امروز: چهارشنبه 31 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 خرداد 1401 - 08:52
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد:

اتحادخبر: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از تزریق نهاده‌های در سامانه بازارگاه با ارز ترجیحی برای واحدهای طیور که تا ۲۱روز اردیبهشت‌ماه جوجه ریزی داشتند، خبر داد و گفت: با حذف تعرفه‌های صادراتی، تولیدکنندگان می‌توانند مازاد تولید خود را پس از تکمیل ذخیره‌سازی داخلی صادر کنند.

 

اتحادخبر: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از تزریق نهاده‌های در سامانه بازارگاه با ارز ترجیحی برای واحدهای طیور که تا ۲۱روز اردیبهشت‌ماه جوجه ریزی داشتند، خبر داد و گفت: با حذف تعرفه‌های صادراتی، تولیدکنندگان می‌توانند مازاد تولید خود را پس از تکمیل ذخیره‌سازی داخلی صادر کنند.

تامین نهاده با ارز ترجیحی برای مرغداری‌هایی که تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه جوجه ریزی داشتند/ خرید مازاد تولید شیر، مرغ و تخم‌مرغ

به گزارش ایرنا؛ «حسین دماوندی نژاد» روز پنجشنبه در خصوص وضعیت حمایت دولت از تولیدات محصولات پروتئینی و خرید تضمینی از تولیدکنندگان اظهار کرد: طرح مردمی سازی یارانه‌ها با تغییر رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر اصلاح سیاست ارز ترجیحی روز ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ انجام شد و نرخ ارز نهاده‌ها از ترجیحی به نیمایی تغییر کرد که اصلی‌ترین هدف این طرح صنعت دام و طیور کشور بوده است. 

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: از آنجایی که ایران در بخش دام و طیور صاحب تولیدات قابل‌توجهی در منطقه‌ای و جهان است و در برخی از این کالاها رتبه‌های جهانی تولید را دارد، چنین تغییر رویکرد اقتصادی را که در طول تاریخ کشور در جبهه تولید و بنگاه‌های اقتصادی بی‌سابقه بوده، توانستیم با کمک، همدلی و همراهی تولیدکنندگان در بخش تامین و تولید و مصرف‌کنندگان در بُعد مصرف اجرایی شد. 

 

دغدغه وزارت جهاد کشاورزی، بخش تولید است

 

وی با بیان اینکه پس از اجرای طرح تمامی نگرانی و دغدغه ما بخش تولید است، اضافه کرد: طبق اظهارات مقامات رسمی اعلام شده بود که تامین نهاده‌ها با ارز ترجیحی تا تاریخ اعلام اجرای طرح (۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱) ادامه خواهد داشت که همین مهم نیز رخ داد. به لحاظ فنی دو بخش گاو شیری و مرغ تخم‌گذار توانستند تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه از نهاده‌ها با ارز ترجیحی بهره‌مند شوند.

دماوندی نژاد گفت: بر اساس پیگیری‌ها و موافقت وزیر جهاد کشاورزی تولیدکنندگان طیور گوشتی که تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه جوجه ریزی داشتند، نیز مشمول دریافت نهاده با ارز ترجیحی شدند که این مهم به‌کل کشور ابلاغ و مکانیسم در سامانه بازارگاه تعریف شده است و تولیدکنندگانی که بر اساس تاییدیه‌های سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط)، نهاده را تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه با ارز ترجیحی دریافت کنند. 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولیدکنندگانی که پس از ۲۱ اردیبهشت‌ماه جوجه ریزی کرده‌اند باید نهاده موردنیاز خود را با ارز نیمایی تامین کنند. 

