امروز: سه شنبه 21 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 خرداد 1401 - 09:25
یک مسئول در استانداری فارس:

اتحادخبر:  سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس کمبود آرد در این استان را شایعه خواند و گفت: هیچگونه کمبودی در زمینه تامین آرد در فارس وجود ندارد و بر اساس آمارها میزان موجودی این کالا بیش از نیاز استان است.

 

اتحادخبر:  سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس کمبود آرد در این استان را شایعه خواند و گفت: هیچگونه کمبودی در زمینه تامین آرد در فارس وجود ندارد و بر اساس آمارها میزان موجودی این کالا بیش از نیاز استان است.

کمبود آرد در فارس شایعه است

محسن ربانی‌زاده چهارشنبه ۱۸ خرداد به خبرنگاران گفت: بیش از سه هفته از اجرای طرح مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه‌ها گذشته و مسائل و مشکلات مرتبط با این طرح احصاء شده و در حال برطرف شدن است. 

 

او ادامه داد: این طرح ٩٠ درصد از مردم جامعه را مشمول دریافت یارانه خواهد کرد و جاماندگان نیز می‌توانند بدون در نظر گرفتن زمان محدود در این طرح ثبت نام یا نسبت به دهک بندی خود اعتراض کنند. 

 

ربانی‌زاده عنوان کرد: فرایند بررسی شکایات در این طرح اندکی زمان بر خواهد بود، از این رو تمام افرادی که تا فروردین ماه ١۴٠١ یارانه دریافت کرده‌اند، می‌توانند نسبت به ارائه اعتراض خود اقدام کرده تا رسیدگی در تیم حوزه انجام شود، لازم به ذکر است فارس پیشنهاد بررسی شکایات را به صورت استانی مطرح کرده است. 

به گفته او، تاکنون به بیش از یک میلیون و ۵٠٠ هزار نفر یارانه پرداخت شده و به علت پویایی این سامانه روند اضافه شدن افراد به این طرح در حال انجام است با این حال تمام جامعه فارغ از این که در چه دهکی قرار بگیرند از یارانه نان و دارو بهرمند خواهند شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس خاطرنشان کرد: با توجه به تعادل رسیدن بازار در عرضه و تقاضا شاهد این هستیم که میزان تخلفات در این حوزه کاهش چشمگیری داشته و گرانفروشی در استان انجام نشده است.تاکنون بالغ بر ۳۵ هزار بازدید در سطح واحدهای صنفی فارس نیز انجام و برای ۳۲ هزار نفر نیز پرونده تشکیل شده است.

 

ربانی‌زاده در خصوص شایعه کمبود آرد در فارس نیز گفت: هیچگونه کمبود آرد در فارس وجود ندارد و بر اساس آمارهایی وجود دارد بیشتر از میزان استان، آرد موجود است به گونه ای که روزانه ۴۸ هزار تن در استان فارس توزیع شده که ۴۰ هزار تن تنها مصرف نانوایی‌ها بوده و در میان آنان توزیع شده است. 

به گفته این مقام مسئول، تاکنون بیش از یک هزار و ۳۳۵ نانوایی از مجموع سه هزار و ٣٩٧ نانوایی موجود در استان به دستگاه کارت خوان برای طرح هدفمندسازی مجهز شده‌اند.

 

ربانی‌زاده تاکید کرد: در این طرح گندم از مزرعه تا سفره مردم رهگیری و رسد خواهد شد این در حالی است که مردم دغدغه‌ای برای سهمیه بندی نداشته باشند و این طرح به گونه ای است که نیاز مصرف کننده نهادی را برطرف کرده ولی از اتلاف آرد جلوگیری به عمل می‌آورد.

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموز نخبه آب پخشی تجلیل کرد+ تصاویر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1410
  • کاهش 7 درصدی مصرف سوخت کوره 201 با نوآوری در سیستم مشعل/ صرفه‌جویی سالانه ۱۷۴ میلیارد تومانی مصرف انرژی
  • تداوم بازسازی نیروگاه مبین انرژی خلیج فارس؛ توربین جدید در آستانه راه‌اندازی
  • نمایشگاه ایران‌مد باید نقشه راه توسعه صنعت تجهیزات پزشکی شود
  • محموله قاچاق در دشتستان توقیف شد
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • همکاری شمشیربازی ایران با بائو تا آغاز مسیر انتخابی المپیک ادامه دارد
  • پیش‌بینی وضعیت جوی امروز ۱۹ مهر؛ کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟
  • خم شدن حین کار، خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد
  • پزشکیان: ساختار فعلی سلامت کشورمان عادلانه و منصفانه نیست
  • احیای ظرفیت بیش از ۳ هزار فروشگاه مصرف تعاونی در روستابازار
  • قضاوت داور دشتستانی در مسابقات سنگنوردی قهرمانی کشور
  • بوشهری‌ها با کسب ۳۳ رتبه در جشنواره نوجوان خوارزمی خوش درخشیدند
  • مبلغ کالابرگ باید حداقل سه برابر شود؛ دهک‌های پایین در اولویت باشند
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • هیچ مجوزی برای کشتار و عرضه گوشت الاغ صادر نشده است / افزایش تولید میگوی بوشهر پس از بحران HPND
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • معاون وزیر صمت: زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تقویت می‌شود
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/15
  • شستا سیاست‌زده شده / سامانه شایسته‌سالاری میدری هم جواب نداد
  • پیاتزا:هیچ تیمی چالش‌های ما را ندارد؛رسیدن والیبال به المپیک ممکن نیست
  • دیدار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • واکنش رئیس انستیتو پاستور ایران به طاعون روسی
  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • پرهیزگار روی تاتامی جهانی
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 9 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 14 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 14 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 15 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 15 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 22 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 29 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...