امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 25 آبان 1401 - 10:17
جهادی ها دست به قلم شدند؛

اتحادخبر:  اولین مجموعه داستانک جهادی گروه جهادی نادیان همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در شیراز زیر چاپ رفت.

 

اتحادخبر:  اولین مجموعه داستانک جهادی گروه جهادی نادیان همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در شیراز زیر چاپ رفت.

«اینجا باران می‌بارد» در شیراز به زیر چاپ رفت

 

میثم محمدی سرپرست نویسندگان این کتاب نوانتشار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این کتاب، مجموعه ایست از داستانک های جهادی، برگرفته از خاطرات وروایات گروه جهادی نادیان که به قلم گروهی از جهادی‌های اهل قلم نگاشته شده است.

وی که پیش از این با نوشتن از بانوی شهید مدافع سلامت شیراز در کتاب پروانگی گوشه‌ای از فتوحات کرونا را روایت کرده بود، تصریح کرد: تیم نویسندگان این کتاب، جهادگرانی هستند که خود را مکلف به انعکاس هنری فعالیت‌های جهادی دیدند. آن‌ها تجربه زیسته خود را طی حدود دوسال آموزش مستمر در کارگاه داستانک نویسی به رشته تحریر درآورده و آنچه از زیبایی‌های این خدمت دیده‌اند را به زبان شیرین داستانک ماندگار کرده‌اند.

این نویسنده خوش ذوق که سرپرستی این جمع جهادی اهل قلم را به عهده دارد خاطر نشان کرد: «اینجا باران می بارد» توسط انتشارات عصرصادق به چاپ رسیده و به زودی در پاتوق کتاب شیراز در دسترس علاقمندان قرار می‌گیرد.

این کتاب دومین محصول هنری گروه جهادی نادیان است که بیش ازیک دهه در مناطق هدف شیراز و روستاهای استان فارس بصورت داوطلبانه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، درمانی، عمرانی و مشاوره وپژوهشی به مردم خدمت رسانی می‌کنند.

«اینجا باران می‌بارد» در شیراز به زیر چاپ رفت

وی که پس از کارنامه درخشانش در حوزه تاریخ شفاهی و ادبیات پایداری به آموزش و نوشتن درباره فعالیت‌های جهادی گرایش داشته، در خصوص روند تولید این اثر توضیح داد: در ابتدای آشنایی با گروه نادیان یک مجموعه خاطراتی با بیش از صد خاطره جهادی در اختیار من قرار دادند که با الهام از این خاطرات داستان بنویسم‌. تعدادی از آن خاطرات را خواندم و مشتاق شدم که خودم یک سفر با آنها همراه شوم.

بعد از آن تجربه شیرین، روایت آن اردوی چند روزه را نوشتم و به دوستان جهادی پیشنهاد دادم که بصورت هفتگی در کارگاه داستان نویسی جمع شویم و خود جهادی‌ها خاطرات‌شان را داستانک کنند. بعد از استقبال خوب مخاطبین از کتاب اینجا رودخانه‌ای جاریست تعدادی از جهادی‌ها که علاقمند به نوشتن بودند همت کردند و خاطرات خود و همسنگران جهادی‌شان را هنرمندانه ثبت و ضبط کردند.

محمدی ادامه داد: خوشبختانه این مدل تولید محصول هنری به شیوه آموزش محور که پیش از این در کتاب «داستان یک انسان واقعی» تجربه کردیم نیز مورد توجه نهادهای فرهنگی قرارگرفته و مسیرجدیدی در عرصه تولیدات هنری شاهد بودیم.

به گزارش مهر، کتاب اینجا باران می‌بارد با طراحی جالب توجهی در ۱۰۴ صفحه توسط نشر عصر صادق در آبان ماه ۱۴۰۱ همزمان با هفته گرامیداشت کتاب و کتابخوانی به چاپ رسیده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...