 

ارز ترجیحی مهر سال گذشته تمام شد؛ اما دولت نهاده تامین کرد

 

وی درباره ادعای برخی مبنی بر اینکه قرار بود نهاده‌ها با ارز ترجیحی تا پایان خردادماه امسال با ارز ترجیحی ارایه شود، پاسخ داد: از مهرماه سال گذشته به لحاظ قانونی تخصیص ارز ترجیحی به اتمام رسیده بود، اما در دولت سیزدهم با تمهیدات رییس‌جمهوری و پیگیری‌های وزیر جهاد کشاورزی ماهانه ارز موردنیاز نهاده‌ها تامین و تخصیص می‌یافت که این امر براساس مذاکرات وزارت جهاد کشاورزی با واردکنندگان، نهاده در سامانه بازارگاه بارگذاری می‌شد.

دماوندی نژاد ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز با تصویب مجلس شورای اسلامی ارز ترجیحی حذف شد، اما برای حمایت از تولیدکنندگان با دستور رییس‌جمهوری این ارز برای بخش دام و طیور تامین شد. درواقع تولیدکنندگان گوشت مرغ، تخم‌مرغ که تا قبل از روز اعلام اجرای طرح، جوجه ریزی داشته‌اند، می‌توانند نهاده با ارز ترجیحی دریافت کنند.

 

تامین نهاده‌های گله‌های اجداد و مادری در سامانه بازارگاه

 

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی درباره گله‌های پشتیبان بخش طیور گوشتی و تخم‌گذار گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای تولیدکنندگان گله‌های اجداد و مادری مرغ گوشتی و تخم‌گذار برنامه‌ای در حال تدوین برنامه است، تا مشمول حمایت نهاده‌ای شوند. در این طرح تولیدکنندگان مشمول خدمات نهاده‌های مدت‌دار خواهند شد که نهاده از طریق سامانه بازارگاه تخصیص می‌یابد. 

 

تامین نقدینگی دامداران و مرغداران بدون هیچ محدودیتی/ تولیدکنندگان برای به بانک مراجعه کنند

 

وی تصریح کرد افزود: طی یک اقدام جدید با دستور وزیر جهاد کشاورزی برای تامین نقدینگی واحدها، بانک کشاورزی موظف شده ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات سهل‌الوصول در اختیار تولیدکنندگان بخش دامی و طیور قرار بدهند، یعنی بانک کشاورزی بدون توجه به سوابق تولیدکنندگانی که بدهی وام و چک برگشتی دارند، تسهیلات ارایه می‌دهد.

 

دماوندی نژاد اضافه کرد: در این اقدام قرار است تولیدکنندگان با اخذ تضمین چک و سفته و یا ضامن فردی با سرعت و بدون هیچ منعی نقدینگی را برای بخش دام و طیور تامین شود.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه عملکرد بانک کشاورزی رصد می‌شود، اظهار داشت: اکنون معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی و نماینده وزیر در بانک کشاورزی مستقر است. همین‌طور همکاران ما در سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها  و شهرستان‌ها و دفتر برنامه‌وبودجه معاونت امور دام به‌طور کامل این اقدام را پیگیری می‌کنند که دامداران و مرغداران بدون هیچ دغدغه‌ای به بانک مراجعه و این تسهیلات ویژه‌ که تامین نقدینگی فراهم‌شده را دریافت کنند.

 

خرید حمایتی مازاد تولید شیر خام، مرغ و تخم‌مرغ 

 

وی در مورد خرید تولیدات مازاد گوشت و مرغ نیز، گفت: اکنون کمیته‌هایی در سازمان جهاد کشاورزی ۳۲ استان کشور با حضور نمایندگان تشکل‌ها شکل‌گرفته تا در هر استان گوشت مرغ و تخم‌مرغ به نرخ روز هر استان‌ها مشخص و خریداری شود.

 

دماوندی نژاد اظهار داشت: خرید گوشت مرغ بر روی سکوی کشتارگاه‌ها به‌صورت شیرینگ پک و منجمد کیلویی ۵۵ هزار تومان، شیر خام درب واحدهای تولیدی کیلویی ۱۲ هزار تومان و تخم‌مرغ کیلویی ۳۵ هزار تومان از طریق شرکت پشتیبانی امور دام کشور خریداری شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه این خرید حمایتی برای تکمیل ذخیره‌سازی است، تصریح کرد: همچنین در تولید قراردادی شرکت پشتیبانی امور دام برای مرغداری‌هایی که مبادرت به جوجه ریزی می‌کنند، نهاده و جوجه را در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد و بعد از تکمیل دوره پرورش تولیدکننده یا نهاده‌ها را به شکل نقدی تسویه می‌کند و یا محصول را تحویل شرکت می‌دهد.

