امروز: پنجشنبه 25 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 31 شهريور 1401 - 08:01
فرمانده سپاه امام صادق (ع) بوشهر :

اتحادخبر: فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: ایران اسلامی با توان نیروهای مسلح و ایمان مردمی پاسخگوی هرگونه از تهدیدات در هر سطحی است.

 

 

اتحادخبر: فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: ایران اسلامی با توان نیروهای مسلح و ایمان مردمی پاسخگوی هرگونه از تهدیدات در هر سطحی است.

 

نیروهای مسلح ایران آماده پاسخ به هر تهدیدی هستند

به گزارش  مهر، سردار علی رزمجو عصر چهارشنبه در آئین سراسری تجلیل و تکریم یک میلیون پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت با تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: هشت سال دفاع مقدس ملت ایران اسلامی و نیروهای مسلح در مقابل تمامی کفر جهانی، آن هم در شرایط نوپایی انقلاب اسلامی گواه بر این مطلب است که چنین دفاعی از ابعاد مختلف مبنی بر ارزشهای الهی، ایثار و از خودگذشتگی است.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با تاکید بر اینکه این اندیشه کم یاب و نایاب، انقلاب اسلامی و الهی برای مبارزان عالم الگو و سرمشق است، ادامه داد: دفاع مقدسی که مبتنی بر ایمان اقشار مختلف مردم و خصوصاً جوانان و تحت رهبری و فرماندهی امام خمینی (ره) بود توانست عظمت پوشالی استکبار جهانی را تهی کند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس استخوان‌های استکبار را در هم شکست و حیثیت آنها را در منطقه کم رنگ کرد، افزود: هشت سال دفاع مقدس فرهنگی ایجاد کرد که با حرکت انقلاب اسلامی و حتی پس از جنگ بیداری سازی گوناگونی در سراسر دنیا به وجود آورد.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر تاکید کرد: آنچه که در هشت سال دفاع مقدس بر ایرانیان گذشت در حقیقت آثار عظیم و گسترده‌ای داشته که هر چه به آن پرداخته شود ناگفتنی‌های زیادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در طول دوران دفاع مقدس فرهنگی در کشور بر پایه ایثار، شهادت طلبی و اعتقاد به فداکاری با جان و مال در راه عقیده و پایداری با محور ایمان و مبانی فکری و مکتبی با هدایت‌های امام خمینی متولد شد که این مکتب با این زیربنای محکم تا ظهور امام زمان شکست ناپذیر خواهد بود.

رزمجو با تاکید بر اینکه امروز مرزهای جغرافیایی ایران اسلامی به مراتب مستحکم‌تر از چهل سال پیش است، بیان داشت: هشت سال دفاع مقدس نماد شکوه، مقاومت، قدرت و هویت ملت ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه ما توانستیم در هشت سال دفاع مقدس استعدادها و ظرفیت‌های کشور را به منصه ظهور برسانیم، یادآور شد: امروز دشمن می‌داند که ایران اسلامی با توان نیروهای مسلح و ایمان مردمی پاسخگوی هرگونه از تهدیدات در هر سطحی است.

رزمجو با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیسم برای ایران لقمه‌ای است که به راحتی بلعیده خواهد شد، تصریح کرد: ما نه به تجهیزات خود می‌نازیم بلکه قدرت ملت ایران اسلامی در ایمان و عشق به امام حسین است.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با اشاره به اینکه نیروهای مسلح ایران اسلامی در حول محور ولایت چنان اقتداری به منصه ظهور رسانده‌اند که دشمنان را در لاک دفاعی فرو برده، گفت: اقتدار شکست ناپذیر نیروهای مسلح و ایمان ملت ایران دشمنان را منجمد و فریز کرده است.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 2 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 24 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...