازدارندگی کشور منجر شود
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • مدیریت ناترازی انرژی در فارس باید از حرف به عمل برسد
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • .: عرفان حدود 5 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 14 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 16 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 19 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 21 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 23 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 24 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 25 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 27 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...