 

وی تاکید کرد: اکنون شیر خام مازاد توسط شرکت سهامی صنایع شیر ایران پگاه، انجمن صنفی کارخانه‌های لبنی و بخش خصوصی روزانه خریداری و به کارخانه‌های می‌شود تا محصولاتی با ماندگاری بالا و یا شیرخشک تولید شود که این محصولات یا  در بازار داخلی برای آینده ذخیره‌سازی و یا صادر می‌شود.

 

حذف تعرفه‌های صادراتی/ صادرات تخم‌مرغ در حال انجام است

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در مورد تعرفه‌های صادراتی نیز گفت: حذف تعرفه‌های صادراتی جوجه یک‌روزه، تخم‌مرغ خوراکی، تخم‌مرغ نطفه‌دار، جوجه یک‌روزه تخم‌گذار و پولت صورت گرفته است.

دماوندی نژاد با اشاره به اینکه صادرات تخم‌مرغ در حال انجام است، بیان کرد: با حذف تعرفه‌های صادراتی تولیدکنندگان می‌توانند مازاد تولید خود را پس از تکمیل ذخیره‌سازی داخلی صادر کنند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر نیرو و استاندار بوشهر از پتروشیمی جم
  • داور بوشهری مسابقات کشوری کونگ فو و هنرهای رزمی را قضاوت کرد
  • مسئله ای به نام «نفوذ»
  • تعویق مجمع نوری برای صیانت از سهامداران؛ افزایش سرمایه ۳۶ همتی و معافیت مالیاتی ۸ هزار میلیارد ریالی در راه است
  • جزئیات تهاجم شب گذشته دشمن به شهرستان دشتی
  • آغاز عملیات اجرایی مدرسه ۶ کلاسه مجموعه ۳۴۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شهر برازجان با حضور وزیر راه و شهرسازی و استاندار بوشهر
  • بوشهر هدف تهاجم دشمن قرار گرفت
  • ارائه تسهیلات ویژه تشریفات گمرکی به مواکب اربعین در بوشهر
  • از رشد ۳۷۶ درصدی سود خالص تا عبور از اهداف بودجه‌ای؛ «پسهند» فصل نخست ۱۴۰۵ را قدرتمند آغاز کرد
  • اختلاف نرخ باروری در کشور نشانه چیست
  • انتصاب سرپرست جدید مجتمع پتروشیمی سبلان ۲ (دنا سابق)
  • پرسپولیس بعد از شکست بزرگ تابستانی/ نقشه دوم سرخ‌ها برای فتح لیگ
  • فرماندار عسلویه: نظامات فرهنگی در شهرستان تقویت می شود
  • کسی که دنبال صلح شرافتمندانه است با تمام‌توان از مدافعین کشور دفاع کند
  • استاندار بوشهر: قانون مداری محور توسعه و امنیت جامعه است
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • قیمت بنزین در آمریکا باز هم افزایش می‌یابد
  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/25
  • بخشی از نان یارانه‌ای به جای سفره مردم، خوراک دام می‌شود
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • پروژه ۴۸ واحدی نهضت ملی مسکن خورموج در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می‌کنند
  • مدیرکل آموزش‌وپرورش بوشهر: تعویق امتحانات نهایی تصمیمی عادلانه بود
  • ردپای صادرکنندگان بزرگ در عمده تعهدات ارزی ایفا نشده
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • بازدید مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از خانه‌های عالم شهرستان ممسنی
  • دانشگاه‌ها پیشران توسعه و خوداتکایی کشور هستند
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • 🎥ویدیو/هوش مصنوعی چگونه مصرف انرژی را کاهش می‌دهد؟
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 21 ساعت قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر 1 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 4 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 8 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 9 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 12 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 15 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 21 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...