امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 22 آبان 1401 - 11:35

اتحادخبر: بر اساس اظهارات متخصص بیماری‌های عفونی، عفونت‌های ویروسی می توانند زمینه ای برای بروز سینوزیت باشند . اگر فردی پیش‌زمینه حساسیت دارد باید داروهای ضد حساسیت استفاده کند تا دچار سینوزیت مزمن نشود.

اتحادخبر: بر اساس اظهارات متخصص بیماری‌های عفونی، عفونت‌های ویروسی می توانند زمینه ای برای بروز سینوزیت باشند . اگر فردی پیش‌زمینه حساسیت دارد باید داروهای ضد حساسیت استفاده کند تا دچار سینوزیت مزمن نشود.

عفونت‌های ویروسی عامل ایجاد سینوزیت/ سینوزیت قابل درمان است؟

به گزارش مشرق، محمدرضا شیرزادی متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه معمولا افرادی دچار سینوزیت می شوند که زمینه حساسیت دارند گفت: این حساسیت موجب می شود سینوس ها دچار التهاب شده و به دنبال آن میکروب ها و ویروس ها در سینوس ها تکثیر شوند و علائم و عوارض سینوزیت ایجاد شده و به صورت مزمن و عود کننده ادامه یابد.

وی افزود: فرم حاد سینوزیت ممکن است ربطی به حساسیت نداشته باشد اما اگر علائم سینوزیت ادامه دار باشد به حساسیت موجود در بدن فرد باز می‌گردد.

شیرزادی در خصوص علائم سینوزیت گفت: مهمترین علامت؛سینوزیت درد اطراف بینی و پیشانی است.

وی در پاسخ به اینکه آیا عفونت ناشی از سینوزیت از بین می‌رود؟ گفت: سینوس مجاری دارد که به داخل مجاری بینی باز شده و ترشحات از آن خارج می‌شود. باید توجه کرد که برای سینوزیت مزمن، حساسیت موجود در بدن مهمتر از ورود باکتری است که وارد بدن شده است. در این شرایط باید برای فرد بیمار داروی ضد حساسیت تجویز شود تا التهاب داخل سینوس‌ها از بین برود. با درمان مناسب و استفاده از داروهای ضد حساسیت سینوزیت بهبود خواهد یافت.

وی با اشاره به کیست‌های درون سینوس ها که مانع خروج ترشحات می‌شوند گفت: افرادی که سینوزیت مزمن یا عودکننده دارند باید عکس رادیولوژی بگیرند و سی تی اسکن کنند تا بدانند چگونه در هوای سرد حضور یابند تا دچار مشکل نشوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به اینکه آیا راه درمانی برای رفع کیست‌های سینوس وجود دارد؟ گفت: اگر کیست در رادیولوژی و سی تی اسکن مشاهده و موجب عفونت مزمن سینوس شده باشد باید با جراحی خارج شود. کیست، انحراف یا پولیپ بینی موجب عدم خروج مناسب ترشحات از مجاری سینوسها می شود. اگر ترشحات سینوس به خوبی تخلیه نشود؛ فرد در اثر سینوزیت مزمن دچار درد، سنگینی سینوس و التهاب خواهد شد.

شیرزادی در خصوص روش‌های درمانی سینوزیست گفت: قبل از درمان با دستگاه خاصی مجاری سینوس مشاهده می شود تا مشخص شود مجاری نیاز به باز شدن دارد یا خیر. اگر نیاز به جراحی باشد باید مجراها با میل باز شود.

شیرزادی هشدار داد: باید مراقب باشیم به عفونت های ویروسی دچار نشویم چون این عفونت‌ها زمینه ای برای بروز سینوزیت خواهند شد. به ویژه اینکه اگر فردی پیش‌زمینه حساسیت دارد باید داروهای ضد حساسیت استفاده کند تا دچار سینوزیت مزمن نشود.

وی در خصوص استفاده از هدبند در کاهش علائم سینوزیت گفت: استفاده از هد بند با گرم نگه داشتن پیشانی موجب کاهش اسپاسم عضلات صورت می شود .

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...