امروز: چهارشنبه 15 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 دي 1400 - 09:23

اتحادخبر: دارندگان کارتخوان تا پایان امروز فرصت دارند تا نسبت به اتصال دستگاه‌های کارتخوان خود به پرونده‌ مالیاتی‌شان در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی اقدام کنند.

اتحادخبر: دارندگان کارتخوان تا پایان امروز فرصت دارند تا نسبت به اتصال دستگاه‌های کارتخوان خود به پرونده‌ مالیاتی‌شان در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی اقدام کنند.

امروز، آخرین مهلت اتصال کارتخوان‌ها به پرونده مالیاتی

به گزارش ایسنا، در راستای اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، بانک مرکزی باید با همکاری سازمان مالیاتی نسبت به ساماندهی دستگاه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اقدام کند.

 

در این بین، با اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی کلیه اشخاص دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir فهرست تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشاهده و نسبت به الصاق آنها به پرونده‌های مالیاتی قبلی و یا تشکیل پرونده مالیاتی جدید اقدام کنند.

 

از آنجا که تمامی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که متناظر با پرونده مالیاتی نباشند، بانک مرکزی نسبت به غیرفعال کردن آن‌ها اقدام می‌کنند، دارندگان کارتخوان تا پایان امروز فرصت دارند که به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی مراجعه و اقدام لازم را انجام دهند.

طبق این گزارش، براساس آخرین اعلام رئیس مرکز تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی تا اواخر روز گذشته نسبت به تعیین تکلیف ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه کارتخوان در درگاه ملی خدمات الکترونیک اقدام شده و این رقم در حال افزایش است.

 

وی همچنین این اطمینان خاطر را به دارندگان کارتخوان داده که الزام اتصال کارتخوان‌هایشان به پرونده‌های مالیاتی صرفا به منظور انضباط و ساماندهی مبادلات مالی فعالان اقتصادی و مشاغل است و جنبه درآمد مالیاتی ندارد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیشکسوتان، گنجینه‌های تجربی و سرمایه‌های اجتماعی شهرستان هستند
  • کلیات مطالعات طرح جامع منطقه آزاد بوشهر به تصویب شورای پژوهشی رسید
  • عدالت ورزشی از روستا تا سکوی قهرمانی؛ روایت دیدار استاندار بوشهر و وزیر ورزش
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • تخصیص ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به عشایر استان بوشهر / آبرسانی و بهسازی راه‌های عشایری در اولویت
  • مدیرعامل پتروشیمی نوری:ایمنی و سلامت کارکنان، بالاترین سرمایه ما در شرکت است
  • گامی راهبردی در توسعه سرمایه انسانی؛ نظام جامع منتورینگ در آریاساسول عملیاتی شد
  • مسئله خانواده در دانشگاه پیام نور بوشهر بررسی شد؛ از توانمندسازی بانوان تا حمایت از فرزندآوری
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/14
  • امنیت پایدار، حاصل همدلی نیروهای مسلح و همراهی مردم است
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/14
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 3 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 8 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 8 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 8 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 9 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 9 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 16 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 23 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 25 